انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پیغام خطا هنگام اجرای برنامه ی {حل شد}services-admin  (دفعات بازدید: 1929 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس

یغام خطا هنگام اجرای برنامه ی services-admin
 از منوی system  administration برنامه ی sevices را اچرا کردم و می خواستم اپاچی را خاموش کنم که اشتباها یه سرویس دیگه را غیرفعال کردم. وقتی که برنامه را بستم فهمیدم که چه اشتباهی کردم دوباره برنامه یservices را اجرا کردم ولی پیغام زیر را میده:
The configuration could not be loaded
You are not allowed to access the system configuration.
منم فکر کردم منو به عنوان ادمین مدیر سیستم نمیشناسه و با دسترسی root فرمان زیر را اجرا کردم که ایتدا یک سری خروجی توی ترمینال داد بعد هم یه پنجره باز شد و همون خطاهای قبلی را اعلام کرد:
root@khajavi:/home/milad# /usr/bin/services-admin

(services-admin:18422): Liboobs-WARNING **: Failed to connect to socket /var/run/dbus/system_bus_socket: No such file or directory

(services-admin:18422): Liboobs-WARNING **: OobsSession object hasn't connected to the bus, cannot register OobsObject

(services-admin:18422): Liboobs-WARNING **: could send message,OobsSession hasn't connected to the bus

(services-admin:18422): Liboobs-CRITICAL **: oobs_session_get_platform: assertion `priv->connection != NULL' failed
نمیدونم چه سرویسی را غیرفعال کردم ولی هر چی هست. دیگه نمی تونم به اینترنت کانکت بشم و مطمئن مطمئن هستم که علت اینکه wvdialconf مودم منو نمیشناسه از اثرات اشتباهی هست که کردم. اما این تنها اثر سیستم نیست. حتی بعد از بوت شدن سیستم ارور Hal error  بهم میده.
توی گوگل سرچ کردم دیدم یه نفر دیگه هم قبلا همین مشکل را داشته اما کسی  اما به جواب نرسیده:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=514331
حتی ایشون هم مثل من هنگام بعد از بوت شدن سیستم خطای Hal error براش اومده

آیا فرمانی هست که بتونم تمام سرویس هام را از طریق خط فرمان فعال کنم؟ مشکلی  که دارم اینه که اصلا نمی تونم از طریق محثط گرافیکی وارد سرویس-ادمین بشم

راستی یه نفر دیگه هم همین مشکل را هنگام اجرا کردن ساعت سیستم داشته.
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=322276
در جواب به این نفر هم یه لینک به launchpad داده بودند که وقتی باگ را خوندم هیج ربطی به مشکل من نداشت
« آخرین ویرایش: 26 دی 1386، 06:58 ق‌ظ توسط khajavi »

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
در پس مشکلات بالا چند مشکل جدید هم پیدا کردم:
۱− قبلا روی صفحه کیبردم تعریف کرده بودم که وقتی دکمه ی power را فشارمیدم سیستم خاموش بشه که دیگه این دکمه کار نمیکنه. البته دکمه های دیگه به خوبی جواب میدهند.
۲− قبلا دوربینم را که usb متصل می کردم خود به خود mount میشد. الان نه تنها mount نمیشه بلکه آیکون مربوط به دوربینم هم به computer:/// اضافه نمیشه
۳− الان وقتی می خوام ساعت کامپیوتر را تغییر بدم همون خطایی را میده که وقتی می خواهم برنامه ی services-admin را اجرا کنم.
۴− بهتون گفته بودم که نمی تونم به اینترنت وصل بشم. ولی نمیدونم خود به خودی مودم با wvdialconf شناخته شد. پس این گزینه را بیخیال شید.

با دوست ویندوزیم مسابقه گداشتم که کی بیشتر می تونه پایدار نگه داره. اصلا خوصله config یه لینوکس دوباره را ندارم که خیلی درد و سر داره.

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
با gksu می‌تونی اجراش کنی؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
نه به اون هم نمیشه. , مثل بالا ارور میده

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
بلاخره با جست و جو یه نفر را پیدا کردم که دقیقا مشکل منو داشته
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=289654
به این میگن جامعه ی کاربری.  \\:D/

فکر می کنم اشتباها dbus را غیر فعال کرده بودم که با فرمان زیر مشکل حل شد:
[left]sudo /etc/init.d/dbus start[/left]

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
{حل شد}  ;)
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران