انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بیغام "waiting for network configuration"  (دفعات بازدید: 4598 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
بیغام "waiting for network configuration"
« : 14 اردیبهشت 1391، 02:21 ب‌ظ »
سلام من اوبونتو ۱۲٫۰۴ رو نصب کردم. و به راحتی کار میکرد. بعد یه بار به مودم وایرلس وصل شدم و اینترنت استفاده کردم با دستور  sudo pppoeconf از اون به بعد هر وقت میخواد اوبونتوبالا بیاد این بیام ها "waiting for network configure"  و ‌ "waiting  up 60 second for network configuration"به مدت طولانی بایین ارم اوبونتو می نویسه و بعد وارد میشه. بعد از اینکه وارد میشه هم مودم و امواج وایرلس رو تشخیص نمیده و تو لیست networkmanager  نمیاره. لطفا منو راهنمایی کنید. :'(

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ : بیغام "waiting for network configuration"
« پاسخ #1 : 14 اردیبهشت 1391، 02:25 ب‌ظ »
سلام من اوبونتو ۱۲٫۰۴ رو نصب کردم. و به راحتی کار میکرد. بعد یه بار به مودم وایرلس وصل شدم و اینترنت استفاده کردم با دستور  sudo pppoeconf از اون به بعد هر وقت میخواد اوبونتوبالا بیاد این بیام ها "waiting for network configure"  و ‌ "waiting  up 60 second for network configuration"به مدت طولانی بایین ارم اوبونتو می نویسه و بعد وارد میشه. بعد از اینکه وارد میشه هم مودم و امواج وایرلس رو تشخیص نمیده و تو لیست networkmanager  نمیاره. لطفا منو راهنمایی کنید. :'(
خروجی دستور زیر رو بذارید :
cat /etc/network/interfaces

آفلاین esak

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 14 اردیبهشت 1391، 04:22 ب‌ظ »

auto dsl-provider
iface dsl-provider inet ppp
pre-up /sbin/ifconfig wlan0 up # line maintained by pppoeconf
provider dsl-provider

auto wlan0
iface wlan0 inet manual

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 اردیبهشت 1391، 11:47 ب‌ظ »

auto dsl-provider
iface dsl-provider inet ppp
pre-up /sbin/ifconfig wlan0 up # line maintained by pppoeconf
provider dsl-provider

auto wlan0
iface wlan0 inet manual
دوست عزیز شما باید ۲مرحله زیر رو انجام بدید :
۱-از فایلی که خروحی اون رو گذاشتید خطوط اولیه رو پاک کنید یعنی بشه چیزی شبیه این :
auto wlan0
iface wlan0 inet manual
۲-از فایل NetworkManager.conf با ادرس زیر گزینه managed=true را به managed=false تغییر دهید :
/etc/NetworkManager/ سیستم را ریست کنید.

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
« پاسخ #4 : 15 اردیبهشت 1391، 01:20 ق‌ظ »
با برنامه ای به غیر از netwqork manager به wireless مصل کیشین ؟

آفلاین esak

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 15 اردیبهشت 1391، 04:40 ب‌ظ »
من تمام اونکارهایی رو که گفته بودی انجام دادم. الان پیغام waiting for network.....  نمیادش. اما وقتی وارد اوبونتو میشم. هیچ مودم یا امواج وایرلس رو نمی شناسه

۱-از فایلی که خروحی اون رو گذاشتید خطوط اولیه رو پاک کنید یعنی بشه چیزی شبیه این :
کد: [انتخاب]

auto wlan0
iface wlan0 inet manual

۲-از فایل NetworkManager.conf با ادرس زیر گزینه managed=true را به managed=false تغییر دهید :

/etc/NetworkManager/

سیستم را ریست کنید.

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 اردیبهشت 1391، 05:06 ب‌ظ »
برایه این که network manager کار بکنه غیر از
auto lo چیز دیگری در interfacesفکر کنم نباید باشه

آفلاین OmniA001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #7 : 15 اردیبهشت 1391، 05:10 ب‌ظ »
تو فایل NetworkManager.conf  گزینه managed=false را دوباره به managed=true تغییر دهید  :D

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 اردیبهشت 1391، 07:47 ب‌ظ »
من تمام اونکارهایی رو که گفته بودی انجام دادم. الان پیغام waiting for network.....  نمیادش. اما وقتی وارد اوبونتو میشم. هیچ مودم یا امواج وایرلس رو نمی شناسه

auto wlan0
iface wlan0 inet manual

/etc/NetworkManager/

سیستم را ریست کنید.
شرمنده!!
یه اشتباهی شد  // توی مرحله ۲ برعکس عمل کنید یعنی اینطورکه گزینه managed=false را به managed=true تغییر دهید.
ریست کنید .
درست خواهد شد.

