این گزارش همچنین سیستم عامل ویستا با سیستم عاملهای دیگری همچون لینوكس ردهت، لینوكس اوبونتو و Mac OS X شركت اپل نیز مقایسه شده است كه در آنها به ترتیب 360، 224 و 116 اصلاحیه برای حفرههای مختلف در یك سال اول گزارش شده است.
چه جالب !! حیف که نگفته چند سال به چند سال این باگهاشون برطرف میشه
لازم به ذكر است كه تهیه كننده این گزارش، "جفری جونز"، مدیر بخش استراتژیهای مایكروسافت، تاكید میكند كه ما در این گزارش قصد بحث و جدل نداریم و مدعی هم نیستیم كه سیستم عامل ویستا امن است.
دروغ به این بزرگی !! اگه ندارید یه خورده در مورد اصلاحیه ها توضیح بدید
او گفت: "این یك گزارش درباره "امنیت" این سیستم عامل نیست و فقط گزارش تحلیلی از حفرههای موجود در این سیستم عامل است."
آره جون خودت
ویستا اولین سیستم عامل مایكروسافت است كه بر اساس دكترین «عمل بر اساس محاسبات قابل اعتماد» طراحی و تولید شده است. این سیستم عامل در نوامبر 2006 برای شركت های تجاری با امكاناتی همچون حفاظت در برابر اصلاح كرنل، حفاظت در هنگام اجرای داده و لایه فضای آدرس دهی تصادفی را برای افزایش امنیت بیشتر در اختیار كاربران قرار داده است.
وقتی برنامه ای رو نصب می کنی آقا باید به اینترنت وصل بشه و امنیتش رو با اینت اینترنت نفتی چک کنه وقتی که تقریبا 99% حالیش نشد اون چیه میندازه گردن کاربر که به من ربطی نداره خودت نصب میکنی و عواقبش به خودت ربط داره . هر نرم افزاری هم قابل نصب نیست و باید بهینه سازی های زیادی رو برنامه های قبلی انجام بشه. درایور ها هم به درستی و کیفیت اجرا نمیشن و حتی بازی ها هم به کندی اجرا میشن .
حداقل سیستم برای کاربران ایرانی وا قعا هزینش کمر شکنه.
من cpu 3500+ ای ام دی اون هم 64 بیت دارم با 2 گیگ رم و کارت گرافیکی خیلی بالا ولی واقعا میگم ویندوز ویستا رو نکشید .