دوست عزیز شرمنده من اینجوری صحبت میکنم من عذر میخوام !
ولی من یکی از اراجیف و دروغها و پست های دهن پر کن و بیهوده ! که فقط برای کلاس گذاشتن برای خودت هست حالم بهم میخوره ! از تناقضهای درون صحبت هات حالم بهم میخوره ، من به شخصه برای حرف های شما هم ارزشی قائل نیستم از بس دروغ و پارادوکس تووی صحبت هایت هست واقعا برای همچین فکری ، همچین آدمی متاسفم چون گنو/لینوکس رو یه ابزار قرار داده برای بزرگ کردن خودش ، اسباب بازی هات شده همین پکیج ها ، زندگیت شده همین پست های بیهوده !
تووی همین فروم نوشتی که انحصاری میشه همه جبهه گرفتن الان انکار میکنی ، تووی همین فروم نوشتی که کار ما از جبیر 1.1 شروع میشه اما بعد نوشتی که جبیر 1.1 همچین آش دهن سوزی هم نیست !
جبیر 1 رو LTS دادی بیرون ، هنوز مدت زمانی نگذشته جبیر 2 و ....
خب من واقعا متاسفم برای چنین افرادی.
گنو/لینوکس متعلق به شماست؟ اگر آره بگید همین الان میزنم بیرون ازش ! لطفا سریع تر بگید.
ثانیا ، این طرز حرف زدن یک رابطه متقابل بین من و شما ایجاد میکنه و باعث میشه که بنده هم حالم از رفتار شما بد بشه.
من نمیدونم قوانین رو خوندید یا نه ، ولی طبق قوانین انجمن پست شما از سر تا پا خلافه.
شما هم تووی انجمن فدورا هم نوشتی که قرار انحصاری بشه بعد اینجا تکذیب میکنی !
بله . اون موقع اوضاع با الان فرق داشت.
الان شما مطمئنا جوابی نخواهید داشت. یه توصیه دوستانه بهتون بکنم که شما هیچوقت بدون آرامبخش به سمت PC نیاید چون شدیدا از لحاظ عصبی ضعیف هستید.