انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا راهنمایی کنید scanmodem اجرا نمیشه  (دفعات بازدید: 2786 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
لطفا راهنمایی کنید scanmodem اجرا نمیشه
« : 12 بهمن 1386، 06:23 ب‌ظ »
سلام
من طبق توصیه , راهنمای راه اندازی ونصب مودم رو خوندم و فایل scanModem رو هم رو desktop کپی کردم و تو خط فرمان دستورات گفته شده رو اجرا کردم ولی بعد از اجرای خط سوم یعنی sudo chmod +x scanmodem از من پسورد میخواد (البته اگر اشتباه نکنم) ولی هر چیزی که تایپ میکنم اصلا صفحه کلید کار نمیکنه :
mahdieh@mahdieh-laptop:~$ cd ~/Desktop
mahdieh@mahdieh-laptop:~/Desktop$ gunzip scanModem.gz
mahdieh@mahdieh-laptop:~/Desktop$ sudo chmod +x scanModem
[sudo] password for mahdieh:
Sorry, try again.
mahdieh@mahdieh-laptop:~/Desktop$
لطفا کمکم کنید .
سپاسگذارم

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: لطفا راهنمایی کنید scanmodem اجرا نمیشه
« پاسخ #1 : 12 بهمن 1386، 06:29 ب‌ظ »
در مورد حروفات بزرگ و کوچیک اشتباه تایپ نکردید ؟ من فکر کنم scanmodem تماما با حروف کوچیک تایپ میشه و sudo هم روز نمی خواد بدید . بعد از اون از دستور زیر استفاده کنید
./scanmodem

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 12 بهمن 1386، 06:43 ب‌ظ »
سلام
من طبق توصیه , راهنمای راه اندازی ونصب مودم رو خوندم و فایل scanModem رو هم رو desktop کپی کردم و تو خط فرمان دستورات گفته شده رو اجرا کردم ولی بعد از اجرای خط سوم یعنی sudo chmod +x scanmodem از من پسورد میخواد (البته اگر اشتباه نکنم) ولی هر چیزی که تایپ میکنم اصلا صفحه کلید کار نمیکنه :
mahdieh@mahdieh-laptop:~$ cd ~/Desktop
mahdieh@mahdieh-laptop:~/Desktop$ gunzip scanModem.gz
mahdieh@mahdieh-laptop:~/Desktop$ sudo chmod +x scanModem
Sorry, try again.
mahdieh@mahdieh-laptop:~/Desktop$

لطفا کمکم کنید .
سپاسگذارم

صفحه کلید در اون موقع کار می کنه ولی برای امنیت کاراکتر هایی که شما تایپ می کنید، روی صفحه نشون داده نمی شه (تا اگه کسی پست سر شما ایستاده باشه نتونه بفهمه رمز شما چندتا کاراکتر هست) ولی شما در اون لحظه در حال وارد کردن رمز هستید. نشونه‌اش هم اینه که اگه این دستور رو صحیح اجرا کنید، وقتی که بعد از اتمام این دستور، دستور ls را اجرا کنید، می بینید که رنگ کلمه scanmodem سبز رنگ شده.
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1386، 12:41 ق‌ظ توسط ابراهیم »
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
« پاسخ #3 : 12 بهمن 1386، 07:02 ب‌ظ »
برنامه scanModem رو دقیقا همانطور که دوستان گفتند باید با کاربر ارشد اجرا کنید و همچنین به M بزرگ توجه کنید . نکته دیگه‌ای که داره اینه که باید روی یک پارتیشن لینوکسی اجرا کنید .
پسوردی که می‌دید پسورد همون نام کاربری‌تون یعنی mahdieh  باشه .

موفق باشید .

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 12 بهمن 1386، 07:12 ب‌ظ »
ممنونم از توجهتون
در مورد تایپ حروف بزرگ من طبق راهنما که گفته شده بود حروف بزرگ باشه عمل کردم (M )
و در مورد تایپ password من بدون توجه به عدم تایپ پسوردم رو وارد کردم که همون sorry اومد و هیچ scanModem سبز رنگی رو ندیدم :( یعنی اصلا به پسورد واکنشی نشون نمیده.

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 12 بهمن 1386، 07:16 ب‌ظ »
برنامه scanModem رو دقیقا همانطور که دوستان گفتند باید با کاربر ارشد اجرا کنید و همچنین به M بزرگ توجه کنید . نکته دیگه‌ای که داره اینه که باید روی یک پارتیشن لینوکسی اجرا کنید .

موفق باشید .
ممنون از توجهتون
من طبق راهنما فایل scanModem رو روی desktop کپی کردم در نتیجه اگر اشتباه نکنم به صورت خودکار این کار روی پارتیشن لینوکس انجام میشه دیگه؟
ولی نتیجه همونیه که اول گفتم .
حالا چیکار میتونم بکنم؟ ???

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #6 : 12 بهمن 1386، 07:21 ب‌ظ »

موفق باشید .
ممنون از توجهتون
من طبق راهنما فایل scanModem رو روی desktop کپی کردم در نتیجه اگر اشتباه نکنم به صورت خودکار این کار روی پارتیشن لینوکس انجام میشه دیگه؟
این کلمه sorry به معنی این هست که شما پسوردتون رو صحیح وارد نمی کنید. حالا یا اشتباه تایپی دارین (چون کاراکتر ها رو نمی بینید) و باید با دقت پسورد رو وارد کنید، یا اینکه پسوردی که وارد می کنید پسورد روت نیست. یکبار دیگه با دقت امتحان کنید، اگه دیدین که باز بهتون sorry گفت، لازم هست که پسورد روت رو عوض کنید و یک پسورد دیگه براش انتخاب کنید و کار ها رو باهاش انجام بدین.
یکبار دیگه با دقت انجام بدین ببینید که چی میشه

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 12 بهمن 1386، 08:23 ب‌ظ »

موفق باشید .
ممنون از توجهتون
این کلمه sorry به معنی این هست که شما پسوردتون رو صحیح وارد نمی کنید. حالا یا اشتباه تایپی دارین (چون کاراکتر ها رو نمی بینید) و باید با دقت پسورد رو وارد کنید، یا اینکه پسوردی که وارد می کنید پسورد روت نیست. یکبار دیگه با دقت امتحان کنید، اگه دیدین که باز بهتون sorry گفت، لازم هست که پسورد روت رو عوض کنید و یک پسورد دیگه براش انتخاب کنید و کار ها رو باهاش انجام بدین.
یکبار دیگه با دقت انجام بدین ببینید که چی میشه

آقای سید مهدی حقیقتا از راهنمایی هاتون ممنونم
حق با شما بود , من بی دقتی کرده بودم :oops:
مراحلی رو که گفتید انجام دادم و فایل modemdata.txt خودم رو با فایل modemdata.txt بحث "نصب مودم و چند سوال" که توسط دوست گرامی sasy 360 ایجاد شده بود مقایسه کردم .تفاوت ها زیاد بود ولی از این خط به این نتیجه رسیدم که باید تو مبحث راهنمای ویکی قسمت مربوط به "ALSA "رو دانلود کنم :
Advanced Linux Sound Architecture  (ALSA) spackage providing audio support

درست فکر کردم یا نه؟
لطفا باز هم راهنماییم کنید :oops:
سپاسگذارم

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #8 : 12 بهمن 1386، 08:30 ب‌ظ »
اختیار دارین عزیز، ما برای همین دور هم جمع شدیم که به هم کمک کنیم  ;)

اگر یک تاپیک دیگه (سوال جدید) مطرح کنید و متن فایل ModemData.txt تون رو اونجا بزارین خیلی بهتره. چون در اون صورت دوستانی که ممکنه مشکل مشابه شما داشته باشن، راحت‌تر و سریعتر به جوابشون برسن  :)