انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد کتاب منسجم اوبونتو  (دفعات بازدید: 4249 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • 哈米德
ایجاد کتاب منسجم اوبونتو
« : 08 اردیبهشت 1391، 10:32 ب‌ظ »
به نام حضرت دوست

پست را اینجور شروع کردم چون آغاز یک کار بزرگ هست من خودم شخصه چند ماهی بیشتر نیست که آزاد کار شدم که از اسمم هم پیداست اما حس صمیمتی که اینجا دیدم عملا تو هیچ انجمن فارسی دیگه ای ندیدم از استادای انجمن که با صرف حوصله سوالات را جواب میدن تا کسایی که تازه راه افتادن و میگردن ببینن سوالی هست بتونن جواب بدن همه و همه برای من برادرند که خاطر جم هم هستم این حس تو بقیه هست.
احساس دین میکنم که این فرهنگ آزاد را به همه نشون بدم چون خودم هم از آشنایی باهاش خوشحال شدم و دارم لذت میبرم دوستایی اینجا دارم که مثل دوستای قدیمین برام که کم هم نیستن در رأسشون دانیال جان.
روده درازی نمیکنم به بهانه انتشار اوبونتو جدید با یکی از ناشرین خوب اصفهان تماس گرفتم که در توضیع کتاب تو سراسر ایران هم دست قوی داره.
گفتم یه تعداد دوست هستیم میخوایم کتاب چاپ کنیم حق تألیف هم نمیخوایم فقط میخوایم ارزون قیمت برسه دست مصرف کننده بعد صحبتهای زیاد تأیید چاپ یه کتاب تقریبا ۲۰۰ صفحه ای را گرفتم چند ماه بعد از چاپ هم میتونیم پی دی اف بدیم بیرون.
ولی من هنوز بیش از حد مبتدی هستم حتی نمیدونم فهرست را چه جوری تنظیم کنم از کجا شروع کنم و چی بنویسم اینجا تاپیک زدم چون چند تا یاعلی میخواستم.
دستامونا بزنیم به زانو و بلند بشیم تا یه گوشه از حقی که به گردنمون هست ادا کردیم فقط میخواستم بدونم کسی هست کمک کنه که شروع نکنم و با همه ی مشغله ام وسط کار تنها بشم و یه کار عقیم بمونه.
از دوستان کسی هست؟
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 10:35 ب‌ظ توسط آزاد کار کوچک »
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : ایجاد کتاب منسجم اوبونتو
« پاسخ #1 : 08 اردیبهشت 1391، 10:54 ب‌ظ »
چاپ کتاب با احساسات و اینجور چیزا جلو نمیره باید بیشتر در موردش فکر کنی باید تیراژ مناسبی داشته باشی که نه رو دستت بمونه و نه هزینه چاپ بالا بره
چند کتاب خوب (پی دی اف) در مورد اوبونتو وجود داره بهتره با نوسنده های اونها حرف بزنی و یا خودت برای نسخه ۱۲٫۰۴ ویرایششون کنی (اگه مجوزشون اجازه بده) که شاید تو چند روز بشه انجام داد و اونها رو به چاپ برسونی

و چندین کتاب خوب برای اوبونتو و دبیان به چاپ رسیده هرچند خیلی کامل نیستن ولی نیاز کاربرای آماتور و تا حدودی متوسط رو برطرف می کنه اگه اینها رو هم تبلیغ کنی بد نیست من دو نمونش رو که خودم خوندم و خوشم اومد رو اسم می برم

کتاب گنو لینوکس با معرفی سیستم عامل دبیان
آموزش جامع سیستم عامل لینوکس بر پایه توزیع لینوکس اوبونتو
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 08 اردیبهشت 1391، 11:03 ب‌ظ »

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • 哈米德
« پاسخ #3 : 08 اردیبهشت 1391، 11:11 ب‌ظ »
چاپ کتاب با احساسات و اینجور چیزا جلو نمیره باید بیشتر در موردش فکر کنی باید تیراژ مناسبی داشته باشی که نه رو دستت بمونه و نه هزینه چاپ بالا بره
چند کتاب خوب (پی دی اف) در مورد اوبونتو وجود داره بهتره با نوسنده های اونها حرف بزنی و یا خودت برای نسخه ۱۲٫۰۴ ویرایششون کنی (اگه مجوزشون اجازه بده) که شاید تو چند روز بشه انجام داد و اونها رو به چاپ برسونی

و چندین کتاب خوب برای اوبونتو و دبیان به چاپ رسیده هرچند خیلی کامل نیستن ولی نیاز کاربرای آماتور و تا حدودی متوسط رو برطرف می کنه اگه اینها رو هم تبلیغ کنی بد نیست من دو نمونش رو که خودم خوندم و خوشم اومد رو اسم می برم

کتاب گنو لینوکس با معرفی سیستم عامل دبیان
آموزش جامع سیستم عامل لینوکس بر پایه توزیع لینوکس اوبونتو

دلایل اولیه و اینکه چرا احساس دین میکنم را گفتم و گرنه حرف شما متین هست بعد هم اکثر کتابهای موجود از ۳۰ یا ۴۰ صفحه تجاوز نمیکنند بعد هم خدمتتون عرض کردم من با یه متخصص این رشته حرف زدم که سالها تو کار چاپ بوده.
بعد هم به قول گوینده اخبار میخوایم کتاب با دانش بومی انجمن خودمون نوشته بشه از اول تا آخر
وگرنه ویرایش کردن کتابهای بقیه کاری نداره میخواستم خودمون بنویسیمش
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1391، 11:20 ب‌ظ توسط آزاد کار کوچک »
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • 哈米德
« پاسخ #4 : 08 اردیبهشت 1391، 11:15 ب‌ظ »
http://fullcirclemagazine.org/issue-60/

مهی جان خود شما میتونی تو قسمت گرافیک کتاب کمکمون کنی و این لینکی هم که دادی مفید بود

"ریچارد استالمن"

• Sr. Member
  • *
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #5 : 09 اردیبهشت 1391، 12:34 ق‌ظ »
من در خدمتم !
به نظر من بهتره روی کتاب آزادراه کار بشه.
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1391، 06:16 ب‌ظ توسط mehionline »

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • تصویری از رباعیات خیام،نسخه ادوارد فیتزجرالد
« پاسخ #6 : 09 اردیبهشت 1391، 10:11 ق‌ظ »
سلام.
به نظر شما اگر وقتتان را برای ساخت چیزی شبیه به آی سی دی ال بزارید بهتر نیست؟
فیلیپ دوم مقدونی (پدر اسکندر مقدونی) :تفرقه بینداز و حکومت کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #7 : 09 اردیبهشت 1391، 10:22 ق‌ظ »
دلایل اولیه و اینکه چرا احساس دین میکنم را گفتم و گرنه حرف شما متین هست بعد هم اکثر کتابهای موجود از ۳۰ یا ۴۰ صفحه تجاوز نمیکنند بعد هم خدمتتون عرض کردم من با یه متخصص این رشته حرف زدم که سالها تو کار چاپ بوده.
بعد هم به قول گوینده اخبار میخوایم کتاب با دانش بومی انجمن خودمون نوشته بشه از اول تا آخر
تنها می تونم برای آرزوی موفقیت کنم
کتابهای با تعداد صفحات بالاتر هم وجود داره من کتاب درباره اوبونتو دیدم ۳۰۰ صفحه
من چیزی رو گفتم که فکر کردم درسته شاید این باعث بشه که توی گنو خیلی بیشتر پیشرفت کنی
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
« پاسخ #8 : 09 اردیبهشت 1391، 01:40 ب‌ظ »
درود
ایده بسیار خوبی هست.
ولی چندتا نکته:
1- هزینه این چنین کتابی حداقل بین 1 تا 2 میلیون تومان می باشد.
2- حداقل چاپ کتاب 1000 عدد می باشد
3- به نظر شما چند تعداد کتاب و با چه قیمتی و در چه منطقه جغرافیایی می توانید فعالیت کنید؟
کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

