0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام من خیلی سخت افزار دارم مثل مادون قرمز irda ُ بلوتوث ُ کارت تی وی ُ دی وی بی ُ و خیلی از اونا رو نصب کردم هیچکی کمکم نکرد مثل مودم و اسکنر و ... و بلوتوث رو تا حدی نصب کردم که فقط می توم فایل های خاصی رو از اوبونتو به گوشی منتقل کنم و این فایل ها محدوده مثل jpg رو قبول نمی کنه ولی bmp رو قبول می کنه . ؟؟؟؟/
نوشته: taha1983 در امروز در ساعت 12:17:45 pmنقلقولسلام من خیلی سخت افزار دارم مثل مادون قرمز irda ُ بلوتوث ُ کارت تی وی ُ دی وی بی ُ و خیلی از اونا رو نصب کردم هیچکی کمکم نکرد مثل مودم و اسکنر و ... و بلوتوث رو تا حدی نصب کردم که فقط می توم فایل های خاصی رو از اوبونتو به گوشی منتقل کنم و این فایل ها محدوده مثل jpg رو قبول نمی کنه ولی bmp رو قبول می کنه . ؟؟؟؟/ Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?برای انتقال فایل از موبایلت به کامپیوتر و بالعکس میتونی از bluetooth file sharing استفاده کنی.
سلام من خیلی سخت افزار دارم مثل مادون قرمز irda ُ بلوتوث ُ کارت تی وی ُ دی وی بی ُ و خیلی از اونا رو نصب کردم هیچکی کمکم نکرد مثل مودم و اسکنر و ... و بلوتوث رو تا حدی نصب کردم که فقط می توم فایل های خاصی رو از اوبونتو به گوشی منتقل کنم و این فایل ها محدوده مثل jpg رو قبول نمی کنه ولی bmp رو قبول می کنه . ؟؟؟؟/ Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?
چه طوری این دستور رو اجرا کنم از اولش بگین ؟
cat /etc/X11/xorg.conf