انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: zconf3 - سومین همایش سراسری نرم افزارهای آزاد  (دفعات بازدید: 14158 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین chalist

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
    • چالیسم
با سلام و صفا

سومین همایش سراسری نرم افزارهای آزاد با راه اندازی وب سایت خود به صورت رسمی آغاز به کار کرد. تیم اجرایی همایش امیدوار است که شما همچون سال های گذشته در طول برگزاری این همایش در کنارمان بوده و ما را در اجرای این مهم یاری کنید. حمایت همه جانبه ی شما می تواند این امید را به ما بدهد که این همایش امسال بهتر از سال های گذشته برگزار خواهد شد.

با سپاس فراوان
تیم اجرایی

http://zconf.ir

-----
معرفی همایش :

با سلام و صفا

قصه از یه میتینگ ساده که اعضای فروم ایران پی اچ پی تصمیم به برگزاریش گرفتن شروع شد و کارای هماهنگی این میتینگ رو بنده به عهده گرفتم. پس از هماهنگی‌ها به این فکر کردم که این میتینگ می‌تونه بزرگتر باشه و در مقیاس وسیع‌تری برگزار بشه! به همین دلیل با اعضای زنجان لاگ صحبت کردیم و تصمیم بر این شد که به صورت یک همایش برگزار بشه.

و خوب طبیعتا برگزاری همچین همایشی نیاز به پول و وقت کافی داشت. برای تهیه‌ی هزینه‌ی برگزاری تنها کاری که به ذهنمون رسید این بود که از ارگان‌های دولتی کمک بگیریم که پس از رفت و آمدهای طولانی به ادارات مختلف و سازمان‌های شهرمون با جناب آقای مهندس شهامی که مدیرکل انفورماتیک استانداری زنجان بودن آشنا شدیم که خودشون برنامه‌نویس PHP و لینوکس کار بودن و بهمون قول همکاری دادن.

طی جلساتی که زنجان لاگ برگزار کرد و صحبت‌هایی که شد تصمیمات نهایی گرفته شد و کار اجرایی شروع شد. کم کم شروع به اطلاع رسانی شد و خیلی از دوستان قول همکاری دادن و انتقادات خودشون رو بهمون منتقل کردن که از همشون استفاده شد در راستای بهبود برگزاری… با همکاری مهندس شهامی تمامی هماهنگی‌ها با ارگان‌ها و ادارات مختلف انجام شد و سالن و خوابگاه و … همه چیز هماهنگ شد و روزهای ۱۴ و ۱۵ شهریور سال ۸۹ انتخاب شد برای برگزاری. دوره‌ی اول همایش با نام LAMP برگزار شد و اطلاع رسانی‌ها از طریق سایت phpdevelopers.ir انجام می‌شد که از سال بعد یعنی سال ۹۰ دامنه‌ای با نام zconf (که به پیشنهاد خود شرکت کننده‌ها بود) ثبت شد و سایت رسمی همایش راه اندازی شد.

سال اول به خوبی برگزار شد. دوستانی از استان‌های دیگه مثل تهران، البرز، مشهد، اصفهان، خوزستان، گیلان، گرگان، لرستان، شیراز، همدان، کرمان و چند استان دیگه تشریف آورده بودن که خوب بعضی‌ها شب قبل از شروع رسیده بودن که اسکان داده شدن و ساعت ۹ صبح روز ۱۴ شهریور همایش رسما آغاز به کار کرد.

دوستانی که مقاله داده بودن رفتن بالای سن و ارائه دادن :

و در میان ارائه ی مقالات هم گاهی بحث‌های آزاد پیش میومد و دوستان با هم بحث می کردن :

همزمان با ارائه ها یه سری کارگاه‌های آموزشی هم بود و دوستانی که مایل بودن می‌تونستن در اون کارگاه‌ها هم شرکت کنن:

روز اول به همین منوال گذشت و عصر اون روز به مناطق دیدنی شهر رفتیم و برای صرف شام رفتیم هتل و بعد دوباره برگشتیم به محل اسکان.