آفلاین esak

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 16 اردیبهشت 1391، 05:39 ب‌ظ »
تو فایل NetworkManager.conf  گزینه managed=false را دوباره به managed=true تغییر دهید  :D

ممنون  مشکل بر طرف شد. حالا موقع بوت شدن اون پیغام ‌"waiting for..."  نمیاد و مودم وایرلس رو هم شناسایی میکنه. اما مودم من اتوکانکت نیست. پس اگر به مودم وصل شم و از دستور   sudo pppoeconf  استفاده کنم. حتما محتوای فایل interfaces به هم میخوره و دوباره اون مشکل به وجود میاد٫ ایا راه حلی هست غیر از اینکه مودم رو اتوکانکت باشه هست؟ من تو اوبونتو ۱۰٫۱۰ همیشه و هر بار از دستور sudo pppoeconf  استفاده میکردم و هیچ مشکلی پیش نمی اومد.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 اردیبهشت 1391، 06:31 ب‌ظ »

ممنون  مشکل بر طرف شد. حالا موقع بوت شدن اون پیغام ‌"waiting for..."  نمیاد و مودم وایرلس رو هم شناسایی میکنه. اما مودم من اتوکانکت نیست. پس اگر به مودم وصل شم و از دستور   sudo pppoeconf  استفاده کنم. حتما محتوای فایل interfaces به هم میخوره و دوباره اون مشکل به وجود میاد٫ ایا راه حلی هست غیر از اینکه مودم رو اتوکانکت باشه هست؟ من تو اوبونتو ۱۰٫۱۰ همیشه و هر بار از دستور sudo pppoeconf  استفاده میکردم و هیچ مشکلی پیش نمی اومد.
دوست عزیز این‌که شما هر بار از این دستور استفاده می‌کنید چه دلیلی داره ؟!
و این‌که هر بار این کار را باید انجام بدید یعنی فایل را ویرایش کنید را فکر نمیکنم راه دیگه‌ای داشته باشه.

راستی این قسمت رو کمی بازتر توضیح بدید:
نقل‌قول
...اما مودم من اتوکانکت نیست...
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1391، 06:50 ب‌ظ توسط AliRezaiMi »

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 16 اردیبهشت 1391، 06:48 ب‌ظ »
خوب یه صورت static ایپی بدین به سیستمتون تا هر وقت میاد بالا ایپی داشته باشه . این جوری هروقت سیستم میاد بالا به مودم وصل میشه چون تنظیمات شبکه توش هست . دلیل اون time wa.... برایه این که تو تنظیمات امده manual .
برایه این کار این خط رو
auto wlan0
iface wlan0 inet manual
به این صورت تغییر بدین :
auto wlan0
iface wlan0 inet static
address 192.168.1.2
gateway 192.168.1.1
netmask 255.255.255.0
اعداد رو با اعداد درست خودتون تغییر بدین.
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1391، 06:51 ب‌ظ توسط alieblice2 »

آفلاین OmniA001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #12 : 17 اردیبهشت 1391، 12:36 ق‌ظ »

لازم نیست همش از sudo pppoeconf برای اتصال استفاده کنید بعد از وصل شدن به مودم برای اتصال از دستور زیر استفاده کنید:
sudo pon dsl-providerبرای Disconnect شدن هم:
sudo poff dsl-provider

آفلاین esak

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 17 اردیبهشت 1391، 02:28 ب‌ظ »

دوست عزیز این‌که شما هر بار از این دستور استفاده می‌کنید چه دلیلی داره ؟!
و این‌که هر بار این کار را باید انجام بدید یعنی فایل را ویرایش کنید را فکر نمیکنم راه دیگه‌ای داشته باشه.

راستی این قسمت رو کمی بازتر توضیح بدید:
نقل‌قول
...اما مودم من اتوکانکت نیست...

دوست عزیز منظور من از اینکه مودم من اتو کانکت نیست این هست که مودم رو bridge هست و روی  pppoe  نیست. یعنی اینکه من بعد از اتصال به مودم وایرلس به وسیله کانکشنی که تو سیستم عامل ساختم به اینترنت باید وصل شم. این کار رو هم به این خاطر انجام میدم که اینترنت شبانه یوزرش فرق داره

آفلاین esak

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 17 اردیبهشت 1391، 02:33 ب‌ظ »

لازم نیست همش از sudo pppoeconf برای اتصال استفاده کنید بعد از وصل شدن به مودم برای اتصال از دستور زیر استفاده کنید:
sudo pon dsl-providerبرای Disconnect شدن هم:
sudo poff dsl-provider
اول از همه میشه کمی توضیح بدین که این دو تا دستور
sudo pon dsl-provider
sudo poff dsl-provider
چه موقع استفاده میشه؟
و اینکه همینطور که به اون دوستمونم هم گفتم مودم من pppoe  نیست و روی bridge  هست. یعنی اینکه یوزر و پس اشتراک اینترنت داخل مودم تنظیم نیست و از طریق کانکشن ساخته شده تو سیستم عامل به اینترنت باید وصل بشم.(یوزر اینترنت شبانه ام فرق میکنه)
حالا میشه بگی  تو این روش بعد اتصال به مودم و بدون استفاده از sudo pppoeconf چطور اینترنت وصل شد؟؟