انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس زمین  (دفعات بازدید: 69724 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : لینوکس زمین
« پاسخ #120 : 01 خرداد 1391، 03:49 ب‌ظ »
از این که وقت گذاشتید و سوال ها رو جواب دادید تشکر می کنم.

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
« پاسخ #121 : 01 خرداد 1391، 03:50 ب‌ظ »
از این که وقت گذاشتید و سوال ها رو جواب دادید تشکر می کنم.

خواهش میکنم، من هم عضوی از جامعه کاربری هستم و این جوابگویی رو وظیفه خودم میدونم.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #122 : 01 خرداد 1391، 04:00 ب‌ظ »
فکر میکنم منظور اینه که GPL یکی از مجوز‌های متن بازه! :)
نخیر! نیست:

Are "Open Source" and "Free Software" the same thing? Yes and no
The expression free software is championed by the Free Software Foundation (FSF). Free here always means free in the sense of freedom, not in the sense of having no monetary cost. It was coined long before the expression open source software came along. In the same way that the OSI is the arbiter of open source definition, the Free Software Foundation is the maintainer of the Free Software Definition
Technically, the great majority of open source programs are free software and vice-versa. but in terms of philosophy, things are quite different. The term "open source" was coined to make "free software" more attractive, its supporters see open source software as a better way to make software
Supporters of the "free software" term value the freedom, not merely the way software is made, and thus argue that the term "open source" misses the point
Which term you employ simply depends on your vision of software
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1391، 04:04 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #123 : 01 خرداد 1391، 04:15 ب‌ظ »
فکر میکنم منظور اینه که GPL یکی از مجوز‌های متن بازه! :)
نخیر! نیست:

Are "Open Source" and "Free Software" the same thing? Yes and no
The expression free software is championed by the Free Software Foundation (FSF). Free here always means free in the sense of freedom, not in the sense of having no monetary cost. It was coined long before the expression open source software came along. In the same way that the OSI is the arbiter of open source definition, the Free Software Foundation is the maintainer of the Free Software Definition
Technically, the great majority of open source programs are free software and vice-versa. but in terms of philosophy, things are quite different. The term "open source" was coined to make "free software" more attractive, its supporters see open source software as a better way to make software
Supporters of the "free software" term value the freedom, not merely the way software is made, and thus argue that the term "open source" misses the point
Which term you employ simply depends on your vision of software

آها، فکر میکنم متوجه منظورتون شدم.

منظور من از بازمتن دقیقا Open source software نبود، بلکه به صورت کلی یکی از اجزای مجوز GPL رو منتقل کردم، ولی احتمالا اگر بگیم GPL یکی از مجوز‌های نرم‌افزارهای آزاده احتمالا شما و ریچارد هم خوشحال بشین :))‌

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #124 : 01 خرداد 1391، 04:46 ب‌ظ »
Virtualisation با Xen و KVM چیز جدیدی نیست، سرویسی مثل Juju هم Server provisioning و بهره‌گیری از Software Appliance های مختلف رو در چند دقیقه ممکن کرده. چرا یه شرکت ایرانی به جای اوبونتو باید لینوکس زمین رو انتخاب کنه؟ چجوری می‌خواید از زمین درآمد کسب کنید؟
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین narsic

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #125 : 01 خرداد 1391، 04:59 ب‌ظ »
چجوری می‌خواید از زمین درآمد کسب کنید؟
با سلام به جامعه اوبونتو فارسی
کلا بیشترین در آمد برنامه های رایگان از پشتیبانی، آموزش و ... هست.
البته هر دو سوآل در پست های قبلی بهتر توضیح داده شدن.

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #126 : 01 خرداد 1391، 05:06 ب‌ظ »
Virtualisation با Xen و KVM چیز جدیدی نیست، سرویسی مثل Juju هم Server provisioning و بهره‌گیری از Software Appliance های مختلف رو در چند دقیقه ممکن کرده. چرا یه شرکت ایرانی به جای اوبونتو باید لینوکس زمین رو انتخاب کنه؟ چجوری می‌خواید از زمین درآمد کسب کنید؟

جدید نیست، موفقه، آینده داره;
ما هم همین Approach رو داریم :)
هدف اینه که این صنعت بومی بشه و هر شرکتی بتونه از طریق پشتیبانی درآمد کسب کنه.
راستش قرار نیست زمین جای Ubuntu رو بگیره یا برعکس، ما همین Approach رو با دید نیاز و ملاحظات داخلی پیاده میکنیم.

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #127 : 01 خرداد 1391، 05:09 ب‌ظ »
این ملاحطات داخلی هم یه مقدار بوداره. آیا مطمئنید از کار شما استفاده‌های آنچنانی نخواهد شد؟ در پروژه‌هایی مثل اینترنت ملی و .. مثلا.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #128 : 01 خرداد 1391، 05:15 ب‌ظ »
این ملاحطات داخلی هم یه مقدار بوداره. آیا مطمئنید از کار شما استفاده‌های آنچنانی نخواهد شد؟ در پروژه‌هایی مثل اینترنت ملی و .. مثلا.

منظورم از ملاحظات داخلی چیز خفنی نیست، یعنی اینکه قسمت بزرگی از ادمین‌های شبکه‌ما اصولا خیلی دانش ندارند، اجرای سرویس‌ها کنده، بعضی نیاز‌های نرم‌افزار خاصه و ...
استفاده آنچنانی رو تعریف کن، من واقعا نمیدونم اینترنت ملی دقیقا چیه (شوخی نمیکنم) ولی اگر باعث میشه یک شبکه داخلی منسجم داشته باشیم در عین سرعت ارتباط بهتر با اینترنت جهانی خب خوبه.

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
    • It's Me
« پاسخ #129 : 01 خرداد 1391، 05:22 ب‌ظ »
منظورم کمک به ایجاد زیرساختی هست که بشه یه سری کارها مثلا ف ی ل ت ر ینگ یا مانیتورینگ (به معنای خاص) رو بهتر انجام داد. البته بر فرض هم که اینطور باشه نمیشه شما رو به عنوان پیمانکار مقصر دونست. فقط میخوام دیدگاهتون رو بدونم. اصلا هدف اینها از رفتن به سمت گنولینوکس دقیقا چی هست؟ خودشون که مرتب روی دغدغه‌های امنیتی تاکید می‌کنند.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1391، 05:35 ب‌ظ توسط mFat »

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #130 : 01 خرداد 1391، 05:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
راستش قرار نیست زمین جای Ubuntu رو بگیره یا برعکس، ما همین Approach رو با دید نیاز و ملاحظات داخلی پیاده میکنیم.
ممنون از پاسخ شما :)
این صنعت بومی بشه؟ یعنی چی؟ تا جایی که اطلاع دارم این ابزارها آزاد هستند و فرقی نمی‌کنه ما ساخته‌ایم یا یک آمریکایی. اگر هم مساله آموزش و مستندات هست که میشد مستندات فعلی اوبونتو رو ترجمه کرد.
پس دولت از این کار حمایت می‌کنه تا سیستم‌عاملی ساخته بشه  که از طریق فروش پشتیبانی اون (حالا توسط شما یا هر ارگانی که توانش رو داره) کسب درآمد کرد؟
نقل‌قول
یعنی اینکه قسمت بزرگی از ادمین‌های شبکه‌ما اصولا خیلی دانش ندارند، اجرای سرویس‌ها کنده، بعضی نیاز‌های نرم‌افزار خاصه و ...
این چیزی هست که نظر من رو نسبت به زمین بد کرده. سیستمی که طراحی می‌کنید باعث میشه دولت بتونه با سرعت بیشتری سرویس‌هاش رو به سرورهای داخل کشور بیاره و به راه‌اندازی اینترانت ملی نزدیکتر بشه.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1391، 05:38 ب‌ظ توسط ساسان »
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #131 : 01 خرداد 1391، 05:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
ممنون از پاسخ شما :)
این صنعت بومی بشه؟ یعنی چی؟ تا جایی که اطلاع دارم این ابزارها آزاد هستند و فرقی نمی‌کنه ما ساخته‌ایم یا یک آمریکایی. اگر هم مساله آموزش و مستندات هست که میشد مستندات فعلی اوبونتو رو ترجمه کرد.
پس دولت از این کار حمایت می‌کنه تا سیستم‌عاملی ساخته بشه  که از طریق فروش پشتیبانی اون (حالا توسط شما یا هر ارگانی که توانش رو داره) کسب درآمد کرد؟

