انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حرفه ای ترین توزیع لینوکس  (دفعات بازدید: 16348 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
پاسخ : حرفه ای ترین توزیع لینوکس
« پاسخ #75 : 23 اردیبهشت 1391، 10:48 ب‌ظ »
به نظرتون برای یه فرد نسبتا ناوارد اوبونتو بهتره یا کوبونتو؟
کوبونتو همون KDE هست؟
من تجربه ی اوبونتو رو داشتم و ازش خوشم اومده ولی بعضی جاها بد جوری توش گیر کردم

هر موقع خواستی طعم KDE رو بچشی حتما به آرچ مراجعه کن چون پایدارترین توزیع برای KDE هستش!  :D
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • 哈米德
« پاسخ #76 : 03 خرداد 1391، 08:47 ب‌ظ »
شرمنده از همه دوستانی که کمک کردن و من جوا نداده بودم مشکلات زیادی داشتم این چند وقت که به یاری خدا حل شد روش ها را تست میکنم جوابش را یکی یکی میذارم
دوستار همتون یک آزاد کار فسقل
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #77 : 03 خرداد 1391، 08:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
به نظرتون برای یه فرد نسبتا ناوارد اوبونتو بهتره یا کوبونتو؟
کوبونتو همون KDE هست؟
من تجربه ی اوبونتو رو داشتم و ازش خوشم اومده ولی بعضی جاها بد جوری توش گیر کردم

اگر KDE سفارشی می خواین من اپن سوزه رو پیشنهاد می کنم.البته KDE آرچ هم فوق العاده ست اما برای تازه کار ها مناسب نیست.
و اما اگر KDE خالص در نهایت پایداری رو میخوای اسلکور بهترین انتخابه
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1391، 09:05 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • sudo halt
    • تورکواز
« پاسخ #78 : 06 مهر 1393، 10:16 ق‌ظ »
از هسته لینوکس هم میشه بصورت تجاری استفاده کرد.
لینوکس دارای مجوز GPLv2 هست و نمی‌شه ازش استفاده‌ی انحصاری کرد. در ضمن چیزی به اسم هسته‌ی لینوکس نداریم. لینوکس خودش هسته هست، هسته که دیگه هسته نداره :D
درسته، استفاده انحصاری نمیشه کرد، ولی همونطوری که من گفتم استفاده تجاری میشه کرد.
اون کلمه هسته دقیقا کاربردش اینه که مشخص کنه لینوکس چی هست (در انگلیسی هم میگیم Linux Kernel)، همونطوری که در ویکیپدیا هم دقیقا به همین صورت گفته شده: لینک

در غیر اونصورت کلماتی مثل کتاب شاهنامه هم اشتباهه، چون شاهنامه خودش کتابه.

ولی این شباهت که میگم تو ios خیلی تابلوئه ،darwin را نمیدونم چیه
دلیلش اینه که هر دو سیستم‌عامل از استاندارد POSIX پیروی می‌کنند. Darwin یک Unix هستش.

به نظرم OPEN Source مفهوم جامع تر و منصفانه تریه!!و اتماد به نفس بیشتری درش گنجانده شده :)
برای این که گفته <من این کد رو مینویسم و منتشر میکنم ممکنه یکی استفاده تجاری کنه ازش ممکنه کسی هم فقط بهبود بده برا اهداف انسان دوستانه اما کاربر ها مهم هستن و گسترش دهنده ها که قدرت لینوکس را به رخ رقبا میکشن
و با سیلی نه بلکه با بزرگواری زانوی منحرف هارو به لرزه در میارن
(مگر خود این که اجازه ندی یکی هر جوری که میخواد از کدت استفاده کنه حتی تجاری و حالشو ببره خودش نوعی قفل زدن رو کد نیست؟
مگر اندیشه های تجاری در بین اندیشه ها ی آزاد جایی نداره؟!
فقط میشه توصیه به انسانیت کرد نه اینکه مجبور به انسانیت!
اگر توسعه دهنده خودش به اشتراک میذاره کدش رو پس باید یا انقدر قوی باشه که در مقابل کودکان قد علم کنه یا کودکی با عرضه یه شرکت بزنه دست باباشم اونجا بگیره یه کاری بهش بده...

البته خیلی از بچه ها هم چون کدشون قوی نیس میرن ورشکست میشن و برمیگردن خونه پدری!
و این یعنی پیشرفت جامعه آزاد
عاشقتم لینوکس چون تو بغلم خجالتی و بی حرکتی مثل بعضی سیستما روده بر نیستی شفاف و صادقی همون اولش تا ته تهای دلت رو برام رو کردی و هر روز که میگذرد فِرَش تر میشوی مطابق سلیقه ام آرایش میکنی و مهمتر از همه چشم به جیبم ندوخته ای!

آفلاین hira_m2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • امروز اولین روز از بقیه عمر ماست...
« پاسخ #79 : 06 مهر 1393، 01:11 ب‌ظ »
لینوکس دارای مجوز GPLv2 هست و نمی‌شه ازش استفاده‌ی انحصاری کرد. در ضمن چیزی به اسم هسته‌ی لینوکس نداریم. لینوکس خودش هسته هست، هسته که دیگه هسته نداره :D
درسته، استفاده انحصاری نمیشه کرد، ولی همونطوری که من گفتم استفاده تجاری میشه کرد.
اون کلمه هسته دقیقا کاربردش اینه که مشخص کنه لینوکس چی هست (در انگلیسی هم میگیم Linux Kernel)، همونطوری که در ویکیپدیا هم دقیقا به همین صورت گفته شده: لینک

دلیلش اینه که هر دو سیستم‌عامل از استاندارد POSIX پیروی می‌کنند. Darwin یک Unix هستش.

به نظرم OPEN Source مفهوم جامع تر و منصفانه تریه!!و اتماد به نفس بیشتری درش گنجانده شده :)
برای این که گفته <من این کد رو مینویسم و منتشر میکنم ممکنه یکی استفاده تجاری کنه ازش ممکنه کسی هم فقط بهبود بده برا اهداف انسان دوستانه اما کاربر ها مهم هستن و گسترش دهنده ها که قدرت لینوکس را به رخ رقبا میکشن
(مگر خود این که اجازه ندی یکی هر جوری که میخواد از کدت استفاده کنه حتی تجاری و حالشو ببره خودش نوعی قفل زدن رو کد نیست؟
اگر توسعه دهنده خودش به اشتراک میذاره کدش رو پس باید یا انقدر قوی باشه که در مقابل کودکان قد علم کنه یا کودکی با عرضه یه شرکت بزنه دست باباشم اونجا بگیره یه کاری بهش بده...

البته خیلی از بچه ها هم چون کدشون قوی نیس میرن ورشکست میشن و برمیگردن خونه پدری!
دوست عزیز کسی نگفته نمی‌تونید استفاده تجاری بکنید. توی نقل قول خودتون دوستان دقیقا اشاره کردن که می‌شه استفاده تجاری کرد.
بین استفاده تجاری و استفاده انحصاری کلی تفاوت وجود داره.
این که نمی‌شه از نرم‌افزار‌های آزاد استفاده انحصاری کرد نهایت آزادی هستش ;D

افراد عادی که هیچ هنوز خیلی از مهندسا و حتی استادی دانشگاه‌هامون تفاوت‌هایی که بین آزاد و ریگان یا استفاده انحصاری و تجاری ... رو نمی دونن.
زندگی میکنم...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #80 : 06 مهر 1393، 01:35 ب‌ظ »
این که نمی‌شه از نرم‌افزار‌های آزاد استفاده انحصاری کرد نهایت آزادی هستش
نقل از معین:
نقل‌قول
[ په . ] (ص .) 1 - رها، وارسته . 2 - بی قید و بند. 3 - نوعی ماهی استخوانی که گوشت قرمز و چرب دارد و بزرگی آن تا یک متر می رسد. 4 - درختی است از خانوادة نارونان . 5 - آن که بندة کسی نباشد. مق بنده ، عبد. 6 - مختار، مخیر. 7 - نجیب ، اصیل . 8 - سالم و بی گزند. 9 - شاد، فارغ . 10 - سرافراز.
آزاد یعنی رها از قید و بند.کپی لفت(و برخی شروط دیگه) کاملا و بدون شک ناقض آزادیه.در نتیجه مجوز های سری gpl و نرم افزار های تحت اون مجوز ها آزاد نیستند.

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • sudo halt
    • تورکواز
« پاسخ #81 : 07 مهر 1393، 04:47 ب‌ظ »

دوست عزیز کسی نگفته نمی‌تونید استفاده تجاری بکنید. توی نقل قول خودتون دوستان دقیقا اشاره کردن که می‌شه استفاده تجاری کرد.
بین استفاده تجاری و استفاده انحصاری کلی تفاوت وجود داره.
این که نمی‌شه از نرم‌افزار‌های آزاد استفاده انحصاری کرد نهایت آزادی هستش ;D

افراد عادی که هیچ هنوز خیلی از مهندسا و حتی استادی دانشگاه‌هامون تفاوت‌هایی که بین آزاد و ریگان یا استفاده انحصاری و تجاری ... رو نمی دونن.

چه فرقی کرد؟تجاری هم معنی انحصاری میده چون شامل افرادی میشه که پولشوو دادن نه بقیه!
بهتره به جای این که فلسفه ببافیم گاها هم شبا قبل خواب به خودمون بگیم امروز دست چند نفر درمانده رو گرفتیم بدون اینکه اسمشون یادمون نگه داریم که مبادا فردا این یه قرون صاب شد به ما نده!و مبادا منت نزنیم بهش که ما از دستت گرفتیما ما این بازو رو مفتکی به دست نیاورده بودیما خرج  داره همه چی...

معنی نداره بزرگواری نیست دنبال کودکی بدوییم که یه کلوچه دادیم بهش و اون رفته تو سوراخ موش قایمش کرده که با کسی تقسیمش نکنه وهمشو خودش بخوره و بهش بگیم یالا کلوچه ای که بردی کلی هم با مربا و خامه تزیینش کردی که خودت بخوریشو بیار با همه تقسیم کن! خلاقیتش کور میشه بیچاره!

آزادی ینی با امکاناتی که بهت دادیم هر کاری دوس داری بکن ولی امکانات کسی رو ازش نگیر.وسلام

لینوکس هم به نوعی استفاده کرده از ایده های مک و ویندوز هیشکی بدون تبادل اطلاعات بدون داشتن چشم نمیتونه مغذشو به کار بگیره...
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1393، 04:59 ب‌ظ توسط mablue »
عاشقتم لینوکس چون تو بغلم خجالتی و بی حرکتی مثل بعضی سیستما روده بر نیستی شفاف و صادقی همون اولش تا ته تهای دلت رو برام رو کردی و هر روز که میگذرد فِرَش تر میشوی مطابق سلیقه ام آرایش میکنی و مهمتر از همه چشم به جیبم ندوخته ای!

آفلاین hira_m2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • امروز اولین روز از بقیه عمر ماست...
« پاسخ #82 : 07 مهر 1393، 05:20 ب‌ظ »
نقل از معین:
نقل‌قول
[ په . ] (ص .) 1 - رها، وارسته . 2 - بی قید و بند. 3 - نوعی ماهی استخوانی که گوشت قرمز و چرب دارد و بزرگی آن تا یک متر می رسد. 4 - درختی است از خانوادة نارونان . 5 - آن که بندة کسی نباشد. مق بنده ، عبد. 6 - مختار، مخیر. 7 - نجیب ، اصیل . 8 - سالم و بی گزند. 9 - شاد، فارغ . 10 - سرافراز.
آزاد یعنی رها از قید و بند.کپی لفت(و برخی شروط دیگه) کاملا و بدون شک ناقض آزادیه.در نتیجه مجوز های سری gpl و نرم افزار های تحت اون مجوز ها آزاد نیستند.
کپی لفت در حقیقت یک هکه.
کپی لفت از قوانین محدود کننده استفاده می‌کنه که کسی نتونه شما رو محدود کنه و آزادی رو از شما بگیره.
کپی لفت نرم‌افزار‌های انحصاری رو که از کدها و نرم‌افزار‌های آزاد استفاده می‌کنن محدود می‌کنه که نمی‌تونن کدها شون رو ببندن و باید آزاد باشن.

حالا شما در نظر بگیر که توی یک جامعه آزاد هستی یک نفر می‌یاد حق نظر دادن رو از شما صلب می‌کنه. جامعه آزاد هستش پس اون حق این کار رو داره آیا؟
اگه یک نفر بیاد و جلوی کسی رو که حق نظر دادن رو از شما گرفته بگیره و دوباره حق نظر دادن رو به شما برگردونه آیا آزادی رو نقض کرده؟؟؟؟

یادتون باشه آزادی با بی قانونی و هرج و مرج فرق داره. ;)
فک کنم در این مورد زیاد اینجا بحث شده یه سرچ بکنید اگه با اون موضوع‌ها به جواب خودتون نرسید حتما به صورت جداگانه بپرسید.  :D

چه فرقی کرد؟تجاری هم معنی انحصاری میده چون شامل افرادی میشه که پولشوو دادن نه بقیه!
بهتره به جای این که فلسفه ببافیم گاها هم شبا قبل خواب به خودمون بگیم امروز دست چند نفر درمانده رو گرفتیم بدون اینکه اسمشون یادمون نگه داریم که مبادا فردا این یه قرون صاب شد به ما نده!و مبادا منت نزنیم بهش که ما از دستت گرفتیما ما این بازو رو مفتکی به دست نیاورده بودیما خرج  داره همه چی...

معنی نداره بزرگواری نیست دنبال کودکی بدوییم که یه کلوچه دادیم بهش و اون رفته تو سوراخ موش قایمش کرده که با کسی تقسیمش نکنه وهمشو خودش بخوره و بهش بگیم یالا کلوچه ای که بردی کلی هم با مربا و خامه تزیینش کردی که خودت بخوریشو بیار با همه تقسیم کن! خلاقیتش کور میشه بیچاره!

آزادی ینی با امکاناتی که بهت دادیم هر کاری دوس داری بکن ولی امکانات کسی رو ازش نگیر.وسلام
در این مورد زیاد بحث شده یه سرچ کوچولو کافیه :D
پیشنهاد می‌کنم همراه با سرچ حتما یه نگاهی به اجازه‌نامه‌های آزاد مثل gpl بندازید می‌تونه خیلی مفید باشه.
به یه قسمت از جواب سوال شما اشاره می‌کنم ولی برای این که جواب کامل بگیرید این دو کار بالا رو حتما انجام بدید.
شما می‌تونید یک نرم‌افزار آزاد توسعه دهید و در قبال دادن اون به بقیه پول بگیرید. کسی که اونو از شما می‌خره کدهاش رو هم می‌گیره و می‌تونه خودش توسعه بده و دوباره بفروشه، می‌تونه از نرم‌افزار کپی‌هایی بگیره و به دوستانش بده می‌تونه از کدهای برنامه یا خوده برنامه در یه برنامه آزاد دیگه استفاده کنه و خیلی آزادی‌های دیگه
بهتر خودتون یه نگاهی بندازید ;)
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1393، 05:23 ب‌ظ توسط hira_m2 »
زندگی میکنم...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #83 : 07 مهر 1393، 06:15 ب‌ظ »
hira_m2
احتمالا آخرین پستم تو این تاپیک:
آزاد مفهومش مشخصه.چیزی که محدودیت داشته باشه آزاد نیست.باید x رو نسبت به یه تعریف سنجید که ببینیم شامل اون میشه یا نه.نه این که بگیم x فلانه حالا مفاهیم رو بر اساس x تغییر بدیم.(امیدورام منظورم رو درست رسونده باشم.)
یه جامعه میتونه آزادی رای دادن داشته باشه.ولی هیچگاه نمیتونه آزاد باشه.میتونه آزادی بیان داشته باشه ولی باز هم درست نیست که به کل جامعه آزاد گفته بشه.این که یه نرم افزار متن باز فرضا با مجوز جی پی ال یه سری آزادی رو به کاربرها میده هم نمیتونه دلیل آزاد بودنش باشه.بالاخره هر نرم افزاری یه سری آزادی ها رو داره یه سری رو نه.نمیشه گفت اگه مطابق چیزی که ما میگیم باشه یعنی آزاده!(جریان x)
استدلال من واضح و مستند بود.اگه استدلالی وجود داره بفرمایید.(مستند ;) ) مقایسه ی غلط و داستان استدلال نیست.
جستجو هم میتونه مفید باشه.;)

آفلاین Jaeger

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
  • اندیشه هاست که به یک چیز,جامعه خوب و بد می پوشاند.
« پاسخ #84 : 07 مهر 1393، 08:52 ب‌ظ »
hira_m2
احتمالا آخرین پستم تو این تاپیک:
آزاد مفهومش مشخصه.چیزی که محدودیت داشته باشه آزاد نیست.باید x رو نسبت به یه تعریف سنجید که ببینیم شامل اون میشه یا نه.نه این که بگیم x فلانه حالا مفاهیم رو بر اساس x تغییر بدیم.(امیدورام منظورم رو درست رسونده باشم.)
یه جامعه میتونه آزادی رای دادن داشته باشه.ولی هیچگاه نمیتونه آزاد باشه.میتونه آزادی بیان داشته باشه ولی باز هم درست نیست که به کل جامعه آزاد گفته بشه.این که یه نرم افزار متن باز فرضا با مجوز جی پی ال یه سری آزادی رو به کاربرها میده هم نمیتونه دلیل آزاد بودنش باشه.بالاخره هر نرم افزاری یه سری آزادی ها رو داره یه سری رو نه.نمیشه گفت اگه مطابق چیزی که ما میگیم باشه یعنی آزاده!(جریان x)
استدلال من واضح و مستند بود.اگه استدلالی وجود داره بفرمایید.(مستند ;) ) مقایسه ی غلط و داستان استدلال نیست.
جستجو هم میتونه مفید باشه.;)

کاملا درسته . با دوستمون موافقم .
J@eGeR

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • sudo halt
    • تورکواز
« پاسخ #85 : 09 مهر 1393، 02:22 ب‌ظ »
نقل از معین:
نقل‌قول
کپی لفت در حقیقت یک هکه.
کپی لفت از قوانین محدود کننده استفاده می‌کنه که کسی نتونه شما رو محدود کنه و آزادی رو از شما بگیره.
کپی لفت نرم‌افزار‌های انحصاری رو که از کدها و نرم‌افزار‌های آزاد استفاده می‌کنن محدود می‌کنه که نمی‌تونن کدها شون رو ببندن و باید آزاد باشن.

حالا شما در نظر بگیر که توی یک جامعه آزاد هستی یک نفر می‌یاد حق نظر دادن رو از شما صلب می‌کنه. جامعه آزاد هستش پس اون حق این کار رو داره آیا؟
اگه یک نفر بیاد و جلوی کسی رو که حق نظر دادن رو از شما گرفته بگیره و دوباره حق نظر دادن رو به شما برگردونه آیا آزادی رو نقض کرده؟؟؟؟

یادتون باشه آزادی با بی قانونی و هرج و مرج فرق داره. ;)
فک کنم در این مورد زیاد اینجا بحث شده یه سرچ بکنید اگه با اون موضوع‌ها به جواب خودتون نرسید حتما به صورت جداگانه بپرسید.  :D

در این مورد زیاد بحث شده یه سرچ کوچولو کافیه :D
پیشنهاد می‌کنم همراه با سرچ حتما یه نگاهی به اجازه‌نامه‌های آزاد مثل gpl بندازید می‌تونه خیلی مفید باشه.
به یه قسمت از جواب سوال شما اشاره می‌کنم ولی برای این که جواب کامل بگیرید این دو کار بالا رو حتما انجام بدید.
شما می‌تونید یک نرم‌افزار آزاد توسعه دهید و در قبال دادن اون به بقیه پول بگیرید. کسی که اونو از شما می‌خره کدهاش رو هم می‌گیره و می‌تونه خودش توسعه بده و دوباره بفروشه، می‌تونه از نرم‌افزار کپی‌هایی بگیره و به دوستانش بده می‌تونه از کدهای برنامه یا خوده برنامه در یه برنامه آزاد دیگه استفاده کنه و خیلی آزادی‌های دیگه
بهتر خودتون یه نگاهی بندازید ;)
لازم نکرده.من از خوندن هر چیزی که اسمش اجازه نامه باشه متنفرم!
همین که میگید اجازه نامه یعنی چی؟ یعنی من رییسم تو رعیت تو اجازه داری فلان کارو بکنی ;D البته قبل از طی مراحل سرچ و سلوک
تازه میشی یه فردی که مجازه یه پولی اگه داشت بده و ما دهنشو با یه مش کد بوغ که ساپوورتشم از طرف افراد قلیلی هست (اکثرشونم بالای ۶۰ هفتاد سال) سرویییییییییس کنیم!
تازه کمک از irc و چت اینا که دیگه نمیشه یه فرد میانسال بشینه چت کنه که بات گپ بزنی دو ساعت طرف متاهله خودش انحصاری شده چه برسه تو باس بری پولو واریز کنی شیر خوشک بچشو بخره بذاره دهنش بعد پاشه بیاد بشینه پشت سرورت مشکلتو حل کنه پاشه بره!!
یه چیزی تقریبا بدتر از شرایط ویندوز که باو لاقل میگی کلا حل نشه هم کرک شدشو دان کردم دیگه پاک میکنم از نو! ;D

GPL ویا هر اجازه نامه ی کوووفتیی که هست همشون کاغذبازی هستن واسه درامد زایی از این جامعه که کوچکترین چرندیاتشون برابره با ایده های بزرگ تجاری مایکروسافت و ...
نمیشه با کاغذبازی پیشرفت کرد باید درک کرد باید فهمید همینم کافیه اما درست فهمیدن مهمه نه انحرافی
عین برنامه نویسی که توابع نه بلکه ساختارها حفظشه و خلاقه و رفیقای خلاقی هم داره و بقیش همه تو اف ای کیو ها هستن میتونه مراجعه کنه و بگیره
دیگه نیازی نیس بیاد کلاس خصوصی بره و کلی خرج کنه که یکی بیاد اون اف ای کیو هارو براش بخونه!و پول بگیره و رفیقاشم اسکل باشن

ببخشید که نشستم کلا خود GPL و گنو و غیره و کلا استراکچر رو زیر سوال بردم اما حق دارم دیگه حقیقت اینه دیگه
میدونی دلیل نرسیدن ابدی انسان به سرعت نور چیه؟چون انسان هر وقت که به یه قدمی آزادی مطلق میرسه ناگهان چشمش همون لحظه دنبال یه کاغذ میگرده بخونه و به خودش اجازه نامه ای چیزی بلاخره پیدا کنه
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1393، 06:56 ب‌ظ توسط mablue »

آفلاین mablue

• Full Member
  • *
  • sudo halt
    • تورکواز
« پاسخ #86 : 09 مهر 1393، 10:36 ب‌ظ »
نقل‌قول از: رضا حبیبی
هر موقع خواستی طعم KDE رو بچشی حتما به آرچ مراجعه کن چون پایدارترین توزیع برای KDE هستش!  :D

خیلی باحاله 8)
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1393، 10:41 ب‌ظ توسط mablue »