انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در مورد کش apt و بوت لودر  (دفعات بازدید: 790 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • 哈米德
راهنمایی در مورد کش apt و بوت لودر
« : 31 فروردین 1391، 12:09 ق‌ظ »
با سلام من از
نقل‌قول
/var/cache/apt/archives
کش اوبونتو خودم را برداشتم و به یه ابونتو دیگه تو همین ادرس انتقال دادم
خوب حالا باید بیشتر از ۱۰۰ تا نصب انجام بدم راهی نیست که همش را یک جا نصب کنم و نخوام یکی یکی انجام بدم

یکی دیگه هم اینکه تا ویندوز ۷ را عوض میکنم چه جوری باید اوبونتو را به بوت لودر برگردونم الان فقط ویندوز ۷ هست یعنی در واقع مستقیم میره تو ویندوز
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : راهنمایی در مورد کش apt و بوت لودر
« پاسخ #1 : 31 فروردین 1391، 12:46 ق‌ظ »
راه هست. ولی خطرناکه و خودم چندین بار با اون راه سیستم رو زدم ترکوندم :D
سریع‌ترین روش اینه که برنامه‌هایی که می‌خوای رو پشت سر هم تو ترمینال بنویسی و یه دفعه نصبشون کنی

برای سوال دوم هم ویکی رو ببین: Grub2/Recovery
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #2 : 31 فروردین 1391، 07:15 ق‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
خوب حالا باید بیشتر از ۱۰۰ تا نصب انجام بدم راهی نیست که همش را یک جا نصب کنم و نخوام یکی یکی انجام بدم
راه اول اینه که دو دستور زیر رو اجرا کنی که اصلا توصیه نمی‌شه در این حجم از نصب ازش استفاده کنی؛
cd /var/cache/apt/archive
sudo dpkg -i *.deb
راه دوم اینه که وقتی بسته‌ها به سیستم دوم منتقل کردی دستور
sudo apt-get updateرو اجرا کنی. بعد هر برنامه‌ای رو که خواستی نصب کنی. اگر در کش باشه دیگه دانلود نمی‌شه
مشکل این روش اینه که باید تمام برنامه‌هایی که در سیستم اول نصب کردی رو دوباره انتخاب کنی. اما این هم راه‌حل داره.
در سیناپتیک شما می‌تونی در سیستم اول از لیست برنامه‌های نصب شده خروجی بگیری و در سیستم دوم وارد کنی با همون سیناپتیک.
در سیناپتیک در منوی اول شما می‌تونید این کار رو انجام بدید.
احتیاط کن.

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #3 : 31 فروردین 1391، 12:59 ب‌ظ »
sudo apt-get update

با اجرای دستوری که گفتی احتمال بالا اومدن اوبونتو خیلی کمه
بهتره که از راه حل آقای بهزادی استفاده کرد
sudo apt-get --no-download install package 1 package2 package3 package4 package4
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #4 : 31 فروردین 1391، 08:59 ب‌ظ »
با سلام
sudo apt-get update

با اجرای دستوری که گفتی احتمال بالا اومدن اوبونتو خیلی کمه
بهتره که از راه حل آقای بهزادی استفاده کرد
sudo apt-get --no-download install package 1 package2 package3 package4 package4
الان یعنی من اشتباه گفتم که به هیچ عنوان قبول نمی‌کنم.
با اجرای دستور زیر:
# cp *.deb /var/cache/apt/archive/و اجرای
sudo apt-get updateهیچ اتفاقی برای سیستم نخواهد افتاد. فقط اگر بسته‌ای قرار بوده از اینترنت دانلود شود و جزو بسته‌های کپی‌شده باشد، دیگر دانلود نخواهد شد. حتی اگر شما بسته‌های ۳۲بیتی را در سیستم ۶۴بیتی کپی کنید، باز هم اتفاقی برای سیستم نخواهد افتاد. چون apt خودش نوع سیستم و بسته‌ها رو هوشمند شناسایی می‌کنه  \\:D/
پ.ن: من بارها از این روش استفاده کردم و مطمئنم. اگر برای شما مشکلی پیش اومده حتما دلیل دیگری داشته است.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1391، 10:08 ق‌ظ »
منظورم این نبود که دستور اشتباهه
اگه تعداد بسته ها زیاد باشه احتمال اینکه سیستم با مشکل مواجه بشه بسیار زیاده مخصوصا اگه سیستم رو آپدیت کرده باشه حساب کن اگه چند تا کرنل توش باش 3.0.0.15 - 3.0.0.16 - 3.0.0.17 و خیلی بروز رسانی های دیگه که انجام شده من فکر می کنم که این کار اشتباهه و سیستم رو نابود می کنه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • 哈米德
« پاسخ #6 : 01 اردیبهشت 1391، 12:27 ب‌ظ »
راه هست. ولی خطرناکه و خودم چندین بار با اون راه سیستم رو زدم ترکوندم :D
سریع‌ترین روش اینه که برنامه‌هایی که می‌خوای رو پشت سر هم تو ترمینال بنویسی و یه دفعه نصبشون کنی

برای سوال دوم هم ویکی رو ببین: Grub2/Recovery

دانیال جان از این گزینه استفاده کردم حل شد ممنون
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • 哈米德
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1391، 12:33 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
راه اول اینه که دو دستور زیر رو اجرا کنی که اصلا توصیه نمی‌شه در این حجم از نصب ازش استفاده کنی؛
sudo dpkg -i *.deb
sudo apt-get updateرو اجرا کنی. بعد هر برنامه‌ای رو که خواستی نصب کنی. اگر در کش باشه دیگه دانلود نمی‌شه
مشکل این روش اینه که باید تمام برنامه‌هایی که در سیستم اول نصب کردی رو دوباره انتخاب کنی. اما این هم راه‌حل داره.
در سیناپتیک شما می‌تونی در سیستم اول از لیست برنامه‌های نصب شده خروجی بگیری و در سیستم دوم وارد کنی با همون سیناپتیک.
احتیاط کن.

یا علی

تو این روش دوم که گفتید با اجرای دستور اپدیت لیست برنامه های دانلود شده آپدیت میشه بعد برا اینکه برنامه ها را نصب کنیم باید از سیناپتیک استفاده کرد؟

"ریچارد استالمن"

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #8 : 01 اردیبهشت 1391، 01:03 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
sudo dpkg -i *.deb
احتیاط کن.

یا علی

تو این روش دوم که گفتید با اجرای دستور اپدیت لیست برنامه های دانلود شده آپدیت میشه بعد برا اینکه برنامه ها را نصب کنیم باید از سیناپتیک استفاده کرد؟
با سلام و تبریک به خاطر آزادکار شدنتون(نه لینوکس کار)
بله
هم از طریق سیناپتیک و یا از طریق اوبونتو سافتور سنتر و یا هر پکیج اینستالری که دوست داری
موفق باشی

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
« پاسخ #9 : 01 اردیبهشت 1391، 04:27 ب‌ظ »
پیشنهاد من استفاده از سینپتیک هست از طریق File ==> Add Downloaded Packages. این رو که بزنین و آدرس فولدر کش رو بهش بدین همشو نصب میکنه:

https://help.ubuntu.com/community/InstallingSoftware#Use_the_Synaptic_package_download_script

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .