راستش من هم (ما هم!) از این لغت بومی یا ملی خیلی، خیلی بدمون میاد، از سمند هم بدمون میاد، تو سایت Xamin.ir هم جایی ملی ننوشتیم، اگر کسی دیگهای میگه این محصول ملی(!) هست برین از خودش سوال کنید
) نظر ما این نیست، ولی بومی به مفهوم کلی یعنی نزدیک به نیاز مملکت.
از نظر ما زمین یک لینوکس سرور بر پایه تکنولوژی Virtualization هست (قابل توجه دوستی که فرمون سازمانها و شرکتها اکثرا یک سرور دارند)، ما با افتخار اعلام میکنیم که در روند توسعه پروژه تماما از ابزارهای بازمتن استفاده کردیم و دلیلی هم برای Rebranding نمیبینیم، مگه دیوانه شدیم که مثلا چیزی مثل Qemu-kvm از اول بنویسیم (گذشته از جنون، مگر توانش رو داریم!)
در مورد وضعیت Download، در نظر داریم متود توسعه این پروژه کاملا مشابه مثلا Debian یا هر پروژه بازمتن دیگهای باشه، منتها در حال حاضر حجم مشکلات دانسته (بخوانید Bug!) انقدر زیاد هست که نیازی نیست به Community زحمتی بدیم، اجازه بدید مشکلات اولیه رو حل کنیم، بعد میگذاریم همه بردارین هر کار دوست دارین باهاش کنین
)
ام، در مورد زمان پروژه هم، تیم توسعه اصلی پروژه از شرکت پارسپویش هست، بنده هم مدیر آن تیم هستم، از آغاز زمان توسعه حدود ۷ ماه میگذره و نتیجه فعلی نتیجه حدود ۴ ماه کار هست که به صورت عمده بر روی زیرساخت متمرکز بوده (به قسمت خط تولید در وبسایت مراجعه بفرمایید)
من شخصا همیشه علاقهمند به Community لینوکس بودم، دوستان کمی (یا خیلی!) قدیمیتر رو ممکنه به خاطر داشته باشم، ولی متاسفانه چند سالی هست که دیگه فرصت زیادی برای آشنایی با دوستان نداشتم، چه فرصتی بهتر از این، هر چی دوست دارین بپرسین