روز دوم هم به همین صورت گذشت و در نهایت اختتامیه برگزار شد و جوایزی به رسم یادبود به کسانی که مقاله ارائه داده بودند و تیم اجرایی تقدیم شد :

و عکس دسته جمعی آخر همایش :

طبق برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفته بود عصر روز دوم با کسانی که مایل بودند از گنبد سلطانیه‌ی زنجان (بزرگترین گنبد آجری دنیا و سومین گنبد بلند دنیا) دیدن کردیم :

و در نهایت شام خداحافظی چن نفر از دوستان در پارک کوه پایه‌ای گاوازنگ زنجان صرف شد :دی

از بین کسانی که سال اول تشریف داشتن دوستانی مثل مهرداد مومنی، بابک مقیمی، پروانه شفیعی و  معصومه پارسا از ایران رفتن و مشغول تحصیل و کار در خارج از کشور هستن که به همین دلیل سال دوم نتونستیم در خدمتشون باشیم و بعید می‌دونم امسال هم تشریف بیارن. آرزو می کنیم هرجا هستن شاد و سلامت باشن.

سال دوم هم به همین صورت گذشت ولی با استقبال بیشتر و یه سری تغییرات کوچیک در روند برگزاری :

• کارگاه‌های موازی حذف شدند
  • سعی شد جایزه‌ی مختصری برای نفرات برتر در نظر گرفته بشه ( به خاطر ارائه و موضوع )
  • دوستانی رو که مقاله ارائه داده بودن براشون هتل درنظر گرفته شد (هرچند خیلی‌ها تصمیم گرفتن توی خوابگاه در کنار بقیه باشن با این حال ۲۰ نفری از شرکت کننده‌ها تشریف بردن هتل )
  • زمان بندی و برگزاری یه مقدار منظم‌تر شده بود
  • روز اول همایش به صورت آنلاین در رادیو لینوکس اف ام پخش می شد

روز اول پس از اتمام ارائه‌ها به بام شهر رفتیم و هوا به شدت سرد بود! و خیلی‌ها از جمله خود من می‌لرزیدن از سرما :

و پس از اهدای هدیه‌ی ناقابلی به نفرات برتر و یه هدیه‌ی ناقابل‌تر به تمامی کسانی که مقاله ارائه دادن یه عکس دسته جمعی و دومین سال همایش هم به پایان رسید :

امسال هم برنامه‌ها تا حدودی تغییر کرده و مقداری در پذیرش مقاله‌ها سخت گیری می شه به لحاظ بار علمی اما خوشبختانه استقبالی که شده و مقاله‌هایی که ارسال شده به خودی خود نشون دهنده‌ی اینه که این همایش جای خودش رو در بین طرفداران نرم افزارهای آزاد/متن باز باز کرده و تقریبا به عنوان بزرگترین میتینگ فعالان این عرصه شناخته می‌شه.

در دوسال گذشته این همایش به صورت کاملا رایگان برگزار می‌شد که امسال به دلایلی که در سایت همایش ذکر شده مبلغ سی هزار تومن برای هزینه‌ی هتل و اسکان و غذا و … برای دو روز (۹ و ۱۰ شهریور) دریافت می‌شه که مبلغ خیلی ناچیزی هستش.

در صورتی که مایلید از چند و چون کار بیشتر بدونید می‌تونید به http://zconf.ir سر بزنید و برای ثبت نام به بخش کاربری http://members.zconf.ir/register برید. امیدواریم امسال هم مثل دوسال گذشته شاهد حضورتون باشیم و از همدیگه چیزایی رو که مفیده یادبگیریم.

تقریبن ۳۵ روز به روز برگزاری همایش باقی مونده و از همینجا به صورت رسمی از همه ی کسانی که این پست رو می‌خونن دعوت می‌کنم که در همایش شرکت کنن و مارو سرافراز کنند.

تاریخ همایش : ۹ و ۱۰ شهریور ماه ۱۳۹۱

در صورتی که سوالی یا انتقادی و پیشنهادی داشتید می‌تونید به ایمیل بزنید. برای اطلاعات بیشتر و دیدن شماره‌های تماس می‌تونید به صفحه ی ارتباط با ما  http://2012.zconf.ir/%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%b3-%d8%a8%d8%a7%d9%85%d8%a7/ برید.

