انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در دیر بالا اومدن اوبونتو ۷.۱۰ [حل شد]  (دفعات بازدید: 4322 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین w810i

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
با سلام خدمت دوستان

آقا یه مشکلی که دارم دیر بالا اومدن اوبونتو هستش یعنی وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم نسبت به ویندوز خیلی دیرتر بالا میاد نمیدونم شاید مال سنگینی لینوکس هستش نسیت به ویندوز

به هر حال آیا راه حلی وجود داره سریع اوبونتو بالا بیاد

ممنونم
« آخرین ویرایش: 01 بهمن 1386، 11:41 ب‌ظ توسط ابراهیم »
یا به اندازه آرزویت تلاش کن
                                     یا به اندازه تلاشت آرزو کن

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
خب لینوکس اصلا سنگین نیست که بخواد از ویندوز دیرتر بالا بیاد! چند تا مشکل رو چک کنید! یکی اینکه هادتوت کاملا سالمه؟ مخصوصا پارتیشنی که لینوکس از روی اون بوت میشه؟ من این مشکل رو داشتم و خب حل شد!
ممکن هم هست که موقع بالا اومدن سیستم، سرویسهای زیادی باید اجرا و به‌کار گرفته بشن! از طریق راهنمای موجود در:
http://wiki.ubuntu.ir/BootLog
ببینید آیا در بوت سیستم مشکلی پیدا میکنید و یا سرویس ناخواسته‌ای لود میشه که باعث کند شدن بشه؟...
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین w810i

• Full Member
  • *
نمیشه یه راهنمایی ساده بکنین؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: مشکل در دیر بالا اومدن اوبونتو ۷.۱۰
« پاسخ #3 : 01 بهمن 1386، 01:26 ق‌ظ »
وقتی سیسمتون داره بالامیاد، همش لوگوی اوبونتو رو میبینید و نواری که داره پر میشه؟ یا اینکه میره داخل محیط متنی و نوشته میاره و بعد از مدتی دوباره وارد محیط گرافیکی لاگین میشین؟
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین w810i

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 01 بهمن 1386، 12:10 ب‌ظ »
همه اش یه صفحه سیاهه تا وقتی که لوگوی ورود میاد یعنی هیچ نوشته ای نمیاد صفحه خالیه

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #5 : 01 بهمن 1386، 12:33 ب‌ظ »
این رو امتحان کنین:
sudo cp /boot/grub/menu.lst /boot/grub/menu.lst_backup
sudo sed  's/splash/unsplash/g' -i /boot/grub/menu.lst

Humanity to others...

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
منم همین مشکل رو دارم
این رو امتحان کنین:

این کدی که نوشید رو کجا بذارم ؟

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
منم همین مشکل رو دارم
این رو امتحان کنین:

این کدی که نوشید رو کجا بذارم ؟

توی ترمینال (application > accessories > terminal یا اینکه alt+f2 > gnome-terminal)

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
فرقی نکرد ..
البته مال من نسخه 7.04 هست

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
متسفانه باید بگم ماله منم خیلی خیلی طول میکشه یه برنامه یه عکس یا حتی بالا اومدن اوبونتو خیلی کنده. واقعا مشکل از چیه؟؟ از نصب برنامه ها؟؟

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
فرقی نکرد ..
اولا مطمئنین که مشکل شما مشابه این مشکل که قبلا حل شده هست؟ اگر مطمئن هستین خروجی اینو بذارین:
cat /boot/grub/menu.lst | grep -v "#"

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
بسیار متشکر از پاسخگویی شما
فرقی نکرد ..
اولا مطمئنین که مشکل شما مشابه این مشکل که قبلا حل شده هست؟ اگر مطمئن هستین خروجی اینو بذارین:
ظاهرا مشکل من هم همین بوده
اول که می خواد بیاد بالا یه صفحه گرافیکی سیاه میاد و حدود دو سه دقیقه ای باید صبر کرد تا اون نوار وضعیت به حرکت در بیاد وقتی به حرکت در اومد زود اون مسیر رو طی میکنه اما اولش یه خورد معطل میکنه ..

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
او بذارین این مشکل رو توضیح بدم دقیقا چیه تا اگه مورد شما مشابه این نبود علاف این تاپیک نباشین و یک جای دیگه دنبال جواب بگردین:
وقتی از منوی گراب مثلا بوت شدن اوبونتو رو انتخاب میکنین قاعدتا باید یک صفحه‌ی splash screen براتون بیاد که عکس آیکون اوبونتو هست و یک نوار که درصد گرافیکی لود شدن رو نشون میده (progress bar)
حالا توی اینجور سیستمها همچین صفحه‌ای نمیاد و چون اوبونتو هی داره تلاش میکنه اینو بیاره و (فکر میکنم علتش اینه که نمیتونه رزولوشن درستی رو انتخاب کنه) ناکام میمونه از این کار و طول میکشه تا اوبونتو لود بشه
اما اگه شما این صفحه رو از اول تا آخر میبینین شما همچین مشکلی ندارین و بایید جای دیگه دنبال راه حل باشین

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
ما اگه شما این صفحه رو از اول تا آخر میبینین شما همچین مشکلی ندارین و بایید جای دیگه دنبال راه حل باشین
نه مال من  اون تصویر که ایکون اوبونتو هست و نوار گرافیکی میاد و خوب هم نمایش میده (تازه خیلی هم خوشکله .. ;) )

حالا باید راه حل این مشکل رو از کجا پیدا کنم ؟

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
بسیار متشکر از پاسخگویی شما
فرقی نکرد ..
ظاهرا مشکل من هم همین بوده
اول که می خواد بیاد بالا یه صفحه گرافیکی سیاه میاد و حدود دو سه دقیقه ای باید صبر کرد تا اون نوار وضعیت به حرکت در بیاد وقتی به حرکت در اومد زود اون مسیر رو طی میکنه اما اولش یه خورد معطل میکنه ..

خیلی جالبه همش داریم همزمان جواب همو میدیم ;D
پس اگر این صفحه رو میبینین مشکلتون این نیست... این دستور اون صفحه‌ی spalsh رو قاعدتا باید کاری بکنه که دیگه نیاد و فقط پیغامهای هنگام لود دیده میشه... اگر اینطوره ببینین اون دو یا سه دقیقه رویه چه پیغامهایی گیر کرده و خطا میگیره... اون خطاها رو اینجا یا توی یک تاپیک با عنوان مناسب بذارین