اما یه سئوال دیگه که هست کسی که چند سال اوبونتو کار کرده کامندهای اونا بلده اگه بشینه پشت سوزه نمیتونه کار کنه؟
یعنی استراکچر کامندا یکیه یا کاملا فرق میکنه؟
یا یه درصدی شباهت هست یه درصدی نه!؟
سلام عزیز دلم
همین که اسمتو دیدم گفتم به به یه آزادکار دیگه به جامعه اضافه شد
عاشق اسمتم
دیوونه ی امضاتم
خب بعد از این تعریف و تمجید ها بپردازیم به جواب سوال هات
ببین کامند ها بین توزیع های مختلف گتو/لینوکسی فرقی نداره
مثلا کامند uname -r روی همه توزیع ها کار می کنه
تنها چیزی که توش فرق داره کامند پکیج منجر هاست که تو اوبونتو و دبیان dpkg و apt تو فدورا yum تو آرچpacman و ... هست که بهتره گوگل کنی لینک درست پیدا کنم برات پی ام می کنم.
سئوالا همین طور پشت سر هم میاد تو ذهنم ممنون از صبر دوستان
من وقتی فایل ایمیج اوبونتو را دانلود کردم حجمی حدو 700 مگابایت داشت یا در مورد مینت این حجم به یک گیگ میرسه تو فدورا هم قضیه به همین صورت اما تا سراغ اپن سوزه میری یک دفع میبینی این حجم تا 4 گیگ و اندی زیاد میشه دلیل این تفاوت چیه؟
ببین مثلا اوبونتو پکیج هایی که پیشفرض روش نصبه با پکیج هایی که پیشفرض رو فدورا نصبه فرق داره.مثلا اوپن سوزی از زبان برنامه نویسی Go که ساخت گوگل هست پشتیبانی می کنه اما اوبونتو چنین پشتیبانی نداره(که اصلا هم مهم نیست) یا مثلا فدورا پکیج های رباتیک داره که اوبونتو نداره
معمولا اوبونتو برای کاربر های تازه کار هست که به نرم افزار های کمتری به صورت پیشفرض نیاز داره هست (اگه بخوای می تونی نسخه دی وی دی اوبونتو رو دانلود کنی)
تو دید کلی باید بگم که حجم یه توزیع مهم نیست چون تو می تونی تمام کمی ها و کاستی ها رو از مخازن به راحتی دانلود و نصب کنی
سوال دیگه ای نیست؟
راستی یادم رفت آزادکار شدنتو بهت تبریک بگم
امیدوارم که همیشه آزاد کار بمونی و اوپن سورس کار نشی