انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست: یک تقویم شمسی واقعی و تنظیمات منطقه ای کامل  (دفعات بازدید: 5940 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام
چطور می شه تقویم اصلی اولونتو رو شمسی کرد
به من نگید یه سری نرم افزار هست که ... من می خوام تقویم خود اوبونتو - همونی که وقتی روی ساعت بالای صفحه کلیک می کنی میاد - شمسی بشه
برای من این کافی نیست که بدونم امروز چندمه کدوم ماه شمسیه من می خواهم وقتی عکس هام بر اساس تاریخ لیست می شه بدونم کدوم عکس در چه تاریخ شمسی گرفته شده یا بدونم فلان فایل در چه تاریخی ایجاد شده بدون اینکه نیاز باشه هر بار به یه مبدل تاریخ مراجعه کنم
اگر کمک کنید خیلی ممنون می شم
ET

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
تا اونجایی که من می دونم تو گنوم و یونیتی هم چنین چیزی نداریم ولی تو kde داره .

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
تا اونجایی که من می دونم تو گنوم و یونیتی هم چنین چیزی نداریم ولی تو kde داره .
اینکه خیلی خوبه :) اگر یه اون حرفه ای ها یه دستی بجنبونن \\:D/ به اوبونتوی ۱۲ می رسونن که توی یونیتی هم باشه اگرچه وقت چندانی نموده.
ET

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اینکه خیلی خوبه :) اگر یه اون حرفه ای ها یه دستی بجنبونن \\:D/ به اوبونتوی ۱۲ می رسونن که توی یونیتی هم باشه اگرچه وقت چندانی نموده.

تقویم سیستم به یونیتی و اوبونتو ربطی نداره. باید از توسعه‌دهنده‌های گنوم بخواین این کار رو انجام بدن با خودتون دست‌به کار بشین و کدش رو براشون بفرستین تا بررسی بشه. البته تیم گنوم در مورد کدها بسیار محافظه‌کارانه عمل می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *

کدش که فکر کنم آمادست چون خیلیا نوشتن چه جوری میشه تقاضا کرد . حداقل یه جور باشه که هر کی خواست بتونه نصبش کنه ( یعنی پیش فرض نباشه )
تقویم سیستم به یونیتی و اوبونتو ربطی نداره. باید از توسعه‌دهنده‌های گنوم بخواین این کار رو انجام بدن با خودتون دست‌به کار بشین و کدش رو براشون بفرستین تا بررسی بشه. البته تیم گنوم در مورد کدها بسیار محافظه‌کارانه عمل می‌کنه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آخه شما تصوری نداری از سخت‌گیری تیم گنوم. چند بار خود لینوس تروالدز براشون پچ نوشت رد کردن :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
آخه شما تصوری نداری از سخت‌گیری تیم گنوم. چند بار خود لینوس تروالدز براشون پچ نوشت رد کردن :D
بالاخره ما که نباید امیدمون رو از دست بدیم شاید پچ ما رو قبول کردن
معلوم نیست که اون پچی که آقای تروالدز نوشته چی بوده به هر حال این تقویم شمسی تقویم رسمی یه کشور هفتاد میلیونی و خیلی بیشتر ها هم هستن که توی دنیا ازش استفاده می کنن همین که تیم گنوم پذیرفته که زبان فارسی رو حمایت کنه نشون می ده که اون قدر هم کله خشک نیستند
ET

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
معلوم نیست که اون پچی که آقای تروالدز نوشته چی بوده به هر حال این تقویم شمسی تقویم رسمی یه کشور هفتاد میلیونی و خیلی بیشتر ها هم هستن که توی دنیا ازش استفاده می کنن همین که تیم گنوم پذیرفته که زبان فارسی رو حمایت کنه نشون می ده که اون قدر هم کله خشک نیستند
بحث کله خشکی نیست نمی خوان از هدفشون که سادگیه دور بشن . گزینه های زیاد گیج کننده میکنه مثل کی دی ای ! البته پیشنهاد من اینه که می تونن مثل یک پکیج اختیاریش کنن که هر کی خواست نصبش کنه .