با تشکر از مدیران سایت به خصوص مهدی حسن پور و دانیال بهزادی عزیز
محمد نبی زاده
(به نمایندگی از تیم اجرایی)
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1391، 01:34 ب‌ظ توسط chalist »
همایش سراسری نرم افزارهای آزاد/متن باز

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه فرصت کنم یکی یا شایدم دوتا مقاله می‌فرستم. ولی اگه وقت کنم:D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین chalist

• Jr. Member
  • *
    • چالیسم
بعله
شما که بودنت اصصن الزامیه :دی

آفلاین rezasajadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ : zconf3 - سومین همایش سراسری نرم افزارهای آزاد
« پاسخ #3 : 02 امرداد 1391، 02:03 ق‌ظ »
خیلی خوبه. حالا تو این همایشه قراره چه کارا انجام بشه؟ کاری کمکی از ما بر میاد؟ مقاله بدیم بیایم سخنرانی؟!!

آفلاین محمد رضا کمالی فرد

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #4 : 02 امرداد 1391، 02:14 ب‌ظ »
امید وارم که فرصت بشه حتما یه مقاله ارسال کنم

آفلاین chalist

• Jr. Member
  • *
    • چالیسم
« پاسخ #5 : 03 امرداد 1391، 03:39 ب‌ظ »
برای اطلاعات بیشتر می تونید به این پست مراجعه کنید :

http://linuxreview.ir/1391/05/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%b2%db%8c%da%a9%d8%a7%d9%86%d9%81-zconf/

آفلاین chalist

• Jr. Member
  • *
    • چالیسم
« پاسخ #6 : 08 امرداد 1391، 01:38 ب‌ظ »
به امید حضور دوستان در همایش
با سپاس از مهدی حسن پور عزیز

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #7 : 08 امرداد 1391، 03:04 ب‌ظ »
سلام،

من سال پیش توو همایش ارائه داشتم. همایش خیلی خوب و مفیدی بود ولی متاسفانه امسال نمی تونم شرکت کنم. به همه دوستان پیشنهاد می کنم که اگر در توانشون هست، حتما شرکت کنن.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین chalist

• Jr. Member
  • *
    • چالیسم
« پاسخ #8 : 08 امرداد 1391، 03:10 ب‌ظ »
سلام،

من سال پیش توو همایش ارائه داشتم. همایش خیلی خوب و مفیدی بود ولی متاسفانه امسال نمی تونم شرکت کنم. به همه دوستان پیشنهاد می کنم که اگر در توانشون هست، حتما شرکت کنن.

چرا سعیدجان؟؟؟؟
خب از حالا برنامه بریز برا اومدن ایشالا که جور می شه
سال قبل که خیلی خوب بود که بودی

امیدوارم امسال هم باشی

آفلاین mahdibelly

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #9 : 14 امرداد 1391، 01:40 ق‌ظ »
به نظرتون منی که تازه شروع به کار با اوبونتو کردم به دردم می خوره بیام؟‌:دی
زنجانیم هستم :دی
اون موقع هم زنجانم
البته شاید روز دوم آخراش نباشم و برا انتخاب واحد برم تهران
ولی خوشحال میشم حتی اگه نتونم کار علمی کنم حداقل تو هماهنگیا کمک کنم :دی
بهم کمک می کنه این همایش؟
مردن برای اندیشه زیبا تر از مردن برای عشق

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
« پاسخ #10 : 17 امرداد 1391، 12:31 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان! این همایش برای چه کسانی مفیده! باید حرفه ای بود ؟؟؟ و یا نه ..!؟ برای تازه کارها چطوره این همایش؟

