درود به همه دوستان.
(برای اوبونتو ۸.۰۴ به روز رسانی شد).همانطور که می دانید در لینوکس معمولا شما نیاز به تنظیمات مجدد پیدا نمی کنید در صورتی که تنظیمات قبلی خودتون رو نگهدارید یا home دایرکتوری خودتون رو در یک پارتیشن جدا پارتیشن بندی
کنید و اون رو فرمت نکیند.
یکی از قسمت های لینوکس که نیاز به تنظیمات زیاد داره میز کار سه بعدی است. و تنظیمات مجدد اون هم کار پر زحمت و پر دردسری است. برای اینکه این کار رو مجددا تکرار نکنید یا بخواهید
از تنظیمات دوستان دیگر استفاده کنید می توانید به روش زیر عمل کنید.
۱- وارد setting manager کامپیز فیوژن شده و در قسمت چپ گزینه یکی به آخر Preferences را باز کنید.
۲- در قسمت Backend گزینه Flat-file Configuration Backend را انتخاب کنید.
اکنون مکان تنظیمات شما در قسمت home/usr/.config/compiz است (usr نام کسی است که لاگین کرده). البته اگر قبلا در این مد تنظیمات رو انجام نداده اید به احتمال زیاد تنظیمات شما در حالت پیش فرض قرار خواهد گرفت.
که باید مجددا آن را تنظیم کنید. ولی هیچ جای نگرانی نیست زیرا پس از تنظیم کامل می توانید این فایل را که در حد یکی دو کیلو بایت است نگهداشته و برای همیشه از این تنظیمات استفاده کنید.
و یا اینکه از تنظیمات من یا دوستانی که بعد از این پست پوشه compiz خود را به صورت zip در اینجا قرار می دهند استفاده کنید.دوستانی که تنظیمات خوبی انجام داده اند حتما دوستان دیگر را در لذت بردن از میز کار سه بعدی همراهی کنند. اول از همه هم خودم پیش قدم میشم و تنظیمات میز کار سه بعدی خودم
رو میزارم تا بقیه استفاده کنند و نظر هم بدهند.
برای اوبونتو ۸.۰۴ از فایل زمیمه با نام ubuntu 8.04.zip استفاده کنید.