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
بحث کله خشکی نیست نمی خوان از هدفشون که سادگیه دور بشن . گزینه های زیاد گیج کننده میکنه مثل کی دی ای ! البته پیشنهاد من اینه که می تونن مثل یک پکیج اختیاریش کنن که هر کی خواست نصبش کنه .
آقا به نظر من که اضافه کردن یه تقویم شمسی باعث گیج شدن کسی نمی شه - مگر اینکه طرف از قبل گیج باشه که اون از موضوع بحث خارجه -
در ثانی اونها به نفعشونه که قبول کنن چون همونطور که گفتم تقویم شمسی یه چیزی که مثل زبون فارسی جزء هویت و فرهنگ میلیون ها انسانه که باید بهش احترام گذاشته بشه
دست آخر هم به نظر من باید در چند فاز اونها رو تحت فشار قرار داد که قبول کنن
اول: با روش کاملا دوستانه  ;D 8) ;D
که بریم مثل بچه آدم براشون توضیح بدیم که تقویم شمسی چقدر اهمیت داره و اصلا حمایت از زبان فارسی بدون تفویم شمسی ناقصه و ... تا خودشون به زبون خوش موافقت کنن
دوم: با روش دوستانه (پک)  :) ;) :)
اینکه خودم به قول شما یه پک براشون بفرستیم به همراه توضیحات لازم که اونا خودشون قرار بدن
سوم: با روش نیمه دوستانه (کک)   >:(  ;) :P
اینکه خودمون یه کرک درست کنیم که هرکی خواست نصب کنه که اون کرک یه حال اساسی به سرس گنوم بده و تقویم شمسی بکنه توی حلقش
آخر: روش غیر دوستانه (هک)  >:( >:( >:(
که اگر هیچ روشی جواب نداد میریم یه پدری ازشون در می آریم - که توی تاریخ نرم افزار های متن باز بنویسن که هنوز مادر نزاییده کسی که بخواد تو روی ایرانی وایسته - که بگن اصلا تقویم شمسی باید تقویم اصلی گنوم باشه تقویم میلادی نداریم :'(
البته من که فکر نمی کنم کار به اونجاها برسه
« آخرین ویرایش: 29 فروردین 1391، 10:53 ق‌ظ توسط ebimtafreshi »
ET

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
نیازی به روش‌های خشن نیست، قبول می‌کنند، ولی چون تاریخ یکی از قسمت‌های اصلی سیستم هستش، باید به صورت درست و خوبی توسعه داده بشه و این کار کمی زمان‌بره. بعد باید تصمیم گرفته بشه که این قضیه از پایه توی glib انجام بشه یا اینکه فقط یک پوسته برای اون توی Gnome-Shell گذاشته بشه. همچنین اینکه این کدها مستقیم توی Gnome-Shell یا glib قرار بگیره یا اینکه یک کتابخونه جداگونه برای اون توسعه داده بشه. قبلا هم یکبار توی GNOME Mailinglist دربارش صحبت شده بود ولی باید مفصل‌تر دربارش صحبت بشه و حداقل چند ماهی کار داره که تا الان من فرصت نکردم براش زمان کافی رو بذارم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
اگر یه اون حرفه ای ها یه دستی بجنبونن \\:D/ به اوبونتوی ۱۲ می رسونن که توی یونیتی هم باشه اگرچه وقت چندانی نموده.
قضیه به همین سادگی نیست. اول اینکه ۱۲.۰۴ الان فریز شده و تنها روش باگ‌ها رو میشه برطرف کرد. این کار اول باید توی GNOME انجام شه، بعد اون‌ها باید موافقت کنند، بعد باید صبر کنید تا اینکه این تغییرات توی نسخه پایدار GNOME بیاد، بعد باید صبر کرد تا Ubuntu اون نسخه پایدار رو توی نسخه بعدیش استفاده کنه. اگر کسی الان شروع به کار کنه، احتمالش هست که ((شاید)) و تنها ((شاید)) توی ۱۲.۱۰ نتیجه اون رو ببینیم.

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
البته خودتون می دونید که ما ایرانی ها اساسا اهل خشونت نیستیم
ولی هر ایرانی وقتی پای سه مطلب وسط باشه از فدا کردن هیچ چیزی - حتی اگر جونش باشه - دریغ نمی کنه ۱.دین ۲.وطن ۳.ناموس و به نظر من تقویم شمسی هم جزئی از وطن ماست.
ولی وقتی شما می فرمایید صبر کن چشم صبر می کنیم  :-\" ولی کوتاه نمی آییم  [-(
با به فرهنگ هیچ کس توهین نمی کنیم  O0 ولی اگر کسی به فرهنگ ما توهین کنه از این کارش پیشمونش می کنیم - بماند که این گنوم هم توهینی نکردن بندگان خدا -
ET

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
این موضوع رو بالا میارم چون می خوام بگم واقعا که ... یه ترجمه تقویم شمسی واسه ملتتون نمینوسید اونوقت ... لا اله الا الله :|

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
توی اویونتو یکسری پکیج هست که وقتی نصب میشه زبان سیسم را فارسی می کنه اگه این را بسازند و بذارند جزو اون دسته خیلی خوب میشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم