انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فایل توی اوبونتو درست save شده اما توی ویندوز ا  (دفعات بازدید: 3889 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • یک دهاتی که از دهات ویندوزآباد به شهر لینوکس امده
با سلام خدمت دوستان
 من یک فایل flv از سایت youtube دانلود کردم. حجم این فایل 18 مگابایته. این فایل توی اوبونتو به خوبی اجرا میشه اما توی ویندوز اجرا نمیشه.
در واقع بهتر بگم یک اشکال عجیب و غریب اتفاق افتاده. توی ویندوز وقتی ماوس رو روی فایل می برم حجم فایل رو همون 18 مگ نشون میده اما وقتی روی فایل Right Click ------> Properies رو می زنم حجم فایل رو صفر نشون میده!

وقتی این فایل رو می خوام توی ویندوز از جایی به جای دیگه copy کنم این پیغام خطا رو نشون میده:
Cannot copy file: Cannot read from the source file or disk
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1386، 10:45 ق‌ظ توسط sahand1000 »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
توی اوبونتو می تونید اون فایل رو جابجا کنید ؟ اگه می تونید یک کپی ازش درست کنید و برید داخل ویندوز ببینید که وضعیت اون کپی به چه صورت هست ؟ حجمش درست هست و اجرا می شه یا باز گیر داره ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
مهدی جان من توی اوبونتو از فایل کپی گرفتم اما اون کپی هم همون مشکل رو داره!

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
با سلام خدمت دوستان
 من یک فایل flv از سایت youtube دانلود کردم. حجم این فایل 18 مگابایته. این فایل توی اوبونتو به خوبی اجرا میشه اما توی ویندوز اجرا نمیشه.
در واقع بهتر بگم یک اشکال عجیب و غریب اتفاق افتاده. توی ویندوز وقتی ماوس رو روی فایل می برم حجم فایل رو همون 18 مگ نشون میده اما وقتی روی فایل Right Click ------> Properies رو می زنم حجم فایل رو صفر نشون میده!

وقتی این فایل رو می خوام توی ویندوز از جایی به جای دیگه copy کنم این پیغام خطا رو نشون میده:
Cannot copy file: Cannot read from the source file or disk

سلام
ویندوز به طور پیش فرض فایل های FLV رو اجرا نمیکنه و نمیتونه بدون برنامه اجرا کنه برای همین هم نمیتونه بطور دقیق ازش Property بگیره.

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU
سلام دوست عزیز اگه windows media player clasic رو داشته باشین و کدکهای مربوطه احتمالا پخش میشه
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1386، 08:14 ب‌ظ توسط nemanaldin »

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
سلام دوست عزیز اگه windows media player clasic رو داشته باشین و کدکهای مربوطه احتمالا پخش میشه

منظورت Klite mega codec pack نیست؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
من توی ویندوز از برنامه ای به اسم wimpy FLV Player استفاده می کنم و تقریباً مشکلی هم باهاش ندارم.

آفلاین nemanaldin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 347
  • TURKMEN-UGLU

منظورت Klite mega codec pack نیست؟
بله دوست عزیز این پک هم کدکها رو داره هم مدیا کلاسیک

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
دوستان!
من تا حالا n تا فایل flv توی ویندوز دانلود کردم و دیدم. مشکل من اینه که چرا حجم این فایل صفر نشون داده میشه و چرا اون پیغام خطا رو می گیرم.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
Cannot copy file: Cannot read from the source file or diskاین خطا وقتی به نمایش در میاد که یک لینک شکسته (broken link) رو اجرا کرده باشید. یعنی لینک به یک فایل باشه ولی خود فایل وجود نداشته باشه. ولی نمی دونم چرا این بازی ها رو در میاره ! خیلی جدی نگیرش ! ویندوزه دیگه ! بهش حرجی نیست  ;)

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
پس مهدی جان هیچ راهی وجود نداره که من بتونم این فایل رو به کسی که ویندوز داره بدم؟
چیزی که برای من خیلی عجیبه، اینه که توی ویندوز وقتی ماوس رو روی فایل می برم حجم فایل رو همون 18 مگ نشون میده اما وقتی روی فایل Right Click ------> Properies رو می زنم حجم فایل رو صفر نشون میده!

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
والله نمیدونم این مشکل واسه چیه... با چی این فایل رو میبرین توی ویندوز؟ مثلا اگه میریزینش تو فلش شاید چون عمر حافظه فلشتون رو به اتمامه و ... ممکنه درست کپی نشه...
حالا بیاین یک کاری بکنین اون فایل رو به یک فورمت دیگه تبدیل کنین.... مثلا با این:
http://www.miksoft.net/mobileMediaConverter.htm
Humanity to others...

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
آرش جان من این فایل رو همراه با یک سری فایلهای دیگه با فلش مموری کپی کردم و همه ی اون فایلها درست بود و فقط این فایل مشکل داشت. چندین بار دیگه هم امتحان کردم باز هم مشکل داشت. جالب اینه که فایل از توی فلش مموری با اوبونتو درست اجرا میشه اما توی ویندوز مشکل داره!

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
md5 هم اونی که توی فلش هست و هم اونی که روی هاردتون هست رو چک کنین و مطمئن باشین خروجی ۱۲۸بیتی که میده توی هر دوتا یکی هست
md5sum YourFile
Humanity to others...

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
پس مهدی جان هیچ راهی وجود نداره که من بتونم این فایل رو به کسی که ویندوز داره بدم؟
چیزی که برای من خیلی عجیبه، اینه که توی ویندوز وقتی ماوس رو روی فایل می برم حجم فایل رو همون 18 مگ نشون میده اما وقتی روی فایل Right Click ------> Properies رو می زنم حجم فایل رو صفر نشون میده!
از داخل محیط دستوری در ویندوز (cmd) امتحان کردین ببینید که می تونه کپی کنه یا نه ؟ بعضی وقتها که فایل سیستم NTFS قاطی پاطی می کنه، از این دسته گل ها آب می ده. ولی اینکه می گین روی فلش زدین و باز این مشکل رو دارین یه کم عجیبه!
پیشنهاد می کنم از محیط دستوری هم استفاده کنید. متأسفانه قدرت و قابلیت محیط دستور توی ویندوز روز به روز ضعیف تر می شه. بهترین و کاملترینشون همون MD DOS 6.22 بوده ](*,). ولی خب باز هنوز هم از هیچی بهتره !