• Sr. Member
  • *
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #9 : 09 اردیبهشت 1391، 03:52 ب‌ظ »
http://fullcirclemagazine.org/issue-60/

مهی جان خود شما میتونی تو قسمت گرافیک کتاب کمکمون کنی و این لینکی هم که دادی مفید بود
اون لینک اشتباهی پیست کردم این درستشه:
http://azadrah.net/2012/04/azadrah-presents-ubuntu-for-beginners-guide/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 09 اردیبهشت 1391، 04:40 ب‌ظ »
اتفاقا ایده ی خوبیه. منابع زیادن. فقط باید کنار هم گذاشته و ویرایش بشن. برای حروف‌چینی و صفحه‌بندی هم اگه تک بلد نیستی بهتره از الآن به فکرش باشی و یاد بگیری. چیز سختی نیست و انجمن فارسی‌اش هم خیلی خوب و مفیده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • 哈米德
« پاسخ #11 : 09 اردیبهشت 1391، 05:44 ب‌ظ »
من در خدمتم !
به نظر من بهتره روي کتاب آزادراه کار بشه.

من از وجود این کتاب خبر نداشتم اما این یه گاهنامه است که من دوست دارم یه کتاب منسجم بسازیم از نصب اوبونتو شروع بشه تا معرفی محیط تا معرفی بسته ها و تا آموزش پیکر بندی و کانکشن ساختن دیال آپ تا آموزش گیمپ و...
میدونی چی میگم میخوام یه مرجع توپ بسازم خودم هم هزینه های چاپ اولیه را که با ۲۰۰۰ جلد تیراژ چیزی حدود ۴ میلیون میشه را میدم.
کسی تا سرچ نکنه به آزاد راه نمیرسه اما یه کتاب با جلد قشنگ میتونه تو قفسه یه کتاب فروشی جلب توجه کنه و اتفاقی خیلی ها را جذب کنه

"ریچارد استالمن"

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • 哈米德
« پاسخ #12 : 09 اردیبهشت 1391، 05:48 ب‌ظ »
سلام.
به نظر شما اگر وقتتان را برای ساخت چیزی شبیه به آی سی دی ال بزارید بهتر نیست؟

شما تعریف آی سی دی ال را بخون ما میخوایم برا اوبنتو بنویسیم نه ویندوز

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%DB%8C_%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%DB%8C_%D8%A7%D9%84

"ریچارد استالمن"

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • 哈米德
« پاسخ #13 : 09 اردیبهشت 1391، 05:50 ب‌ظ »
تنها می تونم برای آرزوی موفقیت کنم
کتابهای با تعداد صفحات بالاتر هم وجود داره من کتاب درباره اوبونتو دیدم ۳۰۰ صفحه
من چیزی رو گفتم که فکر کردم درسته شاید این باعث بشه که توی گنو خیلی بیشتر پیشرفت کنی

من فقط برای پیشرفت خودم نمیخوام میخوام همه استفاده کنند در ضمن اینکه منم یاد بگیرم
کتابهای دیگه هم میگیرم بخونم تا ازشون الهام بگیرم اما نه اینکه اونا را ویراستاری و ادیت کنیم تا کار کپی در بیاد داداشم

"ریچارد استالمن"

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • 哈米德
« پاسخ #14 : 09 اردیبهشت 1391، 05:53 ب‌ظ »
درود
ایده بسیار خوبی هست.
ولی چندتا نکته:
1- هزینه این چنین کتابی حداقل بین 1 تا 2 میلیون تومان می باشد.
2- حداقل چاپ کتاب 1000 عدد می باشد
3- به نظر شما چند تعداد کتاب و با چه قیمتی و در چه منطقه جغرافیایی می توانید فعالیت کنید؟

برای هزینش فکرشا کردم اگه با انتشارات خوب قرارداد بسته بشه هزینه کتاب برمیگرده و من خودم متقبل میشم
تیراژ هم میخوام ۲۰۰۰ جلد بزنم
و با همون نکته اول هم که گفتم در صورت داشتن قرارداد خوب همه ایران توضیع پیدا میکنه

"ریچارد استالمن"