انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: compiz در ubuntu 12.04  (دفعات بازدید: 1779 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
compiz در ubuntu 12.04
« : 15 اردیبهشت 1391، 01:08 ب‌ظ »
با سلام
من در اوبونتو ۱۲.۰۴ compiz نصب کردم ولی اصلا شبیه compiz اونایی نیست که دیدم مثلا مال من در قسمت effect فقط شش تا افکت animation, water, blur, fading, wobbly ,windows decoration داره در کل احساس می کنم نسبت به بقیه گزینه هاش کمتره کسی می دونه چرا؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : compiz در ubuntu 12.04
« پاسخ #1 : 15 اردیبهشت 1391، 11:21 ب‌ظ »
کامپیز که خودش نصبه از اول، احتمالا مدیر پیکربندی تنظیمات کامپیز رو نصب کردی. پلاگین‌های اضافی و ناپایدارش رو هم می‌تونی اضافه کنی. توی مرکز نرم‌افزاری بگرد براش
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
« پاسخ #2 : 16 اردیبهشت 1391، 12:41 ق‌ظ »
کامپیز که خودش نصبه از اول، احتمالا مدیر پیکربندی تنظیمات کامپیز رو نصب کردی. پلاگین‌های اضافی و ناپایدارش رو هم می‌تونی اضافه کنی. توی مرکز نرم‌افزاری بگرد براش

بله دقیقا منظورم همین بود. خیلی پلاگین در فسمت hidden item هستش کدومو باید اضافه کنم؟ الان نمی دونم دستم به چی خورده تو محیط دسکتاپ هیجی کار نمی کنه لانچر نیستش پانل هم نیستش کلیک راستم کار نم کنه واصلا دسترسی به هیچ application ندارم و من کلا باید از محیط log out کنم و کاری نمی تومن انحام بدن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 16 اردیبهشت 1391، 12:19 ب‌ظ »
$ unity --reset
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن