انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب توزیعی دیگر کنار توزیع موجود با شرایط خاص! { حل شد }  (دفعات بازدید: 3589 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
با سلام خدمت دوستان

من تا حدودی می‌دونم که میشه کنار توزیع‌های گنو/لینوکسی بازهم توزیع‌های دیگری نصب کرد

اما من 2 تا مشکل دارم:

1) اینکه آیا خودش هنگام نصب گراب رو آپدیت می‌کنه؟

2) من برای /home
یه پارتیشن مجزای 10 گیگی درست کردم، الان نمی‌دونم اینکه من می‌خوام آرچ نصب کنم باز هم از این 10 گیگ استفاده می‌کنه یا برای اون هم باید جداگونه چیزی درست کنم؟ کانفلیکت نداره؟

با تشکر از دوستان
« آخرین ویرایش: 02 اردیبهشت 1391، 10:37 ق‌ظ توسط رضا حبیبی »
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
1) اینکه آیا خودش هنگام نصب گراب رو آپدیت می‌کنه؟
احتمالا آره! این موضوع بستگی به موارد مختلفی داره.

2) من برای /home
یه پارتیشن مجزای 10 گیگی درست کردم، الان نمی‌دونم اینکه من می‌خوام آرچ نصب کنم باز هم از این 10 گیگ استفاده می‌کنه یا برای اون هم باید جداگونه چیزی درست کنم؟ کانفلیکت نداره؟
بستگی داره که توی نصب چطور پارتیشن‌ها رو انتخاب بکنید. ولی اگر خواستید از همون پارتیشن استفاده کنید، بهتره که اسم کاربری‌ای که توی دو توزیع استفاده می‌کنید یکسان نباشه. اینطوری مشکلی برای فایل‌های تنظیماتی که دارید پیش نمیاد.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد

بستگی داره که توی نصب چطور پارتیشن‌ها رو انتخاب بکنید. ولی اگر خواستید از همون پارتیشن استفاده کنید، بهتره که اسم کاربری‌ای که توی دو توزیع استفاده می‌کنید یکسان نباشه. اینطوری مشکلی برای فایل‌های تنظیماتی که دارید پیش نمیاد.

سوالم رو دقیق‌تر بپرسم آیا من می‌تونم درایو دیگه‌ای به عنوان home توی پارتیشنام برای توزیع آرچ داشته باشم !!!

به نظر میاد 10 گیگ برای 2 توزیع کمه !

دوستان لطف کنن هرکی می‌خواد سوالم رو جواب بده، سوال 1 و 2 رو با هم جواب بده

با تشکر
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
برای نصب آرچ به ویکیش مراجعه کن. راهنمایی‌های زیادی داره. برای همین گفتم آرچ نصب کن که دانش خود رو بالا ببری.
اما پاسخ:
برای استفاده از یک پارتیشن خانگی مشترک کافیه تا در هنگام نصب و در مرحله‌ی پارتیشن‌بندی، پارتیشن خانگی فعلی خودت رو به عنوان پارتیشن خانگی سیستم جدید معرفی کنی.
می‌تونی پارتیشن جدا بسازی ولی بهتره تا اگر می‌تونی حجم همون پارتیشن اولی رو زیاد کنی.
تذکر: حواست باشه که فرمتش نکنی !!!
به غیر از این فقط کافیه که یک پارتیشن / بسازی و تمام.
نکته: بهتره فقط اسم کاربرت رو عوض کنی که از یه پروفایل استفاده نکنن.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد

برای استفاده از یک پارتیشن خانگی مشترک کافیه تا در هنگام نصب و در مرحله‌ی پارتیشن‌بندی، پارتیشن خانگی فعلی خودت رو به عنوان پارتیشن خانگی سیستم جدید معرفی کنی.
می‌تونی پارتیشن جدا بسازی ولی بهتره تا اگر می‌تونی حجم همون پارتیشن اولی رو زیاد کنی.
تذکر: حواست باشه که فرمتش نکنی !!!
به غیر از این فقط کافیه که یک پارتیشن / بسازی و تمام.

با سلام به یه‌انقلابی عزیز

من نمی‌خوام از /home لینوکس مینتم استفاده بشه ! میشه چندتا /home داشته باشم ؟؟؟

در ضمن اینی که میشه حجم /home رو زیاد کرد به اطلاعات داخلش آسیبی وارد نمی‌شه ؟؟؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ : نصب توزیعی دیگر کنار توزیع موجود با شرایط خاص!
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1391، 01:18 ق‌ظ »
۱- به این برمیگرده که چه توزیع باشه.در هرصورت یا اتومات یا دستی میشه توزیعهای دیگه رو ادد کرد.
آهان آرچ رو میخواستی نصب کنی.یه کاری کن.تو مرحله نصب بوت لودر هیچی نصب نکن.بعد از اتمام نصب آزچ بیا برو تو مینت و از اونجا گراب رو آپدیت کن.چون آرچ گراب ۱ رو استفاده میکنه و یکم-فقط یکم- اذیت میشی تا ادد کنی مینت رو.ولی ارزش آموزشی داره.
۲- خلاصه و روونش این میشه که شما تو آرچت همین پارتیشنی که الان داری تو مینت استفاده میکنی رو به عنوان /home بهش معرفی کن یادت باشه که نزنی فرمتش کنی.فقط یوزر نیمت رو متفاوت با اینایی که تو مینت داری نامگذاری کن تمومه.نصب که شد دستت میاد چی به چیه.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #6 : 01 اردیبهشت 1391، 01:29 ق‌ظ »
سلام
اقا رضا چرا ۱۰ گیگابایت برای home در نظر گرفتی؟فضای هاردت چقدره؟همیشه بیشترین مقدار رو اختصاص میدن به اون

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1391، 03:03 ق‌ظ »
جواب مثبته میتونی برای هر لینوکست یه پارتیشن home جدا داشته باشی.

یعنی پارتیشنی که در مینت home هست در آرچ یه پارتیشن معمولی مثل پارتیشن های ویندوزیت باشه. و بالعکس
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #8 : 01 اردیبهشت 1391، 04:34 ب‌ظ »
جواب مثبته میتونی برای هر لینوکست یه پارتیشن home جدا داشته باشی.

یعنی پارتیشنی که در مینت home هست در آرچ یه پارتیشن معمولی مثل پارتیشن های ویندوزیت باشه. و بالعکس

با سلام آقا مهدی گل  ;)

من نگران بودم که نشه

اگرم می‌بینید 10 گیگ برای /home مینت گذاشتم برای اینکه نمی‌خواستم توزیع اصلیم باشه

خیلی لطف کردید

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #9 : 01 اردیبهشت 1391، 04:35 ب‌ظ »
سلام
اقا رضا چرا ۱۰ گیگابایت برای home در نظر گرفتی؟فضای هاردت چقدره؟همیشه بیشترین مقدار رو اختصاص میدن به اون

با سلام امیرجان

راستش من بیشتر فایل‌هام رو روی درایوای دیگم می‌ریزم برای همین خیلی با /home کاری ندارم  ;D

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #10 : 01 اردیبهشت 1391، 08:04 ب‌ظ »
دوستان این ویکی آرچ‌لینوکس خیلی خوبه  \\:D/

خیلی مفصل نوشته و آموزش داده  :D

حال و حوصله خوندنشو ندارم، جایی هست که یکمی خلاصه‌تر یاد داده باشه که این آرچ چطوری نصب می‌شه؟؟؟  ;D
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1391، 07:16 ب‌ظ توسط رضا حبیبی »

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 01 اردیبهشت 1391، 09:02 ب‌ظ »
این راهنما هیولاست. هم خیلی خیلی ساده توضیح داده. هم جامع و کامله https://wiki.archlinux.org/index.php/Beginners%27_Guide
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #13 : 01 اردیبهشت 1391، 09:10 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
حال و حوصله خوندنشو ندارم، جایی هست که یکمی خلاصه‌تر یاد داده باشه که این آرچ چطوری نصب می‌شه؟؟؟  ;D
مگه نگفتی می‌خوای بیشتر یاد بگیری؟ خب باید حوصله داشت  ;D
نقل‌قول
اگرم می‌بینید 10 گیگ برای /home مینت گذاشتم برای اینکه نمی‌خواستم توزیع اصلیم باشه
این الان یعنی چی؟ مگه home برای یک سیستم‌عامله؟ اگه ویندوز انحصاری نبود حتی می‌شد برای ویندوز هم از home اشتراکی استفاده کرد.
شما یک پارتیشن درست می‌کنی به نام home که هر اطلاعاتی که کاربران داشته باشند رو در اون ذخیره می‌کنید. این هیچ ربطی به سیستم‌عامل نداره. برای همین شدیدا توصیه می‌کنم از یک پارتیشن home برای تمام سیستم‌عامل‌های آزاد استفاده کنی.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #14 : 02 اردیبهشت 1391، 12:17 ق‌ظ »
کتاب فارسی آرچ: http://linuxreview.ir/archbook/ArchBook-2012-1.pdf

خیلی ممنون آقا مهدی  \\:D/

این راهنما هیولاست. هم خیلی خیلی ساده توضیح داده. هم جامع و کامله https://wiki.archlinux.org/index.php/Beginners%27_Guide

از شما هم ممنون دانیال جان  :D

این الان یعنی چی؟ مگه home برای یک سیستم‌عامله؟ اگه ویندوز انحصاری نبود حتی می‌شد برای ویندوز هم از home اشتراکی استفاده کرد.
شما یک پارتیشن درست می‌کنی به نام home که هر اطلاعاتی که کاربران داشته باشند رو در اون ذخیره می‌کنید. این هیچ ربطی به سیستم‌عامل نداره. برای همین شدیدا توصیه می‌کنم از یک پارتیشن home برای تمام سیستم‌عامل‌های آزاد استفاده کنی.
یا علی

یعنی نمیشه چندتا پارتیشن home داشت؟؟؟  :o