انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ویندوز 7 سال 2009 عرضه خواهد شد!...  (دفعات بازدید: 2664 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
ویندوز 7 سال 2009 عرضه خواهد شد!...
« : 17 بهمن 1386، 12:51 ق‌ظ »
مایکروسافت اعلام کرد که نسخه بعدی سیستم عامل ویندوز، یعنی ویندوز 7 در نیمه دوم سال 2009 میلادی عرضه خواهد شد. این در حالی است که پیش از این، سال 2010 به عنوان سال عرضه این سیستم عامل اعلام شده بود.
ویندوز 7 در سال 2008 سه مرحله اصلی خواهد داشت که مرحله اول آن با نام M1 در حال حاضر برای سنجش کدها در اختیار همکاران کلیدی مایکروسافت قرار گرفته است. مرحله یا پیش نسخه M1 تنها برای زبان انگلیسی آماده شده، اما در دو نسخه 23 بیتی و 64 بیتی تولید خواهد شد. ویندوز 7، آخرین نسخه 32 بیتی سیستم عامل ویندوز خواهد بود. نسخه M2 نیز در یکی از ماه های مه یا آوریل عرضه خواهد شد.
عرضه ویندوز ویستا باعث به وجود آمدن اعتراض هایی بین مشتریان مایکروسافت شد. به نظر می رسد مایکروسافت برای جلوگیری از تکرار این امر، قصد دارد از فاصله زمانی بین عرضه نسخه های مختلف ویندوز بکاهد.

منابع مختلف
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1386، 09:56 ق‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
پاسخ به: ویندوز 7 سال 2009 عرضه خواه
« پاسخ #1 : 22 بهمن 1386، 05:20 ق‌ظ »
نقل‌قول
مایکروسافت اعلام کرد که نسخه بعدی سیستم عامل ویندوز، یعنی ویندوز 7 در نیمه دوم سال 2009 میلادی عرضه خواهد شد.
اینجور که من یه جا خوندم اسمش vienna هست .
ولی اگه مایکرو سافت هر هفته هم یه ویندوز جدید بسازه بازم سوراخه (خشت اول چون نهاد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج)
از طرفی این کار باعث ورشکستگی مایکروسافت میشه چون مردم باید پول زیادی بابت خرید ویندوز بدن با کم شدن فاصله خرید سیستم عامل ویندوز جدید فشار مالی روی خریدارهای این محصول بیشتر میشه که با این حساب مشتریهای اون هم متلاشی میشن (انشاا..)
جا داره اول از اینکه جناب آقای فاراب اطلاعات به روز و در انجمن قرار میدن تشکر کنم و  \\:D/  :D تهش بگم یوم ا.. ۲۲ بهمن مبارک

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: ویندوز 7 سال 2009 عرضه خواه
« پاسخ #2 : 22 بهمن 1386، 12:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
مایکروسافت اعلام کرد که نسخه بعدی سیستم عامل ویندوز، یعنی ویندوز 7 در نیمه دوم سال 2009 میلادی عرضه خواهد شد.
اینجور که من یه جا خوندم اسمش vienna هست .
ولی اگه مایکرو سافت هر هفته هم یه ویندوز جدید بسازه بازم سوراخه (خشت اول چون نهاد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج)
از طرفی این کار باعث ورشکستگی مایکروسافت میشه چون مردم باید پول زیادی بابت خرید ویندوز بدن با کم شدن فاصله خرید سیستم عامل ویندوز جدید فشار مالی روی خریدارهای این محصول بیشتر میشه که با این حساب مشتریهای اون هم متلاشی میشن (انشاا..)
جا داره اول از اینکه جناب آقای فاراب اطلاعات به روز و در انجمن قرار میدن تشکر کنم و  \\:D/  :D تهش بگم یوم ا.. ۲۲ بهمن مبارک

بله Vienna بود ولی عوض کرد و ۷ گذاشت.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: ویندوز 7 سال 2009 عرضه خواهد شد!...
« پاسخ #3 : 22 بهمن 1386، 04:27 ب‌ظ »
....به نظر می رسد مایکروسافت برای جلوگیری از تکرار این امر، قصد دارد از فاصله زمانی بین عرضه نسخه های مختلف ویندوز بکاهد....
به نظر من مایکروسافت تنها راهی که داره به جز ارتقاء سطح کیفی سیستم عاملش باید کمی هم به مشتری هایش اهمیت بدهد و به وضعیت اقتصادی آن ها و همچنین خواسته های اونا بیشتر احترام بذاره. چیزی که مسلمه هیچ وقت به اپن سورس کردن ویندوز اهمیتی نمی ده اما اگر من جای اونا بودم دقیقا سیاست لینوکس رو پیش می گرفتم یعنی عمده استفاده خودم را متوجه خدمات پس از فروشم می کردم منتها این ها هر دو رو می خوان هم زمان فروش و هم بعد از فروش. اما چیز دیگه ای هم هست که به نظر من خیلی مهمه اون هم پیشروی سیستم عامل های رقیب یعنی لینوکس و مکینتاش است به اضافه اینکه ممکنه سیستم عامل های جدیدتری هم به وجود بیان. مسلما لینوکس دنبال پیدا کردن بازارهای بزرگتری خواهد بود به خصوص در شکل حرفه ای مانند اوبونتو، چنانچه نوکیا و Dell نشان دادند. پس پدید آمدن ویندوز ۷ و اینکه نسخه ها به هم نزدیک بشوند از نظر زمانی، نمی تونه خیلی مفید واقع بشه چون این ها همه روی کار  است و بطن کار متفاوت است... من به طور کلی فکر می کنم در طرز تفکری که پشت ویندوز وجود داره یک تغییرات خیلی جزیی به وجود آمده اما بسیار کم... روزی که لینوکس و سخت افزار به طور کامل با هم کنار بیان ویندوز تازه به این فکر می افته که تغییرات بنیادین بکنه که دیگه خیلی دیر شده...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #4 : 22 بهمن 1386، 06:06 ب‌ظ »
به هر حال دوستان Microsoft رو دست کم نگیرید. اینو بدونید که اگه Microsoft  قیمت ویندوزش یا دیگر محصولاتش رو ۱۰۰۰ دلار هم بکنه؛ بخاطر خیلی از انحصار هایی که در دنیای نرم افزار بوجود آورده؛ خیلی ها هستند که حاضرند این پول رو پرداخت کنند. خیلی ها که حتی اسم لینوکس یا نرم افزار های آزاد رو نشنیدن و از قابلیت های اون بی اطلاعند.
در این حال با تحقیر Microsoft هم موافق نیستم. باید به تلاش های Microsoft در زمینه نرم افزار احترام گذاشت. خوب می دونم که نیازی نیست تک تک خدمات این شرکت رو براتون مثال بزنم. خدماتی که هر کدوم گام های بلندی در جهت رشد صنعت نرم افزار بوده اند.
در این حال اون چیزی که باعث می شه ما با Microsoft مخالف باشیم سیاست های کلی این شرکت معظم هستش.( انحصار - نقض قوانین نرم افزاری در اروپا - تحریم های متعدد که البته ریشه در سیاست های دولت ایلات متحده دارند و متاسفانه گریبان Google عزیز و Yahoo ترسو رو هم فشار میدهند - تحمیل فشار مالی خصوصا بر قشر کم درآمد - و ... )
اطمینان دارم دوستان فهیم انجمن هیچ کدوم با خود شرکت نرم افزاری Microsoft مشکلی ندارند.
بیایید Microsoft و تیم توسعه نرم افزاری اون رو با تمام نقایص و مشکلات و حتی تحریم هاش دوست داشته باشیم و فراموش نکنیم بخش اعظمی از بالنگی کنونی سیستم عامل های موجود؛ وام دار تلاش و حضور رقبای جدی و سر سختی مثل Microsft است.
Godisnowhere

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #5 : 22 بهمن 1386، 07:02 ب‌ظ »
حتی اگر چنین باشد که به نظر من نیست و سیستم عامل های دیگر وامدار این سیستم نیستند - چرا که خودش وامدار سیستم عامل قدیمی تر با نام DOS و برنامه ای کاربردی به نام NC است - باز هم نمی توان این شرکت (معظم) را دوست داشتنی خواند. شرکت های بی شمار دیگری هم هستند که در زمینه کامپیوتر خدمات بسیار ارزشمندتری انجام داده اند که لینوکس و اپل شاخص ترین ها هستند. بسیاری از زبان های برنامه نویسی که خود ویندوز توسط آن ها نگاشته شده از جمله موارد دیگر است. به هر حال به قول دوستی اگر مایکروسافت آفیس نمی آمد حتما گزینه دیگری وجود داشت و اگر فرانت پیج نبود چیز دیگری پدید می آمد. بدین معنا که خدمات مایکروسافت خدماتی نیستند که اگر توسط مایکروسافت پدید نمی آمدند الان هم نبودند چون نیاز بشر به چنین خدماتی خود به خود آن ها را پدید می آورد. نیاز به تایپ از همان روزی که کامپیوتر وارد دفترهای تجاری شد احساس شد و قبل از ویندوز برنامه های تایپ وجود داشتند منتها تحت DOS. در نتیجه نمی توان خدمات مایکروسافتی را نقاط جهش خارق العاده ای به حساب آورد. درست است که ویندوز سیستمی فراگیر به شمار می رود اما حکایت آن دقیقا مانند انگلستان است و زبان انگلیسی... اگر مثلا کشوری مانند ساحل عاج! در آن زمان همچون انگلستان توان استعمار جهان را داشت اکنون به جای عبارات انگلیسی باید لغات زبان کشور ساحل عاج را فرا می گرفتیم. پس فراگیری به تنهایی نمی تواند دلیل بر وجود انتخابی آزاد باشد. اینک میان فایر فاکس و IE انتخاب آزادی وجود دارد... می بینیم که چطور روز به روز انتخاب Firefox پیشی می گیرد. یا انتخاب لینوکس و ویندوز. آنچه که مسلم است مایکروسافت از روز اول مایکروسافت نبوده، لینوکس هم با چنین واقعیتی روبرو است اما آینده مسلما متفاوت خواهد بود... در این که ویندوز رقیب سرسختی است شکی نیست چرا که پشتوانه های خوبی دارد ابتدا سرمایه و سپس کم دانشی کاربران اما هرگز رقیب جدی نیست چرا که دست کم کاربران لینوکس به ویندوز به عنوان یک رقیب نگاه نمی کنند چرا که این دو، دو مقوله جدا از هم هستند... برای یکی از دوستان من عجیب بود که چطور می شود لینوکس فایل هایی را داشته باشد که توسط ویندوز قابل بازیابی نباشد که من گفتم موضوع به همان سادگی است که پاره ای از فایل های مکینتاش توسط ویندوز شناسایی نمی شوند. یعنی این سه سیستم عامل عمده هر یک مسیر خود را طی می کنند و رقابت آنچنان هم مستقیم نیست. کیفیت در آینده ای نه چندان دور همه چیز را مشخص خواهد کرد.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #6 : 22 بهمن 1386، 08:30 ب‌ظ »
تو يه مجله اي خونده بودم كه مايكروسافت خرافاتي به جاي اينكه نسخه 13 آفيس را منتشر كند،به دليل نحس بودن عدد 13،نسخه 14 را منتشر مي كند! :o :!: :!:

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #7 : 23 بهمن 1386، 08:56 ب‌ظ »
تو يه مجله اي خونده بودم كه مايكروسافت خرافاتي به جاي اينكه نسخه 13 آفيس را منتشر كند،به دليل نحس بودن عدد 13،نسخه 14 را منتشر مي كند! :o :!: :!:
اگر هم اینطوری باشه، دلیلش بیش از این که خرافاتی بودن مایکروسافتی‌ها باشه، این هست که مایکروسافتی‌ها به مشتری‌های خرافاتیشون هم فکر می‌کنن.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #8 : 23 بهمن 1386، 11:21 ب‌ظ »
من نمیفهمم این بحث نحس بودن عدد ۱۳ چه ربطی به این پست داره؟
Godisnowhere