انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش نصب فتوشاپ در ابنو  (دفعات بازدید: 27392 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeidgi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
آموزش نصب فتوشاپ در ابنو
« : 09 بهمن 1386، 12:54 ب‌ظ »
سلام دوستان من روشی رو با جستجو در اینترنت پیدا کردم که بشه فتوشاپ رو راحت تو لینوکس نصب کرد که خوشبختانه یک روش مخصوص ابنو ویدا کردم تا نصفه هاش می رم ولی به لیست نمی یاد اگر دوستان لطف کنن و من رو راحنمایی کنن خیلی خوشحال می شوم متن انگلیسی و تصاویر رو من می زارم اینجا .

« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1386، 04:10 ب‌ظ توسط cheshmak »

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
پاسخ به: آموزش نصب فتوشاپ در ابنو
« پاسخ #1 : 09 بهمن 1386، 04:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین saeidgi

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 09 بهمن 1386، 04:56 ب‌ظ »
پس لطف می کنید آموزش نصب کامل برنامه رایگان و آزاد wine Windows Emulator رو لطف کنید؟

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #3 : 09 بهمن 1386، 05:09 ب‌ظ »
من هر وقت چیزی رو نصب می کنه میره توی aplication->system->wine->softwarename اگر نبود برو توی پوشه .wine توی home  از اونجا پیداش کن بعد بروی توی menu editor هر جا خواستی بزارش .

آفلاین saeidgi

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 09 بهمن 1386، 05:23 ب‌ظ »
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما ولی من می خواستم به صورت آنلاین ان توری که خود سازنده گفته نصبش کنم
Adding the WineHQ APT Repository:

First, open a terminal window. Then add the repository's key to your system's list of trusted APT keys by copy and pasting the following:

wget -q http://wine.budgetdedicated.com/apt/387EE263.gpg -O- | sudo apt-key add -

Next, add the repository to your system's list of APT sources:

For Ubuntu Gutsy (7.10):
sudo wget http://wine.budgetdedicated.com/apt/sources.list.d/gutsy.list -O /etc/apt/sources.list.d/winehq.list

Then, you can install Wine from WineHQ like it were any other package, such as by using the Synaptic Package Manager under System->Administration. Alternatively, you can install from the terminal by running 'sudo apt-get update' to update APT's package information and then 'sudo apt-get install wine'.

--------------------
راستی دوستان شما می دانید میشه IE رو تو لینکس داشت چون با سایتهای دولتی اکثر وقتا با فایرفاکس مشکل دارند

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #5 : 09 بهمن 1386، 06:48 ب‌ظ »

دوست عزیز یک نگاهی هم به gimp بکن فکر نمی کنم چیزی از فتوشاب کم داشته باشه . ;)

آفلاین saeidgi

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 09 بهمن 1386، 07:58 ب‌ظ »
دوست عزیز اصلا مشکل من فتوشاپ یا غیره نیست مشکل من این هست که نمی توانم برنامه که دارای آموزش معتبری هم هست نصب کنم من الان KDE رو طبق این آموزش http://news.softpedia.com/news/Installing-KDE-4-0-in-Ubuntu-Gutsy-76232.shtml نصب کردم بدون کوچکترین خطا ولی نمی توانم از جای اجراش کنم ! برای همین من اگر این دو رو یاد بگیرم خیلی به من کمک می کنه تا این میمون شجاع رو زود بگیرم!

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 09 بهمن 1386، 08:34 ب‌ظ »
خوب دوست عزیز kde یک برنامه نیست که مثل بقیه برنامه ها از جایی اجراش کنی. kde یک میز کار هستش و برای اجرای اون باید قبل از لاگین کردن تو قسمت session میز کارت

رو از گنوم به kde تغییر بدی و با kde لاگین کنی .

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 09 بهمن 1386، 08:52 ب‌ظ »

البته پاراگراف آخر همون آموزش به این نکته اشاره کرده.

نقل‌قول
you need to do now is to log out of your current session and select the 'KDE 4' option in the "Select Session" entry of the Login manager.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #9 : 09 بهمن 1386، 09:58 ب‌ظ »
طریقه نصب فوتوشاپ در بخش معرفی نرم افزار چی کار می کنه؟ ارتباطی نمی بینم!!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین saeidgi

• Newbie
  • *
پاسخ به: پاسخ به: آموزش نصب فتوشاپ در ابنو
« پاسخ #10 : 10 بهمن 1386، 10:39 ق‌ظ »
خوب دوست عزیز kde یک برنامه نیست که مثل بقیه برنامه ها از جایی اجراش کنی. kde یک میز کار هستش و برای اجرای اون باید قبل از لاگین کردن تو قسمت session میز کارت

رو از گنوم به kde تغییر بدی و با kde لاگین کنی .

دوست عزیز  این رو می دانم ولی مشکل اینجاست که نمیاد انجا که من انتخاب کنم برادر من چیزی به نام KDE دیده نمی شود حتی ان چهار گزینه دیگر هم تست کردم اما محیط KDE نبودن
----------------------------------------
می شود مدیر انجم این تایپلت رو به جای که باید باشه انتقال بده و اسمش رو هم تغیر بده؟

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 10 بهمن 1386، 11:17 ق‌ظ »

اگه چیزی به نام kde  نمی بینید یک اشکالی در نصب داشتید یا نصب شما کامل نشده. گزینه های دیگر هم به kde ختم نخواهد شد. همچنین اگر مایل به

استفاده از kde هستید راه سختی رو برای اینکار انتخاب کرده اید گزینه بهتر اینه که شما kubuntu رو نصب کنید.  ;)
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1386، 11:22 ق‌ظ توسط salamat »

آفلاین saeidgi

• Newbie
  • *
پاسخ به: پاسخ به: آموزش نصب فتوشاپ در ابنو
« پاسخ #12 : 10 بهمن 1386، 01:01 ب‌ظ »

اگه چیزی به نام kde  نمی بینید یک اشکالی در نصب داشتید یا نصب شما کامل نشده. گزینه های دیگر هم به kde ختم نخواهد شد. همچنین اگر مایل به

استفاده از kde هستید راه سختی رو برای اینکار انتخاب کرده اید گزینه بهتر اینه که شما kubuntu رو نصب کنید.  ;)

دوست عزیز حق با شماست راح سختی را در نظر گرفتم ولی خوب کار نشود نیست که باید بتونم این کار رو بکنم منی که نتونم دو تا برنامه تو این Ubunt نصب کنم چطور خودم از ویندوز که از سازندش هم بهتر بهش وارد هستم مثل پیکان همه چیش رو میشه روبه راه کرد چطور کامل بیام رو این ؟
پس لطفا یک راهنمایی دقیق بکنید

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #13 : 10 بهمن 1386، 04:38 ب‌ظ »
نسخه نهایی wine رو نصب کنید مشکلتون حل میشه

آفلاین saeidgi

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 10 بهمن 1386، 05:41 ب‌ظ »
نسخه نهایی wine رو نصب کنید مشکلتون حل میشه
من این نسخه رو نصب می کنم که آخری هست wine_0.9.54~winehq0~ubuntu~7.10-1_i386.deb