الآن برای نظر دادن در مورد نسخهای که دو روز نمیشه منتشر شده زوده. حداقل دو هفته دیگه میشه انتفادات رو مطرح کرد
منم قبول دارم که توی روزهای پیش رو خیلی بهتر و پایدارتر میشه ولی حرف من اینه که نسخه اولیه چرا اینقدر مشکل داره دست کم برای من
من هیچ کدوم از مشکلات شما رو ندارم! آیا ISOـی که دانلود کردید سالم بوده؟ MD5ش رو چک کردید؟
شاید بد نباشه توزیع دیگهای مثل فدورا ۱۷ رو تست کنید.
عملکرد هسته نسبت به نسخه پیشین بهتر شده از نوسان بین 4 تا 10 شده نوسان از 2 تا 5 این خیلی وحشتناکه
متوجه این قسمت نشدم.
فایل رو از سایت کانونیکال دانلود کردم MD5 هم مشکلی نداره
منظورم مصرف منابع زیاد بود توی نسخه پیشین با برنامه ژوپیتر تا حدودی رفع میشد برای این نمی دونم حوصله نصب ژوپیتر رو هم ندارم
اگه این حرفا رو دربارهی نسخهی قبلی میزدی باورپذیرتر بود...ولی اینی که الان من دارم باهاش پست میذارم خیلی خوب کار کرده
از کجا فهمیدی دروغ میگم ناقلا(نه شوخی میکنم)
چقدر باهاش کار کردی فقط وب گردی کردی یا ... ببین اینها مشکلاتی بوده که برای من پیش اومده اینی که کمتر کسی باهاش مشکل داشته جای خوشحالیه و نشان از اینکه مشکل از سیستم منه
۷- اول کار در حالی که شاید ۲۰ تا برنامه از جمله فایرفاکس رو پاک کردم 50 مگ آپدیت داره
۸- aptoncdرو که می خوام نصب کنم میگه 70 مگ باید دانلود کنه که 250 مگابایت حجم خواهد گرفت
اینا الان باگه؟
من گفتم باگش زیاده نگفتم که اینهایی که می نویسم باگه
من در جای خوندم این مورچهخوار پولکدار 41000 خط برنامش تغییر کرده است.
جالبه