انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Wine و مجموعه دفتری Office 2007  (دفعات بازدید: 11247 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
Wine و مجموعه دفتری Office 2007
« : 31 فروردین 1391، 03:07 ب‌ظ »
اگر به هر دلیلی نیاز به استفاده از مجموعه دفتری Office 2007 در لینوکس دارید!

برای نصب Wine و مجموعه دفتری Office 2007 روشهای مختلفی وجود یکی در لینک زیر گفته شده و یکی هم خیلی راحت به کمک برنامه http://www.playonlinux.com
http://www.webupd8.org/2011/01/how-to-install-microsoft-office-2007-in.html

پس از نصب احتمالا مشکلی که با فارسی در Word خواهید داشت اینه که حروف جدا از هم نشون داده میشن. برای رفع این مشکل دستور winecfg رو اجرا کنید به لبه Libraries برید و در قسمت New override for library بنویسید usp10.dll و بعد دکمه Add رو فشار بدید و بعد روی usp10 کلیک کنید و دکمه Edit رو بزنید و قسمت (Native (Windows رو انتخاب کنید. در پایان این فایل dll رو از ویندوز یا از اینترنت بگیرید و تو پوشه زیر کپی کنید.
~/.wine/drive_c/windows/system32
بروزآوری‌ها:
۱. اگر برای نصب از Play On Linux استفاده کردید، این پست هم بهتون کمک میکنه تا سفارشی‌سازی‌های بیشتری انجام بدید...
http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=11763042&postcount=1

۲. در wine نسخه ویندوز را Windows XP تنظیم نمائید!
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1391، 05:13 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ : Wine و مجموعه دفتری Office 2007
« پاسخ #1 : 31 فروردین 1391، 03:58 ب‌ظ »
ممنون.
نصبش رو که از خیلی وقت پیش رله بود ولی این برطرف شدن مشکل فارسیش رو خودتون چک کردین مدیرجان؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 31 فروردین 1391، 04:49 ب‌ظ »
بله قربون! تست شده است ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • وبلاگ شخصی مصطفی شاهوردی
« پاسخ #3 : 17 خرداد 1391، 12:57 ب‌ظ »
برای من همچنان مشکل rtl و ltr رو داره، نمی دونین که چطوری می شه اون رو هم بر طرف کرد؟ یعنی که اصلا rtl نداره

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #4 : 04 آذر 1391، 02:58 ب‌ظ »
سلام
راستش من تاحالا با واین ور نرفتم و فکر کنم حتی نصبشم نکرده باشم.
حالا دوستانی که واردن بگن آیا آفیس ۲۰۱۰ و هم میشه اینجوری نصب کرد و کار کنه و با فارسی مشکل نداشته باشه؟
بعد اون قضیه راست به چپ حل شده؟

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #5 : 05 آذر 1391، 10:29 ق‌ظ »
فونت فارسیش مشکل داره خودم شخصا ۲ بار امتحان کردم حروف رو بهم نمی چسونه !(بدون اون DLL)
اما یه سوال این کپی کردن DDL احیانا نقض قانون کپی رایت نمی شه !  ::)
« آخرین ویرایش: 05 آذر 1391، 10:40 ق‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #6 : 05 آذر 1391، 11:58 ق‌ظ »
خود نصب افیس نقض کپی رایت نیست به نظرتون ؟! نسخه ی ارجینال که استفاده نمیکنید؟ میکنید؟

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #7 : 05 آذر 1391، 12:46 ب‌ظ »
خود نصب افیس نقض کپی رایت نیست به نظرتون ؟! نسخه ی ارجینال که استفاده نمیکنید؟ میکنید؟
شما کارهاتون رو با چی انجام میدید؟! یعنی همه برنامه های که روی کامپیوتر شما است اورجینال هستند؟! لیبره آفیس هنوز کار داره تا به سطح آفیس مایکروسافت برسه

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 05 آذر 1391، 01:09 ب‌ظ »
شما کارهاتون رو با چی انجام میدید؟! یعنی همه برنامه های که روی کامپیوتر شما است اورجینال هستند؟! لیبره آفیس هنوز کار داره تا به سطح آفیس مایکروسافت برسه

من گفتم نرم افزارهایم اورجیناله؟؟کی گفتم؟؟ من با افیس و توی ویندوز کارهای اینجوریمو انجام میدم.

دوستمون گفته بود ک کپی کردن اون فایل DDl نقض کردن کپی رایته...منم گفتم مگه نصب افیس نقض کپی رایت نیست؟؟ که حالا گیر کپی کردن یا نکردن یه فایل دی دی ال بمونیم! اگر قضیه نقض کردنه که کلا باید از نصب برنامه ی غیر اورجینال اونم از نوع ویندوزی صرف نظر کرد.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 05 آذر 1391، 02:53 ب‌ظ »
اولا من فقط از همون ۱۸۰ روز Terial اون استفاده می کنم که خودش خیلی هست تا تموم بشه من ویندوز رو عوض کردم حالا شاید بپرسی که خود ویندوز مگه کپی رایت نیست ! (دیگه واقعا جواب ندارم) ولی بحث اینه که ما در این انجمن ادعای رعایت کپی رایت رو داریم (ولی بدون من اساسا با خود کپی رایت مشکل دارم من نظرم واسه پول در آوردن شرکت های نرم افزاری تو خدماته نه تو خود برنامه) ثانیا ما که دعوا نداریم که !(رفیق) ;)
البته این هم بعد از انجام فرآیند ها یی که گفته شد می بینید چقدر قشنگ کار می کنه !

