انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمای auto thumbnailing در گنوم  (دفعات بازدید: 11050 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: راهنمای auto thumbnailing در گنوم
« پاسخ #15 : 11 فروردین 1387، 12:54 ق‌ظ »
ilius   جان   سیستم من  برای  فایلهای  تصویری  از  برنامه ای  به  اسم    gnome-video-thumbnail   یا  یه چیز  توی این  مایه ها استفاده میکنه. به  نظر  من سرعت  ساخت تامب نیل  در  اوبونتو پایینه  و خیلی  طول میکشه تا ساخته بشن  .  و بعد از  یک  مدت  داخل  فولدر   thumbnails.  در  دایرکتوری  خانگی  رو  که نگاه  کنید  تامب نیل های  cache     شده  رو  میتونید  ببینید  که  به تعداد  و سایز  که  توجه  کنید ممکنه  مختون مثل من سوت بکشه  ;)    .    این   gnome-video-thumbnai   یک   سوییچ  j-    داره  که  فایل هارو   با  فرمت  jpg   ذخیره  میکنه  نه  png  و با یک  حساب  سر  انگشتی   متوجه  شدم  که  برای  تامب نیل های با این  سایز   ،  حجم  فایل  خروجی  تقریبا   %80   کوچیکتره !  نمیدونم  بقیه  برنامه ها  هم  این سوییچ رو دارن یا نه   و به نظر من  اگر از این  سوییچ  استفاده کنیم  غیر  اینکه   فضای  کمتری  برای   cache    استفاده میشه  سرعت  ساخت  تامب  نیلها   هم  بیشتر  میشه  ،   من این  سوییچ رو  در gconf-editor   اضافه  کردم  ولی  ظاهرا   بازم کار  خودش رو میکنه  ولی  در   terminal  جواب  میده!     من  یکم  انگولکش  میکنم  ولی  گفتم  شما  که   با  gconf-editor    زیاد   کار  کردی  اگر  ممکنه  یه  مانوری  رو این   قضیه  بدی  یا  نظرتو  بگی  .   ازت ممنونم  بابت تاپیک  خوبت .     
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1387، 10:26 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #16 : 12 فروردین 1387، 03:05 ق‌ظ »
1. دستور gnome-video-thumbnailer همون دستور totem-video-thumbnailer هست یعنی یه لینک از یه لینک از gnome-video-thumbnailer:
$ls -l /usr/bin/gnome-video-thumbnailer
lrwxrwxrwx 1 root root 41 2008-03-27 17:22 /usr/bin/gnome-video-thumbnailer -> /etc/alternatives/gnome-video-thumbnailer
$ls -l /etc/alternatives/gnome-video-thumbnailer
lrwxrwxrwx 1 root root 32 2008-03-27 17:22 /etc/alternatives/gnome-video-thumbnailer -> /usr/bin/totem-video-thumbnailer

2. همونطور که فرمودید با اوپشن j- به دستور totem-video-thumbnailer میشه خروجی فایل رو بصورت jpeg تعیین کرد. اما تاثیر چندانی روی سرعت thumbnail شدن نداره. فقط روی حجم پوشه thumbnail. ممکنه تاثیر داشته باشه، که اونم باز معلوم نیست و بستگی به فیلم داره. تازه همهٔ آیکون‌های لینوکس png هستن. حتی با اعمال اوپشن j- توی gconf-edotor بازم فایلی که توی پوشه thumbnail. می‌سازه پسوند png داره! برای دستور gnome-web-photo  اوپشن format=jpeg-- قابل استفاده‌س اما نه در حالت thumbnail (و با اوپشن thumbnail--). در مورد evince-thumbnailer و gsf-office-thumbnailer هم که اصلا امکان تغییر فرمت عکس وجود نداره.
پس بهتره در مورد auto thumbnailing کلا بی‌خیال jpeg بشید.

3. یه راه دیگه برای افزایش سرعت  thumbnail کردن، اینه که اندازهٔ کوچکتری برای thumbnail تعیین کنید. یعنی موقع وارد کردن دستور توی gconf-editor بجای s% مثلا 64 یا 96 وارد کنید (فکر می‌کنم بطور پیش‌فرض 128 باشه).

4. فقط دفعهٔ اول thumbnail کردن یه فایل ممکنه چند ثانیه طول بکشه (بسته به نوع و اندازهٔ فایل). دفعات بعدی خیلی سریع هست چون از تصاویر ذخیره شده استفاده می‌کنه.

5. پست اولم رو کمی تصحیح کردم. برای thumbnail شدن فایل‌های OpenOffice باید بسته‌های libgsf-bin و imagemagick رو نصب کنید. این بسته‌ها هم مثل بسته gnome-web-photo (و نرم‌افزارهای totem و evince) در مخازن اوبونتو هستن.
« آخرین ویرایش: 12 فروردین 1387، 06:11 ق‌ظ توسط ilius »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #17 : 12 فروردین 1387، 01:07 ب‌ظ »
ilius  جان  ممنون  بابت   توضیح  خوبت  .  البته  توی  فریوم  انگلیسی  خوندم  که  اوبونتو  (و یا کلا لینوکس؟!)  برای  تشخیص  نوع  فایل  ، محتویات  و  هدر فایل  رو میخونه  و بعد  عملیات  لازم رو روش  انجام میده  از  جمله  باز  کردن  فایل  با  برنامه ی  مربوطه   و  یا  ساختن  تامب نیل  با  برنامه ی  خاص  اون  فرمت  .  یعنی  اینکه  اگر    پسوند  فایل  رو  تغییر   بدیم  باز  هم   اوبونتو   میتونه   فایل  رو تشخیص  بده   و این   باز  هم  یعنی  که  اصلا  به  پسوند   توجهی  نداره  برعکس  ویندوز  که  با  یک  پسوند  میشه   یک  فایل  اجرایی  رو  عوض  یه  عکس  بهش  قالب  کرد  ،  خوب  البته  از  این بابت   خیلی  خوبه   ولی  به نظر  من  در  این  مورد  هم  باعث   کاهش  سرعت  میشه  مثلا  یک   دایرکتوری  با   100   فایل   تصویری   دارم   که   با یک  حساب  کوچیک   میشه  متوجه  شد  که   تشخیص   از  روی  پسوند  کجا  و   خوندن  هدر  تک تک  فایل ها  کجا  ....

راه  حلی  هم   در  این  زمینه  دیدم   که  میشه  تصمیم   گیری  در  این  مورد  رو  بر   اساس  پسوند   قرار  داد   حداقل   در مورد   فایل های  تصویری ...     البته   اینا  نظری های   شخصی  منه  و  احتمالا   نزدیک  به  توهم   ;)      ولی   گفتم  یه  مشورتی  بکنم   شاید   این  مشکل  هم  حل  بشه.