انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یه نیمچه ایراد در قالب انجمن های فارسی اوبونتو  (دفعات بازدید: 11682 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
سلا م

بالای قروم، اونجایی که نوشته "سلام (نام کاربری)"  علامت جاش اشتباه شده. باید مثل همه سمت راست راست باشه. فکر کنم dir مربوط به table اش اشکال داره.  :(

من توو فایرفاکس اینجوری می بینم.
فایل اسکرین شاتش رو پیوست کردم.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین پسر مریخی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
خوب با اضافه کردن یه استایل به همون سل حل می‌شه:
style="text-align: left;"

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
مشکل دیگه این هست که وقتی یکی سپواب می پرسه به مراتب اون موضوع میاد پایین و از دید عادی پنهان می مونه
باید یه کاری کرد که تام موضوعات خوانده نشده به صورت ( پیش فرض ) برای تمام اعضا دیده بشه و طوری نباشه که کاربر مجبور بشه یه پست به اون تاپیک بزنه تا بیارتش بالا . این بدترین حالت انجمن هستش .

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
Cheshmak ایرادات کوچیک اینجوری زیاد داریم ;) چشم بررسی میکنم ببینم چجوری میشه...

مشکل دیگه این هست که وقتی یکی سپواب می پرسه به مراتب اون موضوع میاد پایین و از دید عادی پنهان می مونه
باید یه کاری کرد که تام موضوعات خوانده نشده به صورت ( پیش فرض ) برای تمام اعضا دیده بشه و طوری نباشه که کاربر مجبور بشه یه پست به اون تاپیک بزنه تا بیارتش بالا . این بدترین حالت انجمن هستش .
به محض اینکه وارد انجمن میشید همون زیر سلام نام کاربری ۲ تا لینک هست «نمایش ارسال‌های جدید که پس از آخرین ورود شما ارسال شده‌اند» و «نمایش پاسخ های جدید به ارسالهای شما» از اون لینکها استفاده کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
سلام
مهدی جان منظورتو می فهمم . من جزو اولین کسانی بودم که این فروم رو فارسی کردن و باهاش کار کردن . اینها رو می دونم منطورم بقیه هستن .