دوستان من می خوام برای اولین بار اوبونتو نصب کنم.می خوام در کنار ویندوزم باشه.اما از روش پارتیشن بندی می ترسم تمام موزیکا و عکسا واطلاعاتم پاک بشه.آیا استفاده از wubi قابل اطمینان هست؟ یعنی اشکالی در کار کردن سیستم به وجود نمیاد؟ از تمام کارایی های اوبونتو می شه با این روش استفاده کرد؟ ممنون می شم سریع راهنماییم کنین.دو روزه دو دل موندم!
درود بر شما
بهترین روش نصب اوبونتو هست
میدونم ابتدای کار یه ترسی هست واسه مهاجرت به اوبونتو
ولی به راحتی میتونی از ویندوز دل بکنی
من دو روش رو به شما پیشنهاد میکنم که حتما به کارت میاد بدون اینکه هیچ کدوم از فایل هات رو از دست بدی
من wubi رو اصلا نمیپسندم چون احساس میکنم با وجود wubi این windows هستش که داره همه کار ها رو میکنه
حالا برسیم سر ۲ روش که گفتم:
۱)cd یا dvd اوبونتو رو به صورت Live استفاده کنی که البته یه سری محدودیت های خودش رو داره و نمیشه پکیج های Source های مختلف رو نصب کنی اما برای اینکه ترست بریزه و با محیط و میزکار آشنا بشی خوبه
۲)میتونی اویونتو رو از طریق برنامه Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 که از لینک زیر قابل دریافت هستش:
http://www.pendrivelinux.com/downloads/Universal-USB-Installer/Universal-USB-Installer-1.8.9.7.exeحجمش هم ۱مگ هستش
خیلی کار کردن باهاش راحته
- یه فلش مموری با حجم مناسب
- فایل iso مربوط به سیستم عامل اوبونتو
- نصب برنامه Universal-USB-Installer روی ویندوز
- باز کردن برنامه Universal-USB-Installer
- فرمت کردن فلش مموری (USB) از طریق همین برنامه
- Browse فایل iso اوبونتو
- عملیات نصب ۱٪.....۱۰۰٪
- restart کردن کامپیوتر
- وارد شدن به محیط BIOS
-قرار دادن First boot device از HDD به USB (که این گزینه در تمامی مادربردهای جدید وجود داره)
لذتش رو ببر
مشکلی داشتی بگو