انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای نصب مودم یو اس بی Help me , I'm a Stupid Newbie  (دفعات بازدید: 675 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امین عرب

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
سلام دوستان
هر کاری کردم نتونستم مودمم رو توی اوبونتو نصب کنم! آخر هم مجبور شدم برای دومین بار دوباره ویندوز رو نصب کنم تا بتونم به اینترنت وصل بشم.
اطلاعات مودمم رو میذارم که اگه کسی بلد بود کمکم کنه همین مودم رو نصب کنم وگرنه برم یه مودم کابل شبکه ای بخرم!
اسم مودمم Pheenet ، مدل amd-31ua هست.
داخل سی دی نصب مودم یک پوشه هست به نام Linux Driver  که وقتی وارد اون پوشه میشم چهار پوشه وجود داره به نام های FedoraCore3 و Mandrake10.1 و Note for Kernel 2.6 و SuseLinux9.2.
اگر اشتباه نکنم برای نصب روی اوبونتو باید وارد Note for Kernel 2.6 بشم تا از طریق ترمینال مودم رو نصب کنم؟! داخل این پوشه یک پوشه هست به نام monaco_linux که وقتی واردش میشم چند پوشه قرار داره ، دو فایل تکست به نام های MonacoReadme.txt و relnote.txt و یک فایل به نام makenodes ، حالا اون دوتا فایل تکست رو قرار میدم تا دوستان با خوندنشون اگه تونستن من رو راهنمایی کنن تا تو این بی پولی مجبور نشم برم سی تومن پول مودم بدم :دی
http://coffeex.ir/download/upload/Desktop.rar

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه اشتباه نکنم اون برنامه‌ی دودویی برای کرنل ۲.۶ هست که متاسفته روی سیستم‌های جدید کار نمی‌کنه. نوع مودم و چیپ‌ستش رو بگو و اگه کانکسنت هست بگو مدل HCF هست یا HSF
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امین عرب

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
 ممنون از توجهتون ، شما یه نفره به تمام مشکلات کاربران این انجمن پاسخ میدید و من خیلی از جواب های شما در انجمن استفاده کردم.
اما من یکمی بی سوادم :دی ، دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم.
مدل مودم  amd-31ua است از نوع اتصال یو اس بی .
کلا متوجه این قسمت نشدم: نوع مودم و چیپ‌ستش رو بگو و اگه کانکسنت هست بگو مدل HCF هست یا HSF

باز هم به خاطر توجه تون ممنونم
فقط اگه می بینید امیدی به نصب این مودم در اوبونتو نیست بگید که برم یه مودم جدید بگیرم اگر ممکنه پیشنهاد خودتونم هم بدید که چه مودمی بگیرم تا با اوبونتو مشکل نداشته باشه؟

با تشکر فراوان

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
وقتی مودم رو وصل می‌کنی به یو‌اس‌بی سیستم (و به تلفن) خروجی lsusb رو بذار
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن