0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام این یه طرح اولیه است خیلی گیر ندین که چرا این قدر زشت شده چون من خیلی طراحی بلد نیستم در مورد ایده اصلی نظر بدین خیلی ممنون می شم
نقلقول از: ابراهیم مشهدی تفرشی در 05 اردیبهشت 1391، 09:34 قظسلام این یه طرح اولیه است خیلی گیر ندین که چرا این قدر زشت شده چون من خیلی طراحی بلد نیستم در مورد ایده اصلی نظر بدین خیلی ممنون می شمیه نکته را در نظر بگیرید که ابونتو خیلی وقته که رنگ امیزی لوگوش را تغیر داده، شاید رنگا میزی جدید برای ایده شما جالب تر باشه
خب حالا میخواید از این آرم در کجا استفاده کنید؟ پروژهای دارید؟
نقلقول از: mohi در 18 اردیبهشت 1391، 08:26 قظخب حالا میخواید از این آرم در کجا استفاده کنید؟ پروژهای دارید؟پروژه؟؟؟ نهمن فقط این طرح به ذهنم رسید اگر کسی پروژه داره ازش استفاده کنه
دوستان عزیز باور کنید یا نه من قبل از معرفی تلفیق ابونتو و اندروید در کانونیکال به ایده این تلفیق رسیدم و حدود یک سال و نیم پیش این لوگو رو برای ین منظور طراحی کردم که از همون زمان تو وبسایت مجله سخت افزار و بعدا در فروم سخت افزار و الان هم که در اینجا به عنوان آواتار استفاده کردم و اوایل تابستان امسال متوجه عملی شدن این ایده توسط خود کانونیکال شدم(البته ایده رو از من نگرفتن خودشونم بهش رسیده بودن :دی ). طرح من روبات آندروید هست که داره از دید ابونتو به دنیا نگاه میکنه، البته یه neo هم زیرش استفاده کردم که انحصار خودم باشه (neo نام کاربری مورد علاقه منه).