انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک شدن همه نیازمندیها همراه بسته{حل شد}  (دفعات بازدید: 1255 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاک شدن همه نیازمندیها همراه بسته{حل شد}
« : 10 اردیبهشت 1391، 03:25 ب‌ظ »
یه چیز جالب که شاید شما هم پی برده باشید شاید هم نه

من توی این یک روز که 12.04 رو نصب کردم برنامه های زیادی رو پاک کردم و یک سری نرم افزار نصب کردم
وقتی خواستم که بسته ها و کتابخانه های اضافه‌ای که هنگام پاک کردن بسته ها باقی مونده رو پاک کنم apt-get autoremove پیغام میداد که هیچ بسته‌ای برای پاک کردن وجود نداره
synaptic  رو هم که نصب کردم اونم همینطور فقط کانفیگها باقی مونده بود

سوال من اینه که آیا توی این نسخه همه نیازمندیهای بسته هم پاک میشه زمان پاک کردن یک بسته و یا اینکه این یه باگه
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1391، 10:31 ق‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : پاک شدن همه نیازمندیها همراه بسته
« پاسخ #1 : 10 اردیبهشت 1391، 04:10 ب‌ظ »
از همون اول هم نیازمندی‌های بسته‌ها هنگام پاک کردن بسته‌ی اصلی پاک می‌شد اگه اشتباه نکنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 10 اردیبهشت 1391، 11:27 ب‌ظ »
از همون اول هم نیازمندی‌های بسته‌ها هنگام پاک کردن بسته‌ی اصلی پاک می‌شد اگه اشتباه نکنم

نه اشتباه می کنی
من یادمه روز سه بار autoremove می کردم
حتی بعضی وقتها بعد autoremove می رفتم توی synaptic بازم بسته برای حذف بود و خیلی وقتهای دیگه فایلها رو دستی از مسیر /usr/share پاک می کرد
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 11 اردیبهشت 1391، 12:25 ق‌ظ »
طبق منطقش باید پاک کنه. اون autoremove برای موارد خاصه. احتمالا یه باگ داشته که برای شما پاک نمی‌کرده پیش‌نیازها رو و الآن درست شده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 11 اردیبهشت 1391، 10:29 ق‌ظ »
طبق منطقش باید پاک کنه. اون autoremove برای موارد خاصه. احتمالا یه باگ داشته که برای شما پاک نمی‌کرده پیش‌نیازها رو و الآن درست شده

آره ممکنه
پس ایراد از 11.10 بوده