انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انجمن اینگلیسی - خیلی باحال  (دفعات بازدید: 5771 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
پاسخ : انجمن اینگلیسی - خیلی باحال
« پاسخ #15 : 14 اردیبهشت 1391، 11:51 ق‌ظ »
بله خوبه :)
البته این اوبونتو وان خیلی کمبود ها داره مثلا توانایی ویرایش آنلاین فایل ها رو نداره
http://ubuntuone.com/1CLfHptr9ddkTcCC9OE4zY
اینم عکس دسکتاپ بنده برا تست
دمت گرم ولی نمرت میشه ۱۹ چون یه غلط داشتی
وقتی که داری مطلبی رو می فرستی بالای جایی که داری متن رو تایپ می کنی
اول شکلک ها هستن که هیچ
بعد از شکلک ها یه سری آیکن هستن اولین آیکن از سمت راست زیر اونی که خط رو کلفت می کنه B یه آیکن هست که شکل یه تصویره اسمش اضافه کردن تصویره اون رو که بزنی این اضافه می شه
[img][/img]باید آدرس عکست رو وسطش بنویسی اینجوری
[img]http://ubuntuone.com/1CLfHptr9ddkTcCC9OE4zY[/img]اگر این کار رو بکنی می شه اینجوری که خیلی با حال می شه
ET

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #16 : 14 اردیبهشت 1391، 01:29 ب‌ظ »
البته این اوبونتو وان خیلی کمبود ها داره مثلا توانایی ویرایش آنلاین فایل ها رو نداره

خیلی خوبه!!!  :-k

چه کردی با اوبونتو 12.04  ???
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #17 : 14 اردیبهشت 1391، 02:51 ب‌ظ »

خیلی خوبه!!!  :-k

چه کردی با اوبونتو 12.04  ???
خداوکیلی درست می فرمایند
خیلی خوش سلیقگی به خرج داده شده توی این دسکتاپ جای تحسین داره
ET

آفلاین امین عرب

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
« پاسخ #18 : 26 اردیبهشت 1391، 01:26 ب‌ظ »
سلام
کسی از شما تا حالا یه سری به http://ubuntuforums.org زدید؟
من همین امروز رفتم توش عضو شدم خیلی باحاله - البته اینجا هم اولین روز خیلی با حال بود از روز های بعدی همه با من چپ افتادن -

به خودم گفتم بی چاره این همه پول و جونت رو می زادی اینگیلیسی یاد بگیری که چی؟ بیایی توی انجمن باز هم فارسی بلغور کنی همین شد رفتم توی اونجا ثبت نام کردم

از این به بعد شاید کمتر به اینجا سر بزنم نه اینکه شما رو فراموش کنم

یه چیز جالب از اونجا بگم اینه که
- توی اونجا اصلا چیزی به عنوان امتیاز جامعه کاربری وجود نداره
- در عوض قانونش اینه که تا وقتی که ۵۰ تا عنوان نزده باشی نمی تونی پروفایلت رو عوض کنی
- ظاهرش هم یه جورایی ساده تر از اینجاست و یه نمه خیلی کم هم سریع تر لود می شه

یه چیز با مزه دیگه بگم که همین روز اولی که وارد شدم سه تا مطلب دادم
یکی سؤال
یکی ایده - الان می گید وای باز هم شروع کرد >:( >:( >:( -
یکی هم جواب  :o - آره درست خواندید من خودم به یه سؤال جواب دادم -
الآن اگه بگید : با این تفاسیر وای به روزگار اون بیچاره ها که مجبورن با منو افکارمو زبان اینگیلسیه دست و پا شکسته ام زندگی کنن
موافقم
اینجا یه جوریه ، البته با این پست من به فنا میرم تو این انجمن ولی خیلی از دوستان ادعاشون سر به فلک کشیده و فکر میکنن خیلی می فهمن !!!

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #19 : 26 اردیبهشت 1391، 02:20 ب‌ظ »
سلام
کسی از شما تا حالا یه سری به http://ubuntuforums.org زدید؟
من همین امروز رفتم توش عضو شدم خیلی باحاله - البته اینجا هم اولین روز خیلی با حال بود از روز های بعدی همه با من چپ افتادن -

به خودم گفتم بی چاره این همه پول و جونت رو می زادی اینگیلیسی یاد بگیری که چی؟ بیایی توی انجمن باز هم فارسی بلغور کنی همین شد رفتم توی اونجا ثبت نام کردم

از این به بعد شاید کمتر به اینجا سر بزنم نه اینکه شما رو فراموش کنم

یه چیز جالب از اونجا بگم اینه که
- توی اونجا اصلا چیزی به عنوان امتیاز جامعه کاربری وجود نداره
- در عوض قانونش اینه که تا وقتی که ۵۰ تا عنوان نزده باشی نمی تونی پروفایلت رو عوض کنی
- ظاهرش هم یه جورایی ساده تر از اینجاست و یه نمه خیلی کم هم سریع تر لود می شه

یه چیز با مزه دیگه بگم که همین روز اولی که وارد شدم سه تا مطلب دادم
یکی سؤال
یکی ایده - الان می گید وای باز هم شروع کرد >:( >:( >:( -
یکی هم جواب  :o - آره درست خواندید من خودم به یه سؤال جواب دادم -
الآن اگه بگید : با این تفاسیر وای به روزگار اون بیچاره ها که مجبورن با منو افکارمو زبان اینگیلسیه دست و پا شکسته ام زندگی کنن
موافقم
اینجا یه جوریه ، البته با این پست من به فنا میرم تو این انجمن ولی خیلی از دوستان ادعاشون سر به فلک کشیده و فکر میکنن خیلی می فهمن !!!
بله اون یه عده شاید همه جا باشن ولی از حق نباید گذشت که من از ناظر ها بدی ندیدم مخصوصا از
آقای دانیال بهزادی و یکی از اعضا که اسم کاربریش جادی است به نظر من آدم های خیلی خوبی هستن - اگر به بقیه برنخوره می گم خیلی با شعور هم هستند - هستند ولی من می گم بریم یه سری هم توی انجمن اینگلیسی بزنیم بد نیست حداقل برای زبان اینگیلیسی یاد گرفتن خوبه.اگرچه این رو می گم من خودم به این حس رسیدم که می ترسم توی انجمن اینگیلیسی مطلب بدم هم اینکه می ترسم غلط املائی و گرامری داشته باشم هم اینکه می ترسم مطلبی بدم که بعدا بگن ایرانی ها بی سوادن به همین خاطر خیلی خیلی کم پیام می دم
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1391، 02:23 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #20 : 05 خرداد 1391، 02:45 ب‌ظ »
سطح فاروم انگلیسی بسیار بالاتره و سرعت پاسخ به پرسشها بسیار بالاست
مهم اینه که بتونی منظورت رو برسونی و از کلمات ساده و تخصصی استفاده کنی ایرادهای گرامری اگه باعث تغییر معنی نشه مهم نیست و غلط املایی رو هم که بروزرت بهت هشدار میده و می تونی درستشون کنی
اگه پرسش‌های کاربرای اسپانیولی رو ببینی خیلی امیدوار میشی
به نظر من چیزی که زشته اینه که سطحمون پایینه بهتره کاربرایی که دنبال رسیدن به پاسخ سریعتر و یا کامل‌تر هستن از فاروم انگلیسی هم استفاده کنن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #21 : 07 خرداد 1391، 08:27 ق‌ظ »
سلام
کسی می دونه توی فروم اینگلیسی اگر بخوام ببینم کسی به پیام های من جواب داده یا نه باید کجا برم؟ :o ???
توی اینجا خیلی آسون می شه این گزینه «مشاهده پاسخ های جدید به ارسال های شما» رو زد ولی اونجا هرچی گشتم پیدا نکردم.
ET

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #22 : 07 خرداد 1391، 10:57 ق‌ظ »
سلام
کسی می دونه توی فروم اینگلیسی اگر بخوام ببینم کسی به پیام های من جواب داده یا نه باید کجا برم؟ :o ???
توی اینجا خیلی آسون می شه این گزینه «مشاهده پاسخ های جدید به ارسال های شما» رو زد ولی اونجا هرچی گشتم پیدا نکردم.

اگه پستهات زیر ۵۰ باشه باید از search > find all your posts استفاده کن همه پستها رو می‌تونی ببینی
ولی اگه پستهات بیشتر از ۵۰ باشه توی تنظیمات می‌تونی تعیین کنی که به هر پستی که جواب دادی و یا ساختی عضوش بشی و در این صورت به قسمت quick links > subscribed threads‌  باید بری
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید