انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بازیابی پارتیشن لینوکسی delete شده در win  (دفعات بازدید: 3208 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MortezaE

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
بازیابی پارتیشن لینوکسی delete شده در win
پارتیشن های لینوکسی (Ext3) رو اشتباهی از قسمت Disk Managment ویندوز Delete کردم  ](*,)
آیا اطلاعات قابل بازیابی هستن؟ (توجه کنید: نگفتم "فرمت کردم"). اگه میشه چطوری؟ متشکرم
این سوال رو توی تکنوتاکس پرسیدم  کسی جواب نداده تا حالا. گفتم شما باز هم توزیعی هستین به داد ما می رسین  :'(
تو پارتیشن home یه اطلاعاتی بود که می خوام داشته باشم. ممنون که کمک می کنید!
Freedom first, then security

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
پاسخ به: بازیابی پارتیشن لینوکسی delete شده در win
« پاسخ #1 : 27 بهمن 1386، 08:37 ب‌ظ »
من نمی دونم Disk Managment ویندوز چیه .  ???

ولی بگو توی لینوکس وقتی gparted رو باز میکنی پارتیشن Ext3 چه جوریه ؟اصلا هستش ؟ اگه هست به چه شکلی ؟  ???

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #2 : 27 بهمن 1386، 09:08 ب‌ظ »
درود
دوست عزیز یه سر به این آدرس هم بزن بد نیست،( البته تو لینوکس ) به درد من که خورده :
http://www.irantux.org/html/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=135
موفق باشید

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 27 بهمن 1386، 10:19 ب‌ظ »
اگه فرمت نکردین بله !!!!!!!!!!!! به راحتی ! ولی به هیچ وجه دست به اون پارتیشن نزنید و نخواهید که از داخل ویندوز اون رو احیاء کنید ! که در این صورت تقریباً می تونید مطمئن باشید که کل اطلاعاتتون خواهد پرید !  ::)

دیسک LIVE اوبونتو رو بزارین توی دستگاه و با اون سیستم رو بوت کنید و در داخل اون محیط مودمتون رو نصب کنید (یا اگه از طریق LAN به اینترنت وصل میشید که دیگه راحت تر) بعد لیست مخازنتون رو تکمیل کنید و بعد update کنید و در انتها دستور زیر رو وارد کنید:
sudo apt-get install testdisk
وقتی نصب این برنامه تموم شد، این برنامه رو با اختیارات روت اجرا کنید:
sudo testdisk
وقتی که صفحه برنامه اومد (این برنامه رابط گرافیکی نداره و در محیط دستوری کار می کنه) و گزینه create رو انتخاب کنید. از داخل صفحه بعدی، گزینه proceed رو انتخاب کنید و از داخل صفحه بعدی هم گزینه Intel رو انتخاب کنید و از داخل صحفه بعد، Analyse رو انتخاب کنید.
در اینجا لیست پارتیشن های فعلی شما آورده می شه. گزینه proceed رو بزنید. وقتی کارش تموم میشه لیست پارتیشن هایی که پیدا کرده رو براتون میاره. به احتمال زیاد همه اون لیست سبز رنگ هستند (یعنی select شده هستند) ولی اگه گزینه‌ای بود که سبز رنگ نبود، با دکمه های بالا و پایین حرکت کرده و اون رو انتخاب کنید و با زدن کلید space اون رو انتخاب کنید تا به رنگ سبز دربیاد. وقتی همه رو انتخاب کردین، کلید enter رو فشار بدین تا به صفحه بعدی بره. از داخل این صفحه، گزینه write رو انتخاب کنید تا پارتیشن های حذف شده رو احیاء کنه و تغییرات رو بر روی هارددیسک اعمال کنه. وقتی این کار ها رو کردین کافیه که از برنامه خارج بشید و یکبار سیستمون رو ری‌استارت کنید تا دوباره اون پارتیشن حذف شده بر گرده سر جاش !  ;)

موفق باشید  :)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین MortezaE

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 28 بهمن 1386، 12:14 ب‌ظ »
دوستان از همه تون ممنونم، خیلی خوشحال شدم دیدم چند نفر جواب دادن. اینشالا هیچ وقت از این بلاها سر خودتون نیارین :)
در پاسخ salamat توی لینوکس وقتی gparted رو باز میکنم پارتیشن Ext3 رو نمی شناسه. یعنی یه فضای خالی Unallocated نشون میده. این رو البته تو تکنوتاکس گفته بودم.
spart جان ممنون. الآن میرم تو لینوکس live می خونم.
مهدی جان ممنون. انگار همون برنامه ایه که spart لینک داده. به خاطر توضیحات کاملت هم ممنونم :)
من یک رم 256 دارم، برم یکی دیگه هم قرض بگیرم که تو لایو مشکل پیدا نکنم! خبر میدم، بازم متشکرم
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1386، 08:58 ق‌ظ توسط MortezaJS »

آفلاین MortezaE

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 بهمن 1386، 07:43 ق‌ظ »
یه بار دیگه با کمک شما صدای قشنگ بالا اومدن اوبونتو خودم رو شنیدم! خداوند صفر و یک هام رو دوباره آفرید :) (البته می دونم، اطلاعات سرجاش بود ولی شناسایی نمیشد) شرمنده که دیروز نتونستم خبر بدم.
و یک نکته نیمه فنی: برای حالت لایو، هیچ Dependency احتیاج نبود، فقط همون بسته ی testdisk رو دانلود کردم تو حالت Live نصب شد. اما اوبونتوی نصب شده روی هارد، حداقل یک dependency به نام libntfs9 رو نداره.
دوستان خیلی لطف کردین، مهدی و اسپارت عزیز متشکرم. پارتیشن هام در کمتر از یک ثانیه شناسایی شد. نمی دونم چطور باید از شما و برادر کریستوف تشکر کنم (کاش ایران بود می رفتم دستبوسش :D ) البته آقا سعید اینجا راه های خوبی معرفی کرده.
دمتون گرم، موفق باشید.

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #6 : 29 بهمن 1386، 07:49 ق‌ظ »
درود
دوست عزیز امیدوارم همیشه موفق باشید. :)

آفلاین ch3t3r

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #7 : 02 اسفند 1386، 12:50 ق‌ظ »
دوستان من به ... رفتم !!!!!!  ](*,) ](*,)
این برنامه Testdisk رو نصب کردم دیدم بالا نمیاد رفتم تو سایت باسه Xp شو دانلود کردم اون سه تا پارتیشن رو ریکاوری کردم ولی پارتیشن های دیگه حضو شد حالا چی کار کنم ؟