انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

اوبونتو 12.04 خوب, بد, زشت

خوب
22 (78.6%)
بد
3 (10.7%)
زشت
3 (10.7%)

مجموع آرای اعضا: 28

نویسنده موضوع: اوبونتو 12.04 بدترین نسخه تاریخ کانونیکال از لحاظ عملکرد ؟  (دفعات بازدید: 6782 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
مگه کارت گرافیکت چیه

GMA950
کارت گرافیک آنبرد روی چیپست 945 Intel
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
  • لینوکس فلسفه زندگی آزاد است
    • سیستم عامل لینوکس
از طریق addirional drivers نصبش کن خوب
 ](*,) ](*,) ](*,)
وای اعصابم خرابه
اوبونتو ۱۲.۰۴ \ر از باگه
۱.۶ گیگ گرفتم همش باگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ داره [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< :-k :-k :-k :-k ](*,) ](*,) ](*,)
کلبه لینوکسی من
www.linuxos.mihanblog.com

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
    • سیستم عامل لینوکس
همش ریپورت باگ میده
myunity پیغام میده که رو ubuntu2d اجرا میشه تو اوبونتو 2d هم همین پیغام میده
کلبه لینوکسی من

• High Hero Member
  • *
از طریق addirional drivers نصبش کن خوب
 ](*,) ](*,) ](*,)
وای اعصابم خرابه
اوبونتو ۱۲.۰۴ \ر از باگه
۱.۶ گیگ گرفتم همش باگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ داره [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< :-k :-k :-k :-k ](*,) ](*,) ](*,)

Additional driver  برای نصب درایورهای غیر آزاده گرافیک من هیچگونه درایوری براش ارایه نشده که بخوام از ادیشنال درایور بگیرم
فقط با درایور اپن سورس آلسا کار می کنه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
من رسما هیچ مشکلی باهاش ندارم
دوستان لطف کنند به جای استفاده از کلمه ی باگ باگ باگ باگ مشکلات رو بگن تا بتونیم راهنمایی کنیم

بعد مصطفی جان شما کلا چند ساله اوبونتو استفاده میکنی که این رو بدترین نسخه ی اوبونتو در تاریخ کنونیکال میدونی ؟
یادت نیس شما ظاهرا خیلی نسخه های قبلی رو

ولی حالا جدای ازاین حرفها مشکلاتتون رو بنویسید. البته قبلش باگ ریپورت کنید که اگه واقعا مشکلی وجود داره براتون حلش کنند
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

• High Hero Member
  • *
من رسما هیچ مشکلی باهاش ندارم
دوستان لطف کنند به جای استفاده از کلمه ی باگ باگ باگ باگ مشکلات رو بگن تا بتونیم راهنمایی کنیم

بعد مصطفی جان شما کلا چند ساله اوبونتو استفاده میکنی که این رو بدترین نسخه ی اوبونتو در تاریخ کنونیکال میدونی ؟
یادت نیس شما ظاهرا خیلی نسخه های قبلی رو

ولی حالا جدای ازاین حرفها مشکلاتتون رو بنویسید. البته قبلش باگ ریپورت کنید که اگه واقعا مشکلی وجود داره براتون حلش کنند

تاپیک پرسشیه نه گزارشی الان به عنوان توجه کردم اون علامت سوال  «؟» رو یادم رفته بود بزارم که الان درستش می کنم
فکر می‌کنم الان توی ماه چهارم هستم ولی نسخه 11.10 - 11.04 - 10.10 و 8.04 رو نصب کردم

جواب پرسش من رو ندادید چرا تاپیک به کافه اوبونتو منتثل شده
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1391، 04:05 ب‌ظ توسط MustafaJF »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اون ۱۰.۱۰ ای که نصب کردی به همراه آپدیت‌هاش بوده احتمالا. وگرنه چیز فاجعه‌ای بود. سر همون من رفتم رو آرچ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
دوست عزیز بهتره موضوع رو عوض کنی چون هر کس روی تاپیک شما کلیک می کنه فکر می کنه داره روی یک نظر کارشناسی شده کلیک می کنه! در صورتی که حالا به علت ناسازگار بودن اوبونتو با کامپیوتر شما یک سری گله ازش داری
و یعنی شما 11.10 رو باLTS 12.04 یکی می دونی؟؟؟
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1391، 06:26 ب‌ظ توسط H2010n »

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
    • سیستم عامل لینوکس
اینقده ارور داد که اوبونتو 11.10 نصب کردم :'( :'( :'( :'( :'( :'(
کلبه لینوکسی من

• High Hero Member
  • *
اون ۱۰.۱۰ ای که نصب کردی به همراه آپدیت‌هاش بوده احتمالا. وگرنه چیز فاجعه‌ای بود. سر همون من رفتم رو آرچ

با ووبی نصبش کردم مشکل خیلی خاصی نداشت تا اینکه بعد ۶-۷ روز محیط گرافیکی پرید و منم بی خیالش شدم تا 6 ماه بعد که 11.04 نصب کردم
11.04 رو هم ۶-۷ روز داشتم که از یونیتی خوشم نیومد و پاکش کردم
تجربه جدی من با گنو بر میگرده به اوبونتو 11.10

دوست عزیز بهتره موضوع رو عوض کنی چون هر کس روی تاپیک شما کلیک می کنه فکر می کنه داره روی یک نظر کارشناسی شده کلیک می کنه! در صورتی که حالا به علت ناسازگار بودن اوبونتو با کامپیوتر شما یک سری گله ازش داری
و یعنی شما 11.10 رو باLTS 12.04 یکی می دونی؟؟؟

من تاپیک رو ایجاد کردم تاپیک که مال من نیست این دو با هم فرق داره
مگه میشه عنوان یک تاپیک رو عوض کرد
صحبت کارشناسی چیه ؟!؟!؟ من مشکلاتم رو گفتم و حرفی از تحلیل و یا صحبت کارشناسی نزدم
«یعنی شما 11.10 رو باLTS 12.04 یکی می دونی؟؟؟» من کجا همچین حرفی زدم میشه اون پست رو لینک کنی

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • 哈米德
مگه دعوا داریم باهم بد بودنش ۲ تا دلیل عمده داره
۱-انصاف بدید که چند روزه اومده؟
۲-هیچ کس اندازه شما مشکل نداره پس رو سیستم شما جواب نداده

باگ ریپورت کنید به جا این بحثا من نمیتونم جواب بدم اما کسایی هستند که جوابتون را بدند حداقلش اینه مشکلتون حل میشه
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"

• High Hero Member
  • *
مگه دعوا داریم باهم بد بودنش ۲ تا دلیل عمده داره
۱-انصاف بدید که چند روزه اومده؟
۲-هیچ کس اندازه شما مشکل نداره پس رو سیستم شما جواب نداده
باگ ریپورت کنید به جا این بحثا من نمیتونم جواب بدم اما کسایی هستند که جوابتون را بدند حداقلش اینه مشکلتون حل میشه

چرا میزنی دعوا چرا ؟
۱- من که نگفتم کسی استفاده نکنه یا فاجعه ای رخ داده منم میگم با گذشت زمان درست میشه الانم سیستمم با چند تا اپدیت خیلی بهتر از قبل شده البته تعدادی از مشکلات باقی مونده
۲- زمانی که مشکل پیش اومد باگها و مشکلات رو گزارش دادم

۳- من از همینجا از همه پوزش می خوام برای فرافکنی , دروغ پردازی و یاوه گویی در مورد شاهکاری به نام 12.04 و در برابر ملت شریف سر تعظیم فرود آورده و اعتراف می کنم که همه این گفته‌ها بدلیل دریافت پول از طرف مایکروسافت جهان خوار بوده تا اراجیف نوشته و اوبونتو رو خراب کنم و از همین جا از ناظر بزرگ, ناظر ناظرها ناظر این فاروم و اون فاروم (آ) می خواهم که این تاپیک رو قفل کند تا مشت محکمی باشد بر دهان این یاوه گوی مایکروسافت و اپل و موجب تسکین خاطر و آلام همه آزادکاران رنجیده خاطر شود
باشد که همه به درگاه گنو بازگردیم
امضا     یه بدبخت فریب خورده مایکروسافت زده

آفلاین alibagheri

• Full Member
  • *
    • سیستم عامل لینوکس
دوستان من پارتیشن های اوبونتو رو حذف کردم و دوباره نصب کردم. این بار اوبونتو ۱۲.۰۴ رو آپدیت نکردم والأن کاملا عالیه!!!!!
دارم شاخ در میارم.....
می ترسم آپدیتش کنم بازم خراب بشه....
چجوری می تونم یک بکاپ قوی ازش بگیرم؟
کلبه لینوکسی من

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
الآن برای نظر دادن در مورد نسخه‌ای که دو روز نمی‌شه منتشر شده زوده. حداقل دو هفته دیگه می‌شه انتفادات رو مطرح کرد
نقل‌قول
انصاف بدید که چند روزه اومده؟
این همه نسخه ی آلفا و بتا که قبل از انتشار ورژن stable میدن بیرون واسه چیه؟واسه اینه که نسخه ی نهایی کمترین ایرادات ممکن رو داشته باشه.
البته من هنوز 12.04 رو امتحان نکردم ولی باید بگم که دیدم نسبت بهش مثبته.به زودی از مینت به اوبونتو مهاجرت خواهم کرد \\:D/

آفلاین kingtak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
من تنظیمات لاگین رو روی اوتوماتیک گذاشتم.بعد از لاگین بدون اینکه کاری بکنم بعد از ۱/۲ دقیقه تازه از من پسورد لاگین میخواد ???
Az Yaşa...Azad Yaşa...İnsan Yaşa