اما در مورد این حرف
من نظرم اینه که نه تنها لیبره آفیس کمتر نیست بلکه سر تره ! تنها تفاوت اینها با هم توی رابط کاربری شون والا هسته لیبره آفیس صد شرف به ماکروسافت داره ولی شنیدم توی لیبره آفیس ۴ می خوان یه رابط توپ واسش بذارن فکر کنم ماکروسافت دیگه ورشکست می شه با این کار!
« آخرین ویرایش: 05 آذر 1391، 03:10 ب‌ظ توسط h1229m »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #10 : 05 آذر 1391، 03:19 ب‌ظ »
اولا من فقط از همون ۱۸۰ روز Terial اون استفاده می کنم که خودش خیلی هست تا تموم بشه من ویندوز رو عوض کردم حالا شاید بپرسی که خود ویندوز مگه کپی رایت نیست ! (دیگه واقعا جواب ندارم) ولی بحث اینه که ما در این انجمن ادعای رعایت کپی رایت رو داریم (ولی بدون من اساسا با خود کپی رایت مشکل دارم من نظرم واسه پول در آوردن شرکت های نرم افزاری تو خدماته نه تو خود برنامه) ثانیا ما که دعوا نداریم که !(رفیق) ;)
البته این هم بعد از انجام فرآیند ها یی که گفته شد می بینید چقدر قشنگ کار می کنه !

اما در مورد این حرف
من نظرم اینه که نه تنها لیبره آفیس کمتر نیست بلکه سر تره ! تنها تفاوت اینها با هم توی رابط کاربری شون والا هسته لیبره آفیس صد شرف به ماکروسافت داره ولی شنیدم توی لیبره آفیس ۴ می خوان یه رابط توپ واسش بذارن فکر کنم ماکروسافت دیگه ورشکست می شه با این کار!
فکر میکنی اون شرکتهای نرم افزاری فقط پول نرم افزار رو میگیرن  :o و هیچ خدماتی رو به مشتری ارائه نمیکنن! اگه اینطوری فکر میکنی که باید بگم سخت در اشتباهی! اتفاقا مایکروسافت ساپورت خوبی از مشتری هاش داره این رو یکی از دوستان در خارج کشور بهم گفت.
در مورد اینکه کدوم بهتره خوب اون طوری که فعلا ما داریم در واقعیت میبینیم برتری آفیس مایکروسافت از لیبره آفیس است مهم اینه که کاربران راحت باشند و بتونن کارشون رو به نحو مطلوبی را بندازن.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 05 آذر 1391، 03:22 ب‌ظ »
نه دوست من دعوا نداریم :) من معذرت میخوام

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 05 آذر 1391، 03:27 ب‌ظ »
فکر میکنی اون شرکتهای نرم افزاری فقط پول نرم افزار رو میگیرن  :o و هیچ خدماتی رو به مشتری ارائه نمیکنن! اگه اینطوری فکر میکنی که باید بگم سخت در اشتباهی! اتفاقا مایکروسافت ساپورت خوبی از مشتری هاش داره این رو یکی از دوستان در خارج کشور بهم گفت.
در مورد اینکه کدوم بهتره خوب اون طوری که فعلا ما داریم در واقعیت میبینیم برتری آفیس مایکروسافت از لیبره آفیس است مهم اینه که کاربران راحت باشند و بتونن کارشون رو به نحو مطلوبی را بندازن.
نه من همچین فکری نمی کنم ولی اونا از فروش محصول پول بدست می یارن نه از ارائه خدمات اول پول رو می گیرن و محصول رو ارائه می دن بعد خدمات می دن ولی اون چیزی که من می گم اینه نرم افزار رو مفتی می دن بابت آموزشش و شخصی سازیش و .... پول می گیرن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #13 : 05 آذر 1391، 03:45 ب‌ظ »
نه من همچین فکری نمی کنم ولی اونا از فروش محصول پول بدست می یارن نه از ارائه خدمات اول پول رو می گیرن و محصول رو ارائه می دن بعد خدمات می دن ولی اون چیزی که من می گم اینه نرم افزار رو مفتی می دن بابت آموزشش و شخصی سازیش و .... پول می گیرن
یه مثلی هست میگه هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری! ;D در کل من موافق کپی رایت هستم مثلا یکسری از نرم افزارها هستند که باید یک تیم بشن تا بشه راه‌اندازیشون کرد و باید پشتوانه مالی قوی داشته باشن و بشه همه اون کسانی که در پروژه کار میکنن رو تامین کرد. مثلا چرا نرم افزارهایی مثل Photoshop یا SPSS و ... در مقابل نسخه های آزاد و رایگان به مراتب قوی تر و کارامد تر هستند(استثنا هم هست اما کمه.)! لیبره آفیس هم از این امر مستثنا نیست! الان بیشتر مارکت شیر دست آفیس مایکروسافت است شاید خیلی ها بگن آفیس استاندارد نیست! اما به نظرم مهم اینه که کارامد و قوی است و کارت رو راه میندازه! لیبره آفیس هم خوبه اما کمی زمان میبره تا قوی تر بشه ما که از خدامونه قوی بشه!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #14 : 05 آذر 1391، 04:19 ب‌ظ »
والا من که امیدی به لیبره آفیس ندارم حالاحالاها.در مورد spss رقیبی تو لینوکس داره که عمرا به گرد پاشم نمیرسه اونم R هست.بیخیال.لطفا آف تاپیک ها رو بذارین برا جای دیگه.
من از اون عکس چیزی نفهمیدم.ینی الان که قشنگ کار میکنه تازه شده این؟
میشه یه عکس بعد کپی اون dll ها بذارین؟و اینکه آفیس ۲۰۱۰ هم نصب میشه یا نه؟