آخرین به روز رسانی : 1387/2/9با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام لینوکسی ها ( اللخصوص ابونتویی هاش )
من پروژه ای مبتنی بر سرویس دهنده اوبونتو داشتم حالا می خوام کل نتایجی که به دست آوردم رو به همه تقدیم کنم ( به این میگن فرهنگ opensource ها )
این کار منو به این فکر انداخت که یه مجله درست کنم و هربار جدید ترین دانستنی هی شبکه کردن در ubuntu رو در اون قرار بدم !
مباحثی که تو این pdf هست کاملا عملی هست من خودم باهاشون کار کردم و در نتیجه پرس و جوی زیاد و تحقیق توی اینترنت بدست آوردم و تک تک رو امتحان کردم و جواب گرفتم
امیدوارم برای همه راه گشا باشه هر چند که نا چیزه
این مقاله هر چند وقت یک بار با پاسخ گرفتن سوالات جدید در ubuntu درباره شبکه بروز رسانی می شه :
از دوستانی که در مورد قسمت خواصی سوال دارن خواهش می کنم سوالات خودشون رو مطرح کنن تا در توزیع بعدی مقاله به سوال اونا جواب داده بشه !
از دوستانی که در مورد راجب مطلبی در شبکه دانستنی دارن که فکر می کنن لازمه در جزوه ذکر بشه برای من پست بگذارن !
از دوستانی که احساس می کنن قسمتی ار مقاله غلطه یا برحسب گذشت زمان نیاز به بروز آوری داره خواهش می کنم شماره صفحه و عنوان مطلب و مطلب صحیح رو پست بگذارن !
این مقاله تحت مجوز CC-BY-SA منتشر شده استفایل PDF رو می تونید از آدرس زیر از هاست خودم دانلود کنید ( با حجم 280 کیلوبایت ) :
http://novintech.freehoxt.com/ubuntu/ubuntuservers.pdfبا امید موفقیت شما سمیعی