انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

اوبونتو 12.04 خوب, بد, زشت

خوب
22 (78.6%)
بد
3 (10.7%)
زشت
3 (10.7%)

مجموع آرای اعضا: 28

نویسنده موضوع: اوبونتو 12.04 بدترین نسخه تاریخ کانونیکال از لحاظ عملکرد ؟  (دفعات بازدید: 6796 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
من الان با اوبونتو ۱۲.۰۴ روی یه سیستم یه کاربر تازه‌کار نصب کردم ... قبلا با ۱۱.۱۰ کار میکرد و خب با این همه کنجکاوی که این بچه ها میکنن توی این هنوز هیچ بلایی سرش نیومده یعنی این که واقعا چیز خوبی هست برای من حداقل!
البته نسخه ۳۲ بیتی هست و کارت گرافیکشم nvidia هست.
تنها مشکلی که من الان دیدم توی فایرفاکس پیش‌فرضش بود که آپدیتش اومد، فایرفاکس قبلی توی تب‌ها مشکل داشت که این یکی حل شد(البته این مستقیما ربطی به اوبونتو نداره).

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
دوستان من یه مشکلی با این سافت سنتر دارم که دیوونم کرده ](*,)
هر وقت تو قسمت سرچ چیزی مینویسم کلا هنگ میکنه(بیشتر اوقات) >:(
نمیدونم چرا تو نسخه قبلی اینجوری نمیشد!!!

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
اگر اون ۲ تا ۵ ای که نام بردید درصد کارکرد پردازنده هست که باید بگم هیچ ربطی به کرنل نداره. باید ببینی کدوم پردازه توان پردازنده رو میگیره که من بت میگم از یونیتی و کد نویسی ضعیفش هست. برنامه‌هایی که کنونیکال نوشته هیچ موقع در حد گنوم upstream نبوده.

هیچ پردازشی مصرف سی پی یو نداره و همین باعث شده که فکر کنم که لینوکسه نه برنامه البته توی نسخه پیشین کامپیز که قوقا بود در بیکار ترین حالت 2 درصپر کارکرد سی پی یو برای اون بود
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
من که از این نسخه راضیم.کلی از مشکلات 11.10 که بدجوری اذیتم میکرد برطرف شده.و مطمئن هستم رفته رفته این ورژن جا افتاده تر میشه.
یکی هم اینکه دوستان لطفا نیمه پر لیوان رو هم ببینید.اگه کنونیکال همون اول از عملکرد یونیتی مایوس میشد هیچوقت به اینجا نمیرسید(که برای تبلت،تلویزیون ابونتو رو سازگار کنه.شاید اشتباه میکنم.ولی یونیتی الان تو ورژن 12.04که پایدار شده توجه خیلی ها رو جلب کرده)

واسه من اصلا این مشکلاتی که شما میگین پیش نیومده،شاید مشکل از جای دیگه است.(نه هنگ میکنه،نه سافت وار سنتر اذیت میکنه.)تنها موضوعی که باهاش روبرو شدم این بود که بعد اپگریت از نت اوبونتو گزارش یه باگ رو داد،وقتی خواستم با ویژوال باکس open suse رو اجرا کنم نشد، حتی اجازه inport و یا نصب دوباره رو بهم نداد.خوب با اپگرید ویرژوال باکس این مشکل هم حل شد.بهمین راحتی.(نونت کلی گشتم حتی تو فروم ویژوال باکس راه حل به درد بخوری نبود،تا اینکه به ذهنم رسید اپگرید کنم.)

'کسانی برنده اند که قدرت پیش روی به جلو رو را دارند.'
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
بهترین نسخه اوبونتویی است که نصب کردم \\:D/
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

• High Hero Member
  • *
هدف بدگویی نیست یه نظر خواهی سادست

من تا حالا ندیده بودم که اوبونتو هنگ کنه (کرش بعضی از نرم افزارها رو دیده بودم البته با kill کردنشون مشکل برطرف میشد) ولی تو این نسخه توی ریکاوری مد اوبونتو هنگ کرد و مجبور شدم که دستی ری استارت کنم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
من هم خیلی راضی هستم از این نسخه در واقع از همون مرحله بتا به نظرم تا حد قابل قبولی پایدار بود. البته تجربه‌های شخصی ما خیلی به سخت‌افزاری که داریم بستگی داره. ممکنه اوبونتو روی یک کامپیوتر عالی جواب بده و روی کامپیوتر دیگه‌ای کاملا برعکس باشه.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین B.Z

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام
من هم نصب کردم روی سونی وایو که مشکل داغ کردن و اینا داشت دیگه خبری نسیت و به راحتی داره کار میکنه و فن گرافیک هم بسیار آرومه ! هنگ هم تا الان مشاهده نشده خیلی حس خوبی داره آبدیت هم ۶۰ مگ بود که همون موقع زدم این هم گزارش کوتاه از من

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
بهترین نسخه اوبونتویی است که نصب کردم \\:D/
جانا سخن از زبان ما می گویی
ولی به عبارت درست تر بهتر از نسخه های قبلی بود ولی در نسخه های بعدی از این هم بهتر می شه.
ET

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
درود دوستان
معایب:
۱- لانچر با اتو هاید کارایی خوبی نداره
مزایا:
۱- عدم استفاده بیش از حد از سی پی یو
۲- داغ نشدن لب تاب
۳- عمر بهتر باتری

فعلاْ که همین ها بوده روزهای آینده بیشتر اطلاع میدم
کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

• High Hero Member
  • *
کلید سوپر رو که میزنم Dash Home کند بالا میاد حتی بدتر از 11.10

بین زبانها که سویچ می کنم Scroll‌  روشن میشه خیلی حال کردم همیشه فکر می کردم این اسکرول به چه دردی می خوره الان با این نسخه فهمیدم
با گرفتن کلید سوپر تعدادی از Hotkeyها نمایش داده میشه اینم بازم فکر خیلی جالبی بوده

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
    • سیستم عامل لینوکس
اتفاقا سوپر رو که می زنم سرعتش خیلی خوبه و داش خیلی سریع میاد. حتماْ کارت گرافیکت رو چک کن که نصب باشه و حتماْ کانفیگش کن

کلبه لینوکسی من

• High Hero Member
  • *
اتفاقا سوپر رو که می زنم سرعتش خیلی خوبه و داش خیلی سریع میاد. حتماْ کارت گرافیکت رو چک کن که نصب باشه و حتماْ کانفیگش کن

کارت گرافیکم درایور نداره
ولی 11.10 برای من سریعتر بود

• High Hero Member
  • *
چرا این پست به کافه اوبونتو انتقال داده شده بحث در مورد عملکرد و رفع خطا اوبونتو هستش نه بگو بخند

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
    • سیستم عامل لینوکس

کارت گرافیکم درایور نداره

مگه کارت گرافیکت چیه
کلبه لینوکسی من