انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چندتا جواب می خوام تا با اون جوابا با اشتیاق به خانواده اوبنتو بپیوندم  (دفعات بازدید: 5321 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
سلام

اول خدا رو شکر میکنم که با اوبونتو و سایت شما آشنا شدم
مدتی بود که عاشق لینوکس بودم اما متاسفانه بهم می گفتند لینوکس مانند ویندوز محیط کاربری ویژال مناسبی نداره
اما از وقتی شنیدم اوبنتویی هست خیلی خوشحال شدم

حالا سوالات من ؟

آیا محیط کاربری ویژوال اوبنتو مانند  ویندوز راحت هست ؟
یعنی امکانات موس :راست کلید ،چپ کلید ، کپی ، پیست ، ایجاد فولدر و فرمت ...

برنامه مهم کاربردی که روی ویندوز نصب می شود مانند
ورد و فتوشاب و برنامه های برای خواندی انواع فایلهای چندرسانه ای هست ؟

سرعت خود اوبنتو که بهتر از ویندوز است ظاهرا حال سوال اینتست سرعت کار با آن چگونه است /؟
مثلا در ویندوز براحتی و با چند کلیک می توان برنامه ای را نصب و یا حذف کرد یا هر کار دیگری مانند ساخت کانکشن و... آیا در اوبنتو هم به همین سرعت و راحتی است ؟

منتظر جواب هستم تا با هیجان شتابان به دنیای اوبنتو شوم ..

یا علی ..

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
سلام

اول خدا رو شکر میکنم که با اوبونتو و سایت شما آشنا شدم
مدتی بود که عاشق لینوکس بودم اما متاسفانه بهم می گفتند لینوکس مانند ویندوز محیط کاربری ویژال مناسبی نداره
اما از وقتی شنیدم اوبنتویی هست خیلی خوشحال شدم

حالا سوالات من ؟

یعنی امکانات موس :راست کلید ،چپ کلید ، کپی ، پیست ، ایجاد فولدر و فرمت ...

سرعت خود اوبنتو که بهتر از ویندوز است ظاهرا حال سوال اینتست سرعت کار با آن چگونه است /؟
مثلا در ویندوز براحتی و با چند کلیک می توان برنامه ای را نصب و یا حذف کرد یا هر کار دیگری مانند ساخت کانکشن و... آیا در اوبنتو هم به همین سرعت و راحتی است ؟

منتظر جواب هستم تا با هیجان شتابان به دنیای اوبنتو شوم ..

یا علی ..

اولاْ ورود شما رو به دنیای اوپن سورس و این انجمن تبریک میگم
در مورد سوالهایی که کردید:
محیط اوبونتو از ویندوز هم راحت تر است و هم خوشگل تر تمام کارهایی هم که توی ویندوز میکردید می تونید توی اوبونتو بکنید
در مورد برنامه فوتوشاپ اوبونتو برنامه ی مشابه رو داره به نام Gimp که خیلی هم کارش درسته  8)
براحتی میتونید موزیک گوش کنید یا فیلم ببینید یا از OpenOffice برای نوشتن یا خواندن فایلهای آفیس استفاده کنید
وبا استفاده از مرورگر محبوب و فدرتمند فایرفاکس به مرور وب بپردازید
درضمن نصب و حذف برنامه در اوبونتو بسیار راحت است فقط با چند کلیک  ;)
راستی میتونی عکس های دسکتاپ دوستان رو که خودشون با سلیقه خودشون ساختن رو توی سایت ببینی

از انتخاب اوبونتو پشیمون نمیشی  :)
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1386، 03:35 ب‌ظ توسط Linux »
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: چندتا جواب می خوام تا با اون جوابا ب
« پاسخ #2 : 17 بهمن 1386، 03:38 ب‌ظ »
ممنون رفتم تو فکرش  ;)

راستی این برنامه هایی که اینجا ازش نام بردی (برا طراحی و کارهای افیس و خوندن فایلهای صوتی تصویری )همش بصورت پیش فرض توش هست یا باید از جایی گرفت ؟
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1386، 03:59 ب‌ظ توسط مدبر »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
بسیار ساده تر از ویندوز و بسیار زیباتر از آن. با قبلیت انواع و اقسام سفارشی سازی ها بنا به سلیقه و علاقه.

