انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا هیچ بازی درست و حسابی برای لینوکس نیست!؟!؟؟  (دفعات بازدید: 15879 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • یک دهاتی که از دهات ویندوزآباد به شهر لینوکس امده
یکی از ایراداتی که طرفداران ویندوز مطرح می کنند اینه که اگر این طوره که شما لینوکسی ها می گین و لینوکس برای طراحی کارهای 3 بعدی خیلی بهتر از ویندوزه، پس چرا محض نمونه حتی یکدونه بازی 3d (یا حتی 2d) درست و حسابی یعنی بازی که حداقل 1 گیگ حجم داشته باشه برای لینوکس وجود نداره و تمام بازیهای معروف مثل: Need for speed, Fifa, Command and conquer, Halo, Counter Strike, و .... (فکر می کنم دوستانی که اهل بازی هستند می تونن صد ها بازی دیگه رو هم به این لیست اضافه کنند.) فقط برای ویندوز یا مکینتاش طراحی شده. من فکر نمی کنم علتش این باشه که تعداد user های لینوکس کمه چون من فکر میکنم که تعداد افرادی که از سیستم عامل مکینتاش استفاده می کنند کمتر از لینوکس باشه، اما باز هم همونطور که می بینیم اکثر بازیهای معروف نسخه ای برای مکینتاش هم دارند و کسانی که از لینوکس استفاده می کنند باید با استفاده از wine و هزارجور برنامه ریز و درشت دیگه یک بازی ناقابل رو اجرا کنند.

آفلاین ali.t

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
حالا بازی استراتژیک و FPS  و Race خوب هست !!!
ولی فوتبال!!!! من فوتبال می خوام!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :(

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
دوستان در مورد Ubuntu Game Edition چی فکر میکنید؟؟

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
دوستان در مورد Ubuntu Game Edition چی فکر میکنید؟؟

میشه بیشتر توضیح بدهید

راستی دوستان بازی bzflag رو  حتماً امتحان کنید. ;)
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
پاسخ به: چرا هیچ بازی درست و حسابی برای لینوک
« پاسخ #5 : 27 بهمن 1386، 11:11 ب‌ظ »
حالا بازی استراتژیک و FPS  و Race خوب هست !!!
ولی فوتبال!!!! من فوتبال می خوام!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :(
علی جون فوتبال گفتی و کردی کبابم!
من دی وی دی Fifa 2008 رو دارم ولی روی اوبونتو که اجرا نمیشه!
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1386، 11:12 ب‌ظ توسط sahand1000 »

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
تا وقتی که بازی‌سازها لینوکس ر پشتیبانی نکنند، راه حل ما همون Wine هست. پس بهش کمک کنید تا بهتون کمک کنه بازی مورد علاقه‌تون ر اجرا کنید.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
تا وقتی که بازی‌سازها لینوکس ر پشتیبانی نکنند، راه حل ما همون Wine هست. پس بهش کمک کنید تا بهتون کمک کنه بازی مورد علاقه‌تون ر اجرا کنید.
ابراهیم جان من نمی خوام با شما مخالفت کنم اما اگر قرار باشه که ما از لینوکس استفاده کنیم و بعد بخواهیم با استفاده از wine و دردسر های مربوط به اون، بازیهای ویندوز رو اجرا کنیم، اگر از همون اول به جای لینوکس از ویندوز استفاده کنیم که خیلی راحت تره!
سوال من اینه که چطور لینوکس با این سابقه طولانی و این همه user چرا محض نمونه یک دونه بازی بدرد بخور هم نداره؟   :( 

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
من که همین یک بازی Potato Guy رو بلدم خیلی خوب و بازی میکنم! برام کافیه...   ;D    :P  :P

چند هفته پیش هم با کمک سعید و سورنا FrozenBubble رو نصب کردم که وقتی با بچه‌ها تو کانال آی‌آر‌سی جمع میشیمو بازی میکنیم خیلی حال میده!  :P

اما خب اصولا بازی خیلی مهمه! یمشه گفت یکی از نقاط ضعفیه که وقتی میخوای لینوکس رو برای جوونا معرفی کنی بهش بر میخوری!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
نمی خوام بگم این مسئله نقطه ضعف نیست ! ولی مگه کامپیوتر برای بازیه !! پس ps2 , ps3 , xbox و ... رو برای چی ساختند ؟؟  ;D

آفلاین ali.t

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
پول اگه باشه که مشکلی نیست!!!  ](*,)
نمی خوام بگم این مسئله نقطه ضعف نیست ! ولی مگه کامپیوتر برای بازیه !! پس ps2 , ps3 , xbox و ... رو برای چی ساختند ؟؟  ;D

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
من که خیلی شاکی شدم!
« پاسخ #11 : 28 بهمن 1386، 11:21 ب‌ظ »
من آخرش هم نفهمیدم که چرا همه بازیهای درست و حسابی فقط برای ویندوز و مکینتاش وجود داره و چرا هیچ کدوم از این شرکتهای سازنده بازی، لینوکس رو داخل آدم حساب نمی کنند.  :'(
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1386، 11:24 ب‌ظ توسط sahand1000 »

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
از نظر من این یکی از نیازهای منطقی کاربران متن باز که بخوان با استفاده از سیستمشون که از لینوکس استفاده میکنه بازی کنن اما اینو نباید ندیده گرفت بازی ها با پشتوانه مالی تولید میشن که کاربران باید با صرف هزینه از اونها استفاده کنن که این در جنبش نرم افزارهای آزاد جایی نداره ولی خب شاید بگید پس این نسخه های اینترپرایس چیه و من باید بگم مشتریان این جور محصولات اغلب شرکت های تجاری و صنعتی و ... هستند که به بازی نیاز ندارند و نکته دیگر این است که در جنبش نرم افزارهای آزاد  اولویت ها چیزهای دیگری هستند که فعلا تمامی منابع ناچیز در دسترس رو بکار گرفتن و نکته دیگه اینه که کسانی که تو این جنبش فعالیت میکنن با عقیدشون کار میکنن پس اگر هم بازی ایجاد کنن سعی میکنن که بازی مفید باشه و آموزنده که نتیجش یا این بازی های فکری و استراتژی ساده میشه البته این امید در آینده میره که برای جذب کاربران به لینوکس و بی نیاز کردن کاربران فعلی لینوکس سعی کنن که به ایجاد بازی های پر تحرک بپردازند.
Together We Can!
Comail

آفلاین sahand1000

• Full Member
  • *
والا تا جایی که من خبر دارم، برنامه های زیادی برای لینوکس وجود داره که مجانی نیست و حتی تعدادی از توزیع های لینوکس هم وجود دارند که مجانی نیست. واقعاً معلوم نیست چرا سازندگان بازی رقبتی ندارند که محصولات خود را برای لینوکس هم ارائه دهند. آیا مایکروسافت داره به نوعی در این زمینه هم اعمال نظر می کنه؟!؟؟

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سوال من اینه که چطور لینوکس با این سابقه طولانی و این همه user چرا محض نمونه یک دونه بازی بدرد بخور هم نداره؟   :( 
اینجورها هم نیست ;-)
مثلاً Doom 3 نسخهٔ لینوکس داره. Unreal Tournament هم که از همون قدیم ندیما نسخهٔ لینوکس داشت. نمونه‌های دیگه هم هستن. فقط باید گشت.
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_gaming#Commercial_games
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست