انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دانلودر لینوکس  (دفعات بازدید: 3989 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jaeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
دانلودر لینوکس
« : 27 اردیبهشت 1391، 01:20 ق‌ظ »
سلام دوستان می خواستم بدونم نرم افزار دانلودی هست که وقتی کلیپ فلش در سایت شروع به پخش می کند لینک آن را برای دانلود بیاورد یا پلاگین یا ماژولی برای نرم افزار دانلودی؟ (مانند IDM در ویندوز)
من از Ant downloader که یک افزونه برای فایرفاکس هست استفاده می کنم یا از سایت www.convertfiles.com بهره می گیرم که از هیچکدوم راضی نیستم

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ : دانلودر لینوکس
« پاسخ #1 : 27 اردیبهشت 1391، 01:31 ق‌ظ »
لطفا اول جستجو کنید .

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4014.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=12418.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=25962.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=12418.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=14429.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=15334.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=14568.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=33932.0
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #2 : 27 اردیبهشت 1391، 01:44 ق‌ظ »
میتونی از پلاگین ها استفاه کنی. مثلا من برا فایرفاکس از ۲ افزونه زیر استفاده میکنم :
Flash and Video Download
Sothink Flash Downloader
توو لینوکس هم Downloadmanager که مثل IDM قوی باشه و امکاناتشم زیاد باشه نیست.
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.
========================================================

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 27 اردیبهشت 1391، 02:46 ق‌ظ »
قوی‌تر از IDM که زیاده ولی از نظر اون‌چیزی که شما بهش می‌گین امکانات اضافه کنم که قرار هم نیست باشه. فلسفه‌ی یونیکس اینه که هر برنامه فقط یک‌ کار انجتم بده، ولی به بهترین نحو و با رعایت همه‌ی استانداردها و کارهای ما با استفاده از ترکیب این برنامه‌ها انجام بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
« پاسخ #4 : 27 اردیبهشت 1391، 02:49 ب‌ظ »
قوی‌تر از IDM که زیاده ولی از نظر اون‌چیزی که شما بهش می‌گین امکانات اضافه کنم که قرار هم نیست باشه. فلسفه‌ی یونیکس اینه که هر برنامه فقط یک‌ کار انجتم بده، ولی به بهترین نحو و با رعایت همه‌ی استانداردها و کارهای ما با استفاده از ترکیب این برنامه‌ها انجام بشه
اون قوی تر از idm ها رو میشه نام ببرین .

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 27 اردیبهشت 1391، 03:08 ب‌ظ »

خیلی وقته از این حرفا میشنویم!
در ضمن بهتره سراغ این نریم که مشکل از سیستم عامل هاست یا نه! IDM یه نرم افزار کاربردیه و بهتره بگیم برا مصارف خانگی استفاده میشه پس بنابرین از یه نرمافزار خانگی این انتظار رو باید داشت که چند کار رو برا ما انجام بده(البته منظور از چند کار همون امکاناتش هست). توو لینوکسم میشه نرم افزاری حتی بهتر از IDM رو ساخت. ولی جالب اینجاست که IDM توو خود ویندوز هم بهترینه.
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 27 اردیبهشت 1391، 03:11 ب‌ظ »
بله. بهترینشون wget و بعد axel و aria2. من خودم از wget استفاده می‌کنم و خیلی هم راضی هستم. سرعت برای من از دوبرابر سرعت بارگیری در ویندوز با شتاب‌دهنده بیش‌تره. با IDM و Orbit در ویندوز نهایتا با سرعت ۸ می‌تونم بارگیری کنم، ولی با wget سرعتم بین ۱۷ تا ۲۰ هست. البته با axel سرعتم به ۲۳ هم می‌رسه. ولی خب به علت امکانات بیش‌تر wget (مثل امکان ترمیم و… پرونده‌ها)همون wget رو ترجیه می‌دم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 27 اردیبهشت 1391، 03:15 ب‌ظ »
پس بنابرین از یه نرمافزار خانگی این انتظار رو باید داشت که چند کار رو برا ما انجام بده(البته منظور از چند کار همون امکاناتش هست).

البته اگه اون چندین کار ربطی به مدیر بارگیری داشته باشن. بله، امکان از سرگیری بارگیری یک پرونده‌ی ناقص گرفته شده برای یه مدیر بارگیری امکان به حساب می‌اد، ولی این که فلان ساعت کامپیوتر رو خاموش کنه یا سر صبحی بره نون بگیره از اون‌جا که ربطی به وظایفش نداره، نه تنها جزو امکانات به حساب نمی‌آد، بلکه ضعف بزرگی برای اون نرم‌افزار محسوب می‌شه، جون داره تو کارهای دیگری که بهش مربوط نیست دخالت می‌کنه و این فی‌نفسه خطرناکه

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 27 اردیبهشت 1391، 03:34 ب‌ظ »
بله. بهترینشون wget و بعد axel و aria2. من خودم از wget استفاده می‌کنم و خیلی هم راضی هستم. سرعت برای من از دوبرابر سرعت بارگیری در ویندوز با شتاب‌دهنده بیش‌تره. با IDM و Orbit در ویندوز نهایتا با سرعت ۸ می‌تونم بارگیری کنم، ولی با wget سرعتم بین ۱۷ تا ۲۰ هست. البته با axel سرعتم به ۲۳ هم می‌رسه. ولی خب به علت امکانات بیش‌تر wget (مثل امکان ترمیم و… پرونده‌ها)همون wget رو ترجیه می‌دم

جالبه برا من برعکسه:
من با wget سرعت ۱۶ الی ۱۷ بارگیری میکنم. ولی یه سیستم ویندوز دارم که توو اون IDM با ۲۳ الی ۲۵ بارگیری میکنه. خود فایرفاکس یا کروم توو لینوکس هم که با سرعت 7 الی ۸ بارگیری مکنن. البته ناگفته نماند که توو لینوکس خیلی وقتا مخصوصا زمانی که از دانلود منجیر استفاده نمیکنم فایل ها نصفه بارگیری میشن و فرت.

خوب همین امکان که کامپیوتر رو خاموش کنه و بره نون بخره برا اونایی که adsl با حجم محدود دارن یه آرزو هست. تا شبا تا صبح بیدار نمونن  :D
در ضمن IDM یه برنامه نسبتا ساده هست و یکی از دلایش که این همه مشهورش کرده همین امکان زمانبندی کردنشه. سرعت و مدیریت دانلودشم که جای خود دارد.
و یه خوبی idm اینکه خیلی خوب از عهده چنتا دانلود بصورت همزمان بر میاد. ولی بازم لینوکس بهتره  8)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 27 اردیبهشت 1391، 03:42 ب‌ظ »
خوب همین امکان که کامپیوتر رو خاموش کنه و بره نون بخره برا اونایی که adsl با حجم محدود دارن یه آرزو هست. تا شبا تا صبح بیدار نمونن  :D
در ضمن IDM یه برنامه نسبتا ساده هست و یکی از دلایش که این همه مشهورش کرده همین امکان زمانبندی کردنشه. سرعت و مدیریت دانلودشم که جای خود دارد.
و یه خوبی idm اینکه خیلی خوب از عهده چنتا دانلود بصورت همزمان بر میاد. ولی بازم لینوکس بهتره  8)

بله، خاموش کردن در ساعت مقرر خیلی خوبه. ولی ربطی به مدیربارگیری نداره. برای این‌کار باید از امکانات زمان‌بندی سیستم‌عامل مثل جداول cron یا از اون ساده‌تر نرم‌افزار at استفاده کرد

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 27 اردیبهشت 1391، 03:59 ب‌ظ »
عزیزم IDM که امکاناتش فقط زمانبندیش نیست.
مثلا همین که خودش لینک هارو توو مرورگر های مختلف شناسایی میکنه و یا مثلا برا پسوند های مختلف میتونی مسیر ذخیره جداگانه ای تعریف کنی  و ... مزیت خوبی برا یه کاربر عادی هستن. (البته همه این امکانات یه مشکلی دارن اونم اینکه کاربر روز به روز تنبلتر میشه و بجای اینکه کامپیوترشو بیشتر درک کنه به موسش بیشتر نزدیکتر میشه و با ساختار ماوس آشنا میشه  :o)
ولی خوب انصافا باید بگم که اونقدر که لینوکس بدرد من خورده ویندوز بدردم نخورده.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #11 : 27 اردیبهشت 1391، 04:12 ب‌ظ »
wget امکانات فوق العاده ای داره خیلی بیشتر از IDM‌ بزنید man wget !

Aria2 هم امکانات عالی ( نه در سطح wget ) + امکان دانلود با چند کانکشن داره و من وقتی سرعت برام مهمه از Aria2 استفاده میکنم .

البته سرعت به خیلی چیزا ربط داره مثال ساده : من قبلا از شرکت X سرویس میگرفتم پهنای باندم کم ولی اختصاصی بود برا همین با wget کل پهنای باندم رو میتونستم استفاده کنم و از امکاناتش لذت میبردم .

الان پهنای باند چند برابر بیشتر از قبل دارم ولی share هست و با wget یک پنجمش رو میتونم استفاده کنم ولی Aria2 میزنم تو رگ تا تهش رو میخورم :D

البته IDM به نظرم حداقل امکانات لازم یک کاربر خونگی رو داره + یک سری کارا که بهش ربطی نداره برا مثال اینکه سر یک ساعت دانلود رو متوقف میکنه عالیه ولی من اون زمان که از idm استفاده میکردم هم برا خاموش کردن سیستمم از برنامه مخصوص اینکار استفاده میکردم .
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1391، 04:14 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین jaeh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 27 اردیبهشت 1391، 04:18 ب‌ظ »
لینوکس لینوکس لینوکس
آره خب برای کاربرانی که فقط کاربری سیستم در حد کاملا معمولی براشون مهمه و کاربر عادی سیستم هستند امکانات ویندوز و حتی از اون بیشتر مک براشون بهتره اما کاربران فرا تر از اون هیچ وقت به اون امکاناتی که در اختیارشون قرار داده میشه در اون سیستم عامل ها نمی توانند تکیه کرده چون به قول دوست عزیزمون فقط فقط به موس خودشون نزدیک میشن همینو بس!!
من وقتی ویندوز کار می کردم بعد از چند سال هیچ پیشرفتی در کار خودم ندیدم غیر از اینکه موسم next میداد و تیک میزد و همه ارا دیگه با خودش بود
اما لینوکس نه!!!
لینوکس سیستم عاملیه که خواسته افرادی مثل منو از لحاظ کاربری برآورده می کنه نه ویندوز یا مکینتاش
در ضمن اون دوست عزیز که از امکانات IDM‌ می گفتن باید بشون بگم که نرم افزار uGet قابلیت خاموش شدن سیستم در هنگام پایان دانلود رو داره و همچنین یک چیز جالب نسبت به IDM‌داره اونم اینه که اگر لینکه دانلود رو کپی کنید نرم افزار اونو برای دانلود میاره و قابلیت بهترش باز نسبت به IDM اینه که از اتصالات جدا برای هر بارگیری استفاده می کنه خلاف IDM که برای همه از یکی استفاده می کنه
FlashGot رو هم امتحان کنید یک افزونه قدرتمنده برای فایرفاکس که رابط دانلودر هست
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1391، 04:20 ب‌ظ توسط jahangir »

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 27 اردیبهشت 1391، 04:29 ب‌ظ »
آقا اونقدر دست دست کردیم تا اومدن یکی نوشتن.
پست این دوستمون رو ببینین :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,35882.msg250368/boardseen.html#new
من ازش استفاده کردم. سرعت دانلود هم ۲۳ بود. خیلی هم خوبه. ولی کاش زود تر میدادن بیرون تا ما اینقدر بحث نمیکردیم. دیدی گفتم میشه از IDM بهترشو برا لینوکس نوشت.

نقل‌قول
wget امکانات فوق العاده ای داره خیلی بیشتر از IDM‌ بزنید man wget !
wget واقعا یه چیزه دیگست. ولی بحث ما برا کاربرهای مبتدی بود! که اونم با اومدن این نرمافزار تموم شد  :P

فقط خوشبختانه یا شایدم متاستفانه یه نرم افزار ایرانی هست.
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1391، 04:58 ب‌ظ توسط N3MiSiS »

آفلاین jaeh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 27 اردیبهشت 1391، 04:54 ب‌ظ »
خوشبختانه
بخاطر اینکه ایرانی هست ولی بدبختانه رو بخاطر این من فک می کنم بیان کردید چون اپن سرورس نیست و به نظرم من اشکالی نداره چون ما ایرانی ها در تولید نرم افزار هنوز هنوز در حد رقابت با شرکت های نرم افزاری بزرگ دنیا نیستیم