انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست نرم افزار: اول پک آپ بعد بک آپ نرم افزار های نصب شده (حل شد)  (دفعات بازدید: 1615 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام
مقدمه:
وقتی که می خواستم از ۱۱.۱۰ به ۱۲.۰۴ بیام اول می خواستم نرم افزار هام رو حفظ کنم و سیستم رو آپگرید کنم ولی به دلایلی مجبور شدم که حتی پارتیشن بندی مجدد کنم
درخواست:
نرم افزاری هست که بتونه نرم افزارهایی رو که من با سافتوار سنتر دانلود و نصب کردم به شکل پک به من بده که توی فلشی جایی نگه دارم تا بعدا بتونم بدون نیاز به دانلود مجدد نباشه
راه حلی پیدا شده
استفاده از نرم افزار APTonCD قابل دریافت و نصب با کد زیر
sudo apt-get install aptrocdتوصیه می کنم بگیرید که خیلی با حاله و خوبه
« آخرین ویرایش: 14 اردیبهشت 1391، 12:24 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
این پست منظورم بود :)
با سلام دوست گرامی

ای کاش از پکیجای دانلودیتون بک آپ می‌گرفتید  :(

حالا یادتون باشه از این به بعد اگه همچین مشکلی براتون پیش اومد، پکیج‌هایی که از اینترنت می‌گیرید در مسیر زیر ذخیره می‌شن

/var/cache/apt/archives
خیلی روش خوبیه !  \\:D/
صدای پلیس : هاپ هاپ

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
این پست منظورم بود :)
با سلام دوست گرامی

ای کاش از پکیجای دانلودیتون بک آپ می‌گرفتید  :(

حالا یادتون باشه از این به بعد اگه همچین مشکلی براتون پیش اومد، پکیج‌هایی که از اینترنت می‌گیرید در مسیر زیر ذخیره می‌شن

/var/cache/apt/archives
دم شما گرم دستتون هم درد نکنه ولی چه قدر زیاد مثلا برای به بازی که دانلود کردم می بینم سه تا پک هست کلا ۳۳۰ تا پک اینجا من می بینم الآن کپی کنم کی می خواد این همه رو بعدا نصب کنه ولی خود خیلی هاش مال آپدیت و این چیز هایست خیلی روش خوبیه !  \\:D/
ولی سؤالی که باقی می مونه اینه که آیا دستوری توی ترمینال هست که یه بار بزنی همه پک های یه پوشه رو پشت سر هم تا آخر نصب کنه؟؟؟
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1391، 12:11 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
دم شما گرم دستتون هم درد نکنه ولی چه قدر زیاد مثلا برای به بازی که دانلود کردم می بینم سه تا پک هست کلا ۳۳۰ تا پک اینجا من می بینم الآن کپی کنم کی می خواد این همه رو بعدا نصب کنه ولی خود خیلی هاش مال آپدیت و این چیز هایست خیلی روش خوبیه !  \\:D/
ولی سؤالی که باقی می مونه اینه که آیا دستوری توی ترمینال هست که یه بار بزنی همه پک های یه پوشه رو پشت سر هم تا آخر نصب کنه؟؟؟

با سلام دوست گرامی

بله هست ولی پیشنهاد نمی‌شه و می‌گن که بهتره پکیج‌ها رو دونه دونه نصب کنین

you can install a .deb file by opening a terminal and typing:

sudo dpkg -i package_file.deb

To uninstall a .deb file, deselect it in your package manager, or type:

sudo dpkg -r package_name

برای فهمیدن دیگر سوئیچ‌های این دستور هم می‌تونین توی ترمینال تایپ کنین

man dpkg
امیدوارم مفید بوده باشه
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
زنده باد آقای حبیبی  \\:D/
دست شما درد نکنه که کدش رو یادمون دادی
ولی خداوکیلی نصب دونه دونه ۳۳۰ تا فایل  :oپدر صاحب بچه رو در می آره  :'(اگر بشه یه چیزی مثل *.* توی داس که بشه *.deb باشه خوبه مثلا این جوری
sudo dpkg -i *.debاصلا داشتم فکر می کردم که این اوبونتو خودش یه نرم افزار بک آپ داره مشه همین فولدر
/var/cache/apt/archivesرو جز فولدرهاش قرار داد بعد یه فلش - با حجم مناسب البته - رو معرفی کرد به عنوان مقصد بک آپ بعد خودش همه پک ها رو کپی می کنه
اگر کسی دوست داره این کار رو انجام بده ولی نمی تونه یه همین جا مطرح کنه من خودم شرحش رو کامل ارائه کنم براش
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1391، 05:35 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
زنده باد آقای حبیبی  \\:D/
دست شما درد نکنه که کدش رو یادمون دادی
ولی خداوکیلی نصب دونه دونه ۳۳۰ تا فایل  :oپدر صاحب بچه رو در می آره  :'(اگر بشه یه چیزی مثل *.* توی داس که بشه *.deb باشه خوبه مثلا این جوری
sudo dpkg -i *.deb

دوست گرامی روشی که نوشتید قابل اجرا هستش ولی کسایی که از من تجربشون بیشتره می‌گن که خوب نیست  ;)
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
دست شما درد نکنه
حالا سؤال من اینه که :
این پوشه فوق الذکر - که پک ها توشه - چرا نمی شه پک ها رو - مثل آدمی زاد با موس - کپی کرد حتما باید به زور متوسل شد با کیبرد کپی کرد
وقتی همون پوشه رو توی نرم افزار بک آپ اوبونتو معرفی کردم نتونست ازش بک آپ بگیره باید چی کار کرد
ET

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
دست شما درد نکنه
حالا سؤال من اینه که :
این پوشه فوق الذکر - که پک ها توشه - چرا نمی شه پک ها رو - مثل آدمی زاد با موس - کپی کرد حتما باید به زور متوسل شد با کیبرد کپی کرد
وقتی همون پوشه رو توی نرم افزار بک آپ اوبونتو معرفی کردم نتونست ازش بک آپ بگیره باید چی کار کرد

نمی‌دونم

ولی اینو می‌دونم که اگه رو هر بسته کلیک هم بکنی به صورت گرفیکی نصاب داره !  :D

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
با سلام
۱-تاپیک تکراری بود ای کاش جستجو می فرمودید
۲-به شما استفاده از نرم افزار Aptoncd برای بک آپ(پشتیبان)گرفتن از نرم افزار هاتون توصیه میشه که به سادگی امکان پشتیبان گیری و بازگردانی اونو میده که می تونین از لینک زیر آموزش استفاده از اون رُ یاد بگیرید
http://wiki.ubuntu.ir/Aptoncd