اگر در ویندوز باید دنبال سی دی های کپی ورد یا فوتوشاپ باشید آن هم با این ترس و لرز که هر آن ممکن است سریال آن تقلبی از آب درآید، با نصب اوبونتو به صورت پیشفرض و خیلی راحت چند برنامه از جمله Open Office و Gimp  که اولی برای تایپ و دومی برای ویرایش عکس و سخت انیمیشن است نصب می شود و شما هرگز نگران تمام شدن مدت مجاز استفاده نخواهید بود و البته به طور پیوسته و خودکار هم آپ دیت می شوند.

اتفاقا نه در ویندوز با چند کلیک ساده نمی شود برنامه ای را نصب یا به خصوص حذف کرد آن هم با کرش های مداوم و هنگ های بی مورد. در اوبونتو شما از چند روش خطی و گرافیکی امکان حذف و نصب برنامه ها را خواهید داشت.

خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 17 بهمن 1386، 04:02 ب‌ظ »
بسیار عالی ..

راستی برای نصب ابزارهای باید از کد استفاده کرد یا بصورت برنامه ای قابل نصب و شناخته شدن هستن ؟

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
بسیار عالی ..

راستی برای نصب ابزارهای باید از کد استفاده کرد یا بصورت برنامه ای قابل نصب و شناخته شدن هستن ؟

بهتره اوبونتو رو نصب کنید اون وقت خودتون همه چیز رو میبینید
در مورد سوال شما :
بسیاری از برنامه ها در مخازن اوبونتو وجود دارن و شما میتونید اون هارو از طریق Add and Remove Applications نصب کنید
ولی برنامه هایی هم وجود داره که توی مخازن نیست وباید خودتون دانلود و نصب کنید که اون هم نیاز به چند کد ساده داره که
با کمک دوستان میتونید به راحتی نصب کنید .
شما اوبونتو رو نصب کنید هر جا که به مشکل برخورد کردید در این انجمن سوال کنید و دوستان حتماْ به سوال شما جواب میدن
در ضمن اینقدر از لینوکس نترسید   ;D وقتی که شروع به کار کدید خودتون کم کم همه چیز رو خواهید فهمید  ;)

به قول یه نفر در راه لینوکس و BSD موفق باشید
فری...
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1386، 04:31 ب‌ظ توسط Linux »
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
اون add/remove که فرمودن با مشابه اسمیش تو ویندوز متفاوته من عکسشو براتون میذلرم تا خودتون قضاوت کنین
شما برنامه هایی که میخواین نصب بشه رو تیک میزنین و apply میکنین خودش میگرده اگه تو سی‌دی داشتینن ازتون سی‌دی یا دی‌وی‌دی اوبونتو رو میخواد وگرنه اوتوماتیک از توی اینترنت دانلود و نصب میکنه (البته میتونین با نوشت یک کد ساده هم این کار رو بکنین یعنی انتخاب با خودتونه که کدوم براتون ساده تر باشه)
در کل راهها متفاوتی برای نصب برنامه ها هست این هم یک روش دیگه هست
اما همه چیز به این سادگی نیست، نمیخوام الکی فقط کلید باغ سبز نشونتون بدم و نه میخوام الکی بترسونم مثلا اگر dialup modem دارین باید با کمک چند خط دستور و دانلود درایور اونو راه اندازی کنین که البته این انجمن دقیقا برای کمک به درست شده تا کم‌کم راه بیفتین.
و وقتی راه بیفتین این سیستم عامل براتون طوری میشه که رفتن توی ویندوز براتون زجر آور میشه مثلا میتونین محیط کاریتونو اینقدر دلپذیر کنین

