انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم نصب هیچ نرم افزاری++توضیحات جدید+++  (دفعات بازدید: 1793 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahmad toosy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
من اوبونتو 7.10دارم.وقتی نرم افزار با سی دی می خوام نصب کنم(چون مودم رونصب نکردم هنوز)هیچ کاری نمیکنه.فقط تقویم جلالی رو تونستم نصب کنم.یک راهنمای کامل می خوام.هر کی میدونه ممنونش میشم.
« آخرین ویرایش: 01 بهمن 1386، 09:46 ب‌ظ توسط ahmad toosy »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: عدم نصب هیچ نرم افزاری
« پاسخ #1 : 28 دی 1386، 05:12 ب‌ظ »
فروم رو جستجو کنید بحث شده

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 28 دی 1386، 06:44 ب‌ظ »
لطفا یک کم بیشتر توضیح میدید که چه کار کردید یا چه خطایی رو دریافت کردید؟

اینجا رو هم بخونید بد نیست:
http://wiki.ubuntu-ir.org/SoftwareManagement
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین ahmad toosy

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 28 دی 1386، 07:39 ب‌ظ »
من اوبونتو 7.10دارم.وقتی نرم افزار با سی دی می خوام نصب کنم(چون مودم رونصب نکردم هنوز)هیچ کاری نمیکنه.فقط تقویم جلالی رو تونستم نصب کنم.یک راهنمای کامل می خوام.هر کی میدونه ممنونش میشم.
من نرم افزار رو از سایت های مختلف مثل گنو دانلود و بقیه میگیرم.پسوند فایل هاش مختلف هستش.بعضیاشم فشرده هستن.وقتی دبل کلیک میکنم گزینه های run run in terminal  display  cancel رو اگه اشتباه نکنم میاره.ران و ران این ترمینال هم دبل کلیک میکنم کار نمیکرد.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #4 : 28 دی 1386، 07:49 ب‌ظ »
خب اول اینکه بسته‌های پیش‌فرض برای اوبونتو با پسوند deb هستن و خیلی راحت و اتوماتیک نصب میشن! ضمن اینکه تمام برنامه‌هایی که توی سایتهای مختلف میبینید، همگی توی مخازن هستن! بجای دانلود از سایتهای دیگه، خیلی راحت میتونید از مخازن نصب کنید! اوبونتو یکی از چند توزیعیه که درای بیشترین تعداد بسته‌ها توی مخازنشه!

برخی برنامه‌هایی هم که میبینید به صورت سورس ارائه میشن هم خب باید کامپایل بشن! این کار کمی در اوائل ممکنه دشوار به نظر بیاد اما بهترین راهنما برای این نوع نصب کردن، میتونه فایل readme داخل اونها باشه!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین ahmad toosy

• Newbie
  • *
منظور شما از مخزن چیه؟ off lineهم میشه نصب کرد؟بسته های deb هم نصب نشد. مشکل اصلی مودم هستش که درایور لینوکس نداره-مارکش جنیوس-وبه اینترنت وصل نمیشم.