آفلاین saan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
« پاسخ #11 : 18 امرداد 1391، 05:44 ق‌ظ »
آقا من از دوستان خوب و همشهری گلم جناب آقایان «مهدی هنرمند جوان» و «محمد نبی زاده» عزیز کمال تشکر رو دارم و از اینکه پارسال به عنوان اولین سالی بود که تو این همایش شرکت می‌کردم هم خیلی خوشحالم چون که واقعا تجربه‌ی خیلی خوبی بود و خیلی چیزها رو هم یاد گرفتم و هم اینکه به بهانه‌ی این همایش هم که شده بعد از مدت‌ها تونستم یه سر برم شهرمون «زنجان» و هم اینکه کلی دوست جدید پیدا کردم و یه یادگاری هم از همایش گرفتم که هنوز هم تو اون چایی و آب و... می‌خورم و همیشه به یادشون هستم.
اما من این موضوع رو بارها به دوستان گل همشهریم گوشزد کردم که بابا چرا مقاله‌ها رو نمیذارین رو سایت برداریم استفاده کنیم؟
حتی اگه دوست خوبم «مهدی هنرمند جوان» یادش باشه عید امسال به عید رو بهش تبریک گفتم(اس ام اسی) و اونم که مارو نشناخت...
ولی به هر حال من بازم موضوع رو مطرح کردم(البته اینجا دیگه شناخت...  ;D )
خلاصه اینکه آقا یه لطف بکنید اون این انجمن میگم که دیگه تو رودربایستی هم که شده مقاله‌های این ۲ ساله رو بذارین رو همین سایت امسال ما استفاده کنیم.(وگرنه من که مقاله‌ام رو کامل نمیکنم  اگه  دوباره بخواین نذارین ها  ;D  :---) )

آفلاین NaderKing

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 23 امرداد 1391، 12:08 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان
مخصوصا دوستانی که زحمت برگزاری همایش رو می کشن.
توی همین تاپیک دیدم که نوشته شده "مبلغ سی هزار تومن برای هزینه‌ی هتل و اسکان و غذا و … برای دو روز (۹ و ۱۰ شهریور) دریافت می‌شه" اما توی faq سایت همایش چیز دیگه ای نوشته شده "امسال نیز تیم اجرایی همایش مثل سالهای گذشته برای اسکان سایر شرکت کنندگان غیر بومی هیچ تعهدی ندارد اما تمام تلاش خود را برای انجام این کار خواهد کرد. در صورتی که تیم اجرایی موفق به تهیه ی محل اسکان نشود لیستی از نشانی و تلفن هتل های شهر در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد داد."

من به تازگی عضو سایت شدم و احتمالا برای همایش حضور خواهم داشت. اما ای کاش زودتر مطلع می شدم تا با مقاله حضور پیدا می کردم.

لطفا دوستانی که درگیر برنامه ریزی هستند پاسخ بدن که برنامه ریزی کنیم برای اسکان.

ممنون
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1391، 12:11 ق‌ظ توسط NaderKing »

آفلاین {_!_._JoK3R_._!_}

• Newbie
  • *
  • _W.O.W_
« پاسخ #13 : 01 شهریور 1391، 04:19 ب‌ظ »
Migam ye baR Dg mashhad Ham bian Mashhadi khyli tarafDar LinuX hastan Onam  ubuntu  \\:D/
Easy is to set rules.
           Difficult is to follow them...

http://image.2khati.com/data/media/602/4.gif

آفلاین chalist

• Jr. Member
  • *
    • چالیسم
« پاسخ #14 : 05 شهریور 1391، 01:52 ق‌ظ »
نقل‌قول
مخصوصا دوستانی که زحمت برگزاری همایش رو می کشن.
توی همین تاپیک دیدم که نوشته شده "مبلغ سی هزار تومن برای هزینه‌ی هتل و اسکان و غذا و … برای دو روز (۹ و ۱۰ شهریور) دریافت می‌شه" اما توی faq سایت همایش چیز دیگه ای نوشته شده "امسال نیز تیم اجرایی همایش مثل سالهای گذشته برای اسکان سایر شرکت کنندگان غیر بومی هیچ تعهدی ندارد اما تمام تلاش خود را برای انجام این کار خواهد کرد. در صورتی که تیم اجرایی موفق به تهیه ی محل اسکان نشود لیستی از نشانی و تلفن هتل های شهر در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد داد."

خب توی سایت اگر پیگیر باشید می بینید که اطلاعات مورد نیاز درج می شه.
یه خوابگاه دانشجویی هم توی محل برگزاری هماهنگ کردیم که از نظر اسکان تا تعداد ۱۰۰ نفر مشکلی نداریم.
امیدواریم که دوستانی که مایل هستن تشریف بیارن
خوشحال می شیم از شرکت و همکاریتون