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
اون add/remove که فرمودن با مشابه اسمیش تو ویندوز متفاوته من عکسشو براتون میذلرم تا خودتون قضاوت کنین
شما برنامه هایی که میخواین نصب بشه رو تیک میزنین و apply میکنین خودش میگرده اگه تو سی‌دی داشتینن ازتون سی‌دی یا دی‌وی‌دی اوبونتو رو میخواد وگرنه اوتوماتیک از توی اینترنت دانلود و نصب میکنه (البته میتونین با نوشت یک کد ساده هم این کار رو بکنین یعنی انتخاب با خودتونه که کدوم براتون ساده تر باشه)
در کل راهها متفاوتی برای نصب برنامه ها هست این هم یک روش دیگه هست
اما همه چیز به این سادگی نیست، نمیخوام الکی فقط کلید باغ سبز نشونتون بدم و نه میخوام الکی بترسونم مثلا اگر dialup modem دارین باید با کمک چند خط دستور و دانلود درایور اونو راه اندازی کنین که البته این انجمن دقیقا برای کمک به درست شده تا کم‌کم راه بیفتین.
و وقتی راه بیفتین این سیستم عامل براتون طوری میشه که رفتن توی ویندوز براتون زجر آور میشه مثلا میتونین محیط کاریتونو اینقدر دلپذیر کنین

دقیقا . باغ سبز رو خوب اومدی!
دوست من : لینوکس ویندوز نیست . این رو یادت باشه . تا شناخت پیدا نکردی و یک سری آموزش ها و اطلاعات رو بدست نیاوردی نصبش نکن . اول از یک سی دی لایو ( سی دی که سیستم از روی اون بوت میشه و نیازی به نصب هارد نیست ) استفاده کن (البته توجه داشته باش این سی دی برنامه های محدودتری نسبت به نصب اصلی و ارتقا اون داره ) .

در ضمن بعضی از فایل های صوتی و تصویری رو نمی تونی اجرا کنی (در ابتدا !) و باید بعضی ار بسته ها رو نصب کنی (بگرد تو همین سایت ۲ دقیقه کار داره !)

معرفی نرم افزار ها رو بخون و اگر بدردت خوردن نصبشون کن (من الان رو سیستمم تقریبا برای هر کاری حداقل ۳ تا برنامه دارم !)
اگر چیزی خواستی که نبود . جستجو کن و اگر پیدا نکردی بپرس ( نترس فقط بپرس)
از خراب کارب نترس (یکی دو سه دفعه نورماله !)
از اطلاعات حیاتی سیستمت بک آپ بگیر (‌چون شاید مراحل نصب رو اشتب بری و ....)
زیاد مطالعه کن ( ظرف ۲ ماه از منم واردتر میشی)
لینوکس ویندوز نیست !

موفق باشی  ;D
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
دوستان بیشتر نکات رو گفتند. من فقط یک نکته رو تکرار می کنم و اونم اینه : لینوکس ویندوز نیست !

اصلا سعی نکنید با تفکرات ویندوزی وارد لینوکس شوید! سعی کنید لینوکسی شوید ! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

در مورد نصب برنامه در اوبونتو باید بگم اگر به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید از نصب نرم افزار لذت خواهید برد ! و اگر هم به اینترنت دسترسی ندارید جای نگرانی نیست, چون با سی دی هما که شامل برنامه های زیادی برای اوبونتو هست به راحتی میتونید نیازهای خودتون رو برطرف کنید!

و توصیه آخر من به شما اینه که قبل از نصب اوبونتو ( که کار خیلی راحتی هست و آموزش های زیادی برای نصبش موجود هست ! ) مطالب پایه ای , کلیدی و آموزش های مختلف را مطالعه کنید و با اطلاعات کافی پا به دنیای لینوکس بگذارید.

برای شروع پیشنهاد می کنم مقاله زیر را که شامل تاریخچه و مفاهیم پایه ای هست مطالعه کنید:

http://rapidshare.com/files/48914105/Linux_Basic_Information.pdf

در بخش ویکی هم مطالب و مقالات آموزشی زیادی موچود هست:

http://wiki.ubuntu-ir.org

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 18 بهمن 1386، 06:18 ق‌ظ »
خب بحمدلله اوبونتو رو نصب کردم

خیلی بیش از اونی که تصورش رو میکردم نصبش راحت بود

هیچ خللی هم در سیستم و دیگر اطلاعات هادرم وارد نساخت

محیط گرافیکی مناسب و  راحتی کار باهاش تا الان ساده تر از اونی بود که تصورش رو میکردم

کارت صوتی رو هم  بصورت خودکار  شناخت !

خلاصه دیشب باهاش حال کردم !! ;)

اما چند ایراد توش دیدم که مطمئنا قابل حله

اول اینکه وقتی می خواد بالا بیاد اون اول کار خیلی معطل میکنه .راهی هست که بشه زودتر بالا بیاد ؟

دومی مسئله ساخت کانکشن بود که دقیقا از روش هایی که آموزش داده شده بود استمداد جستم اما فایده نداشت

مثلا از بزار گرافیکی مدیریتی Network مخصوص میزکار اوبونتو استفاده کردم .

این شکل الحاقی  اومد اما وقتی connect with pppo .. رو میزنم هیچ کاری صورت نمی پذریه ..

اصلا یکی دیگه سوال چطوری بفهمیم مثلا مودم رو شناخته ؟
« آخرین ویرایش: 18 بهمن 1386، 06:21 ق‌ظ توسط مدبر »

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
راستی سی دی رام هم هنوز نشناخته :CW099D
مودم هم :SoftV92

منتظر پاسخهای خوبتون هستم

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
خیلی خوشحالم که به جمع کاربران لینوکس پیوستید. و از این خوشحالترم که از محیط جدید لذت میبرید. :)

فکر کنم بهترین کار این باشه که نوع مودمتونو توی فروم جستجو کنید! ما حتی یک انجمن زیر گرووه فقط برای مودم داریم. درز مورد سی دی رام هم بعید میدونم نشناخته باشه! شما اوبونتو رو با درایو دیگه‌ای نصب کردید یا همین؟
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
با همین سی دی رام نصب کردم .اما الان وقتی روی سی دی رام کلیک میکنم ارر میده

راستی نگفتید چطوری بفهمم مودم روشناخته ..کلا چطوری بفهمیم شناخته یا نشناخته ؟
به هر حال من تصور میکنم مودم رو شناخته ..

آفلاین galeon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62

اول اینکه وقتی می خواد بالا بیاد اون اول کار خیلی معطل میکنه .راهی هست که بشه زودتر بالا بیاد ؟

توی ترمینال اینو بزنین:
sudo cp /boot/grub/menu.lst /boot/grub/menu.lst_backup
sudo sed  's/splash/unsplash/g' -i /boot/grub/menu.lst

دومی مسئله ساخت کانکشن بود که دقیقا از روش هایی که آموزش داده شده بود استمداد جستم اما فایده نداشت

مثلا از بزار گرافیکی مدیریتی Network مخصوص میزکار اوبونتو استفاده کردم .

این شکل الحاقی  اومد اما وقتی connect with pppo .. رو میزنم هیچ کاری صورت نمی پذریه ..
شما از dialup modem استفاده میکنین؟
اگه اینطوره این راهنما رو بخونین و فایلی رو که میگه با فایلهایی که بچه‌ها توی بخش سخت افزار گذاشتن مطابقت بدین اگر تونستین راه حل! رو پیدا کنین که هیچ وگرنه توی همون انجمن یک پست بذارین
اگه از نصب مودم مطمئنین برای ساخت کانکشن این رو نگاه کنین
اصلا یکی دیگه سوال چطوری بفهمیم مثلا مودم رو شناخته ؟
خروجی اینو بذارین:
wvdial

آفلاین مدبر

• Jr. Member
  • *
من دستور sudo pppconfig را دقیقا اجرا کردم اما بعد از اینی که  این دستور  pon my_name_file دقیقا  با نامی که درست کردم رو رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته !

راستی مودم Adsl  هم خواستم آزمایش کنم که شناخته یا نه از همین دستور استفاده کنم ؟

wvdial
مودم adsl  که با کارت شبکه متصله و مدل ASUS  هست رو با این دستور هم آزمایش کردم عمل نکرد :

sudo pppoeconf