سلام،
بومی رو با ملی اشتباه نکنید، پیشنهاد میکنم قسمت FAQ وبسایت رو بخونید.
 در مورد قسمت دوم، هدف ایجاد دانش، تکنولوژی و صنعته :)
در مورد پاراگراف دوم، باید دید اصلا اینترنت ملی چیه (بالاتر توضیح دادم)، صرفا اینکه سرویس‌های دولتی داخل کشور Host بشن چیز بدی نیست.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1391، 05:46 ب‌ظ توسط zoup »

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #132 : 01 خرداد 1391، 05:43 ب‌ظ »
منظورم کمک به ایجاد زیرساختی هست که بشه یه سری کارها مثلا ف ی ل ت ر ینگ یا مانیتورینگ (به معنای خاص) رو بهتر انجام داد. البته بر فرض هم که اینطور باشه نمیشه شما رو به عنوان پیمانکار مقصر دونست. فقط میخوام دیدگاهتون رو بدونم. اصلا هدف اینها از رفتن به سمت گنولینوکس دقیقا چی هست؟ خودشون که مرتب روی دغدغه‌های امنیتی تاکید می‌کنند.

سلام،
ما ابزار تولید میکنیم، شما یا هر کسی دیگری میتونن ازش استفاده کنند، زمین برای چنین منظوری Optimize نشده.
فکر میکنم لینوکس انتخاب طبیعی بین سیستم‌عامل‌های موجوده.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1391، 05:47 ب‌ظ توسط zoup »

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
    • It's Me
« پاسخ #133 : 01 خرداد 1391، 05:56 ب‌ظ »
همینکه کار آزاد هست خودش جای امیدواری زیادی داره. فقط من یه سوال برام باقی مونده که خیلی مهمه:
طبق قرارداد مالکیت کدهای شما به دولت منتقل میشه؟ اصلا آزاد بودن کد در قرارداد به درستی و به همون معنای خالص خودش ذکر شده؟ یعنی دولت قانع شده که نمیتونه و اجازه نداره این کد رو ببنده؟
همون طور که می‌دونید پروژه‌های بزرگ آزاد از اول تکلیف این موارد رو به روشنی مشخص می‌کنند.
به خصوص لطفا سوال اولم رو پاسخ بدید که آیا مالکیت کد به دولت منتقل میشه یا خیر. موفق باشید.

آفلاین zoup

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #134 : 01 خرداد 1391، 06:06 ب‌ظ »
همینکه کار آزاد هست خودش جای امیدواری زیادی داره. فقط من یه سوال برام باقی مونده که خیلی مهمه:
طبق قرارداد مالکیت کدهای شما به دولت منتقل میشه؟ اصلا آزاد بودن کد در قرارداد به درستی و به همون معنای خالص خودش ذکر شده؟ یعنی دولت قانع شده که نمیتونه و اجازه نداره این کد رو ببنده؟
همون طور که می‌دونید پروژه‌های بزرگ آزاد از اول تکلیف این موارد رو به روشنی مشخص می‌کنند.
به خصوص لطفا سوال اولم رو پاسخ بدید که آیا مالکیت کد به دولت منتقل میشه یا خیر. موفق باشید.

فکر میکنم این سوال رو تو FAQ جواب دادیم،

خیر، فقط مالکیت برند به دولت منتقل میشه.