انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دو جهان متفاوت را به یکدیگر متصل کنید: eclipse+vim  (دفعات بازدید: 2637 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
من هر کاری کردم نتونستم اینکار را انجام بدم اگر کسی موفق شد به من خبر بده. اینم آدرس plugin برای eclipse تا بتونبم vim را در اون اجرا کنیم:
http://vimplugin.sourceforge.net

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
این پست را ارسال می کنم که بگویم هنوز منتظرم حداقل یکی از دوستان من را یازی کند.
من فکر می کردم این مسيله برای خیلی ها حیاتی باشه.

lomion

• مهمان
لینک دانلودش رو یا جای راحتی نذاشتن یا من ندیدم! می شه لینک دانلود رو بدید ببینم چی میشه؟

lomion

• مهمان
نصبش دقیقا طبق چیزی که شما لینک دادید انجام می‌شه.
اما برای راه انداختنش باید این کارا رو بکنید:
۱) gvim نصب باشه.
۲) داخل قسمت، Window->Preference برید و Vim-Plugin رو انتخاب کنید. بعدش اونجا یه تیک داره مربوط به Integration. اون رو بزنید. یه رمزعبور الکی بذارید. و بعد Apply کنید. حالا همه چیز رو می‌شه با VIM هم باز کرد.
راستی یادتون باشه که دستوراتی که توی vim دستور کنتر دارن، کار نمی‌کنه. در ضمن برای فعال شدنش، حتما باید اول داخل پنجره کلیک کنید.
می‌شه کاری کرد که فایلهای خاصی، با این ادیتور باز بشن.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
,والا من هر کاری کردم نشد
حتی تنظیم کردم که با فایل های خاصی این کار ار انجام بده ولی نشد

حالا یه سوال: شما که تونستید نصبش کنید. ببینید آیا  واقعا هیچ گونه از از امکانات eclipse کم می شود یا نه؟
البته خودتون گقتید که کلید کنترل برای Vim کار نمی کند که مهم نیست. فقط می خوام بدونم آیا امکانات eclipse هم تحلیل می رود یا خیر؟

lomion

• مهمان
نه. اتفاقا قویتر هم می‌شه. چون قدرت vim رو هم می‌گیره.
مشکل کجا بوده. بگید تا کجای کاری که گفتم رو انجام دادید. تا باهم سعی کنیم حل بشه...