انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک در تعمیر اوبونتو ۷.۱۰  (دفعات بازدید: 3070 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین w810i

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
کمک در تعمیر اوبونتو ۷.۱۰
« : 06 بهمن 1386، 02:00 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

خواستم یدونم وقتی سیسنمم دچار مشکل شه چطوری و با چه دستوری میتونم تعمیرش کنم تا عیبش برطرف شه و مجبور نشم دوباره نصبش کنم؟؟؟

ممنونم از راهنمایی عزیزان
یا به اندازه آرزویت تلاش کن
                                     یا به اندازه تلاشت آرزو کن

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
پاسخ به: کمک در تعمیر اوبونتو ۷.۱۰
« پاسخ #1 : 06 بهمن 1386، 02:10 ب‌ظ »
مشکلش چی هست حالا؟
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #2 : 06 بهمن 1386، 02:14 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

خواستم یدونم وقتی سیسنمم دچار مشکل شه چطوری و با چه دستوری میتونم تعمیرش کنم تا عیبش برطرف شه و مجبور نشم دوباره نصبش کنم؟؟؟

ممنونم از راهنمایی عزیزان

منظورتان از مشکل چیست؟  سواتان خیلی کلی است. اگر خرابی در تنظیمات سیستم است. دو جا تنظیمات سیستم نگهداری می شود. تنظیمات کلی سیستم در شاخه ی /etc  نگه داری می شود.  و تنظیماتی که اختصاصی برای کاربران است. معمولا  در شاخه خانه ی کاربر به صورت یک فایل مخفی نگهداری می شود. مثلا تمام تنظیمات  kde در شاخه ی  .kde   در زیر شاخه ی خانه است. برای اطمینان می توانید از این دو جا یک پشتیبان داشته باشید تا در موقع نیاز آنها را بازیابی کنید.

آفلاین w810i

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 بهمن 1386، 02:49 ب‌ظ »
ببینید دوستان
مثلا سیسنمم زیاد هتگ میکنه

در ضمن من از محیط گنوم استفاده میکنم اون فایل پشتیباتو چطور تهیه کنم و چطور جایگزین کنم؟؟

ممنونم عزیزان

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 06 بهمن 1386، 04:26 ب‌ظ »
تو دستور htop کلید f6 رو بزنید تا لیست مرتب بشه ببینید که کودوم پروسه سی پی یو رو اشغال می کنه ؟

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #5 : 06 بهمن 1386، 04:56 ب‌ظ »
تو کدام قسمت سیستم هنگ می کند؟ موقع بوت شدن؟ یا اگر برنامه ی خاصی را ران می کنید؟ آیا فقط X هنگ می کند؟ توضیح بیشتر بدید.

آفلاین w810i

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 06 بهمن 1386، 05:55 ب‌ظ »
خوب یرنامه خاصی مد نظرم نیست فقط میدونم دقیقا مثل ویندوز تمام صفحه دسکتاپم قفل میکنه و من فکر میکردم لینوکس مثل ویندوز نباشه

الیته شایدم طبیعیه به هرصورت کامپیوتره دیگه آدمشم تو این دوره زمونه هنگ میکنه چه برسه کامپیوتر !

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #7 : 06 بهمن 1386، 09:16 ب‌ظ »
در این موارد پیشنهاد می‌کنم Alt+Ctrl+F1 بزنید و با حساب root لوگین کنید. بعد دستور top رو وارد کنید و اینتر. بعد توی لیست پروسه‌ها به اولین سطر نگاه کنید ببینید چه پروسه‌ای بیشترین مصرف پردازنده رو داره و چند درصد. دستور یا command اون پروسه رو به خاطر بسپرید(یا یادداشت کنید). بعد (اگهٔ پروسهٔ خیلی مهمی نیست) اون پروسه رو kill کنید ببینید باز شروع میشه یا نه.(برای kill کردن پروسه دکمهٔ k رو بزنید و شمارهٔ اون پروسه رو وارد کنید و اینتر و اینتر). بعد دوباره Alt+Ctrl+F7 بزنید تا به محیط گرافیکی برگرده ببینید مشکل برطرف شده یا نه.

آفلاین w810i

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 07 بهمن 1386، 08:54 ب‌ظ »
ممنونم دوستان راهنماییهای خوبی داشتین استفاده کردم

واقعا با وجود یه همچین سیستمی یادگیری لینوکس راحته البته به شرطی که اینترنتم در دسترس باشه البته از نوع پرسرعتش که متاسفانه من ارش محرومم

البته من فکر میکردم احتمالا دستور خاصی واسه تعمیر کلی لینوکس باشه بدون اینکه نیاز باشه دوباره لینوکس نصب شه و بشه با دستور خاصی سیسنم رو بهینه کرد
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1386، 09:00 ب‌ظ توسط w810i »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: پاسخ به: کمک در تعمیر اوبونتو ۷.۱۰
« پاسخ #9 : 07 بهمن 1386، 11:35 ب‌ظ »
ممنونم دوستان راهنماییهای خوبی داشتین استفاده کردم

واقعا با وجود یه همچین سیستمی یادگیری لینوکس راحته البته به شرطی که اینترنتم در دسترس باشه البته از نوع پرسرعتش که متاسفانه من ارش محرومم

البته من فکر میکردم احتمالا دستور خاصی واسه تعمیر کلی لینوکس باشه بدون اینکه نیاز باشه دوباره لینوکس نصب شه و بشه با دستور خاصی سیسنم رو بهینه کرد
علت اینکه در ویندوز برنامه system restore وجود داره اینه که عملاً ما در ویندوز قدرت زیادی نداریم تا تک تک قسمت های دارای مشکل رو بتونیم درست کنیم. یعنی دستمون توی ویندوز بسته هست و ویندوز لطف کرده، منت سر استفاده کنندگان این سیستم عامل گذاشته و این قسمت رو توش قرار داده ! ولی توی لینوکس شما کاملاً آزادی عمل دارین و می تونید هر قسمت رو که دچار مشکل شده رو مجدد احیا کنید بدون اینکه لازم باشه در کل سیستم تغییراتی بدین. البته یادم هست که یه تاپیکی در همین فروم زده شده بود به این مضمون که شما با نصب یک برنامه در اوبونتو می تونید سیستمتون رو تنظیمات هر تاریخ مورد نظرتون برگردونید ولی اسم اون برنامه چی بود، یادم نمیاد ! (پیری و هزار و یک درد !  ;) )
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !