انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بررسی ویژگی های اوبونتو 12.04  (دفعات بازدید: 2572 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
بررسی ویژگی های اوبونتو 12.04
« : 09 اردیبهشت 1391، 03:58 ب‌ظ »
با سلام.بالاخره تونستم اوبونتو 12.04 رو سیستم نصب کنم.کلی از مشکلات 11.10تو 12.04 حل شده.
مثل:کارکرد فن پایین اومده(به قول یکی از دوستان سیستمم دیگه پرواز نمیکنه.)
چراغ وایرلس روشن و خاموش میشه(تو 11.10چراغ فقط قرمز بود)
با برخی برنامه ها مثل virtualbox و clamav تو 11.10 برای اپدیت مشکل داشتم که تو 12.04 حل شده.

ظاهر خیلی زیبا و امکانات جدیدی تو این ورژن اضافه شده.فقط دو تا ایراد این ورژن داره یکی تنظیمات نور پس زمینه ذخیره نمیشه و دومی لانچر بار که مثل 11.10 مخفی نمیشه(میشه از bihavior مخفیش کرد که من زیاد نپسندیدم.)

تو تا مشکل هم از 11.10 به 12.04 اوردم(سیستم رو از نت اپگریت کردم)یکی صدای startup ubuntu شنیده نمیشه، و دومی تم اوبونتو هستش که وقتی برنامه  gaupol subtitle editor رو اجرا کردم تمم به هم ریخت یعنی دکمه های مینی مایز کلوز راست چین شدند.
اگه کسی از دوستان بلده لطفا راهنماییم کنه.مرسی
اوبونتو 12.04 لپ تاب hp probook4520s
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1391، 12:16 ب‌ظ توسط narcissus »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
نحوه auto hide کردن رو پیدا کردم ولی عملکردش وحشتناکه
appearance>behavior
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
یکی از ویژگی های جالب و البته جدید اوبونتو ، privacy هستش که از مسیر all settings=>privacy قابل دسترسی هستش.که کارش پشتیبانی از حریم شخصی کاربران میباشد.تو قسمت recent items میتونید history سیستم رو پاک کنید و یا ثبت یا عدم ثبت فعالیت های خودتون رو با on یا off کردن record activity انجام بدین.
تو تب دوم(files)میتونید با تیک زدن گزینه های پیش فرض اطلاعات اونا تو حافظه کامپیوتر ذخیره نشه.و در کادر پایین میتونید پوشه و یا پوشهایی رو نیز برای عدم ثبت رکورد اضافه کنید.
در تب بعدی (applications)میتونید برنامه هایی رو نیز درج کنید که اطلاعات اون ها تو حافظه کامپیوتر ذخیره نشه.
تو تب اخر (diagnostices) نیز شما میتونید با تیک زدن send error reports to cononical این اجازه رو بدین که کامپیوتر شما مانیتور بشه.

یه نکته جالب تو history dash که ، اطلاعات فایل هایی که قبل از نصب 12.04 اجرا کرده بودم رو برام نشون میداد.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین hashak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
یکی از ویژگی های جالب و البته جدید اوبونتو ، privacy هستش که از مسیر all settings=>privacy قابل دسترسی هستش.

من با اینترنت، اوبونتو 11.10 رو به 12.04 ارتقا دادم، ولی گزینه privacy رو توی all settings نمی‌بینم. چطوری حلش کنم؟
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1391، 04:55 ب‌ظ توسط hashak »
تازه کار هستم.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
یکی از ویژگی های جالب و البته جدید اوبونتو ، privacy هستش که از مسیر all settings=>privacy قابل دسترسی هستش.که کارش پشتیبانی از حریم شخصی کاربران میباشد.تو قسمت recent items میتونید history سیستم رو پاک کنید و یا ثبت یا عدم ثبت فعالیت های خودتون رو با on یا off کردن record activity انجام بدین.
تو تب دوم(files)میتونید با تیک زدن گزینه های پیش فرض اطلاعات اونا تو حافظه کامپیوتر ذخیره نشه.و در کادر پایین میتونید پوشه و یا پوشهایی رو نیز برای عدم ثبت رکورد اضافه کنید.
در تب بعدی (applications)میتونید برنامه هایی رو نیز درج کنید که اطلاعات اون ها تو حافظه کامپیوتر ذخیره نشه.
تو تب اخر (diagnostices) نیز شما میتونید با تیک زدن send error reports to cononical این اجازه رو بدین که کامپیوتر شما مانیتور بشه.

یه نکته جالب تو history dash که ، اطلاعات فایل هایی که قبل از نصب 12.04 اجرا کرده بودم رو برام نشون میداد.
این حریم خصوصی چیه؟
اطلاعات رو کجا ذخیره میکنه؟
به کجا میفرسته اطلاعاتو؟
برای چی میفرسته اطلاعاتو؟
یعنی چی با تیک زدن مثلا ایمیل اطلاعات ذخیره نمیشه؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : بررسی ویژگی های اوبونتو 12.04
« پاسخ #5 : 17 آبان 1391، 09:17 ب‌ظ »
شما dash home رو باز کن. در قسمت دوم نوشته recent files
مثلا اگه شما تیک video رو بزارید، اونوقت ویدئوهایی که اخیرا باز کردید توی این قسمت نشون نمیده. اون ایمیل هم منظورش ایمیلهاییه که توسط برنامه ای مثل thunderbird باز میشن.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #6 : 17 آبان 1391، 10:28 ب‌ظ »
شما dash home رو باز کن. در قسمت دوم نوشته recent files
مثلا اگه شما تیک video رو بزارید، اونوقت ویدئوهایی که اخیرا باز کردید توی این قسمت نشون نمیده. اون ایمیل هم منظورش ایمیلهاییه که توسط برنامه ای مثل thunderbird باز میشن.
توی آزاد راه خوندم یک سری اطلاعات رو برای توسعه دهنده ها میفرسته:

ما ایرانیھا به اندازه کافی به حریم خصوصی اھمیت نمیدیم و حتی معنی اون رو نمیدونیم‪ .‬احترام به حریم‬
‫خصوصی حکم میکنه در یک عابربانک به کسی که درحال استفاده از دستگاه است فضای لازم رو بدیم و پشت‬
‫سرش قطار نشیم‪.‬‬
‫حریم خصوصی در دنیای دیجیتال نیز بسیار مھمه و الان بھترین زمان ھست که در مورد حریم شخصیتون در قبال‬
‫اوبونتو و این که این سیستمعامل اجازه داره چه اطلاعاتی رو ثبت و به توسعهدھندگان بفرسته تصمیم بگیرید.
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1391، 10:31 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 18 آبان 1391، 01:53 ق‌ظ »
توی آزاد راه خوندم یک سری اطلاعات رو برای توسعه دهنده ها میفرسته:

ما ایرانیھا به اندازه کافی به حریم خصوصی اھمیت نمیدیم و حتی معنی اون رو نمیدونیم‪ .‬احترام به حریم‬
‫خصوصی حکم میکنه در یک عابربانک به کسی که درحال استفاده از دستگاه است فضای لازم رو بدیم و پشت‬
‫سرش قطار نشیم‪.‬‬
‫حریم خصوصی در دنیای دیجیتال نیز بسیار مھمه و الان بھترین زمان ھست که در مورد حریم شخصیتون در قبال‬
‫اوبونتو و این که این سیستمعامل اجازه داره چه اطلاعاتی رو ثبت و به توسعهدھندگان بفرسته تصمیم بگیرید.

فقط اگه خودت گزینه‌ی ارسال به توسعه‌دهنده‌ها رو فعّال کنی، اسم بسته‌هایی که نصب کردی رو (بدون مشخّصات خودت) برای کنونیکال می‌فرسته تا ببینن چه نرم‌افزارهایی بیش‌تر استفاده می‌شه و روی اون‌ها بیش‌تر سرمایه‌گذاری کنن. چیز دیگه‌ای نمی‌فرسته خودکار
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن