انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا هیچ بازی درست و حسابی برای لینوکس نیست!؟!؟؟  (دفعات بازدید: 15878 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
مایکروسافت شکست ناپذیر نیست. فقط باید از راهش وارد شد (همون کاری که گوگل داره می‌کنه!)
http://www.winehq.org/site/status_directx

حالا چه نیازی هست مایکروسافت رو شکست بدین.

تازه ماکروسافت به خیلی از شرکت ها پول میده تا نسخه بازی شون ر تحت لینوکس بیرون ندن

:o
این یکی رو نشنیده بودم. شما جایی خواندید؟

ًکلاً این خیلی خوبه که توی لینوکس بازی‌های سنگین کمه.
 :)
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
نقل‌قول
کلاً این خیلی خوبه که توی لینوکس بازی‌های سنگین کمه
چرا؟
Der Weg ist das Ziel

آفلاین Mehrdad-bx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
تازه ماکروسافت به خیلی از شرکت ها پول میده تا نسخه بازی شون ر تحت لینوکس بیرون ندن

:o
این یکی رو نشنیده بودم. شما جایی خواندید؟

ًکلاً این خیلی خوبه که توی لینوکس بازی‌های سنگین کمه.
 :)
آره، یه جا خوندم کلا به همه شرکت ها پول میده، مثلا یاهو مسنجری که به لینوکس میخوره جدید ترینش مال سال 2000 ه. یا مثال های زیادی هم اونجا بود و اسم چند شرکت هم گفته شده بود

منم موافقم که بازی سنگین کمه خوبه، اصلا بازی چیه! این همه کار درست و حسابی میشه با لینوکس کرد

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
من از سال ۲۰۰۰ با لینوکس و دیستروهای مختلف کار کردم ولی بیشتر به صورت تفننی و یک سیستم عامل که کنار ویندوز نصب کرده بودم و بعضی وقتها به آن سر می زدم. آن موقع خیلی چیزها بود که دوست داشتم در لینوکس می دیدم که وقتی نگاه می کنم می بینم خیلی از آنها الان در لینوکس موجود است. حالا سیستم اصلی من اوبونتو است و خیلی به ندرت سالی یک بار شاید گذارم به ویندوز بیفتد( ویندوز را نگه داشته ام چون پول مجوزش را هنگام خرید لب تاپم داده ام وگرنه حذفش می کردم ). اگر کمی صبر کنیم بازیهای دست اول زیادی در آینده خواهیم دید که در لینوکس کار می کنند. ولی الان اگر منصفانه فکر کنیم اجرا نشدن بازی در لینوکس مشکل لینوکس نیست بلکه سازنده اش. سازنده هم وقتی تعداد کاربران لینوکس افزایش پیدا کند به سمت این بازار می آید. پس فعلا با لینوکس بمانیم و دوستان بیشتری را با آن آشنا کنیم.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
من از سال ۲۰۰۰ با لینوکس و دیستروهای مختلف کار کردم ولی بیشتر به صورت تفننی و یک سیستم عامل که کنار ویندوز نصب کرده بودم و بعضی وقتها به آن سر می زدم. آن موقع خیلی چیزها بود که دوست داشتم در لینوکس می دیدم که وقتی نگاه می کنم می بینم خیلی از آنها الان در لینوکس موجود است. حالا سیستم اصلی من اوبونتو است و خیلی به ندرت سالی یک بار شاید گذارم به ویندوز بیفتد( ویندوز را نگه داشته ام چون پول مجوزش را هنگام خرید لب تاپم داده ام وگرنه حذفش می کردم ). اگر کمی صبر کنیم بازیهای دست اول زیادی در آینده خواهیم دید که در لینوکس کار می کنند. ولی الان اگر منصفانه فکر کنیم اجرا نشدن بازی در لینوکس مشکل لینوکس نیست بلکه سازنده اش. سازنده هم وقتی تعداد کاربران لینوکس افزایش پیدا کند به سمت این بازار می آید. پس فعلا با لینوکس بمانیم و دوستان بیشتری را با آن آشنا کنیم.
من که بست نشستم به دعا! آی حوص بازی کردم! ی دو سه روز بشینم زندگی کنم! :D
یعنی کی زیاد میشیم؟ اینقدر که ی بازی توپ برامون بنویسن؟
;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
من که بست نشستم به دعا! آی حوص بازی کردم! ی دو سه روز بشینم زندگی کنم! :D
یعنی کی زیاد میشیم؟ اینقدر که ی بازی توپ برامون بنویسن؟
;)

بزار پایتون یاد بگیرم خودم برات مینویسم!!! ;) :D ;D

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
بجاش تا دلت بخواد نرم افزار های آموزشی هست
بخش education سایت sourcefoge  بیش از 2600 نرم افزار داره
یکی از یکی بهتر
بعضی هاشونم بازی های آموزشین
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
عمو بازی خوب هست جناب عالی نمی شناسی
من سه سال مدیر انجمن بازی تو bbs نوید بودم
تقریبا بیشتر بازی های ویندوز و لینوکس روبازی کردم.
متاسفانه ما عادت کردیم همه چی رو مفت بخریم.
اگه یه کم دست به جیب بشی هر چی بازی خوب هست رو می تونی تو لینکس اجرا کنی.
ببین انها بازی های لینوکسین: assaultcube Quack2,3,4, Unreal Tournomen 2003,2004,2007,Unreal 2,;wolfenstein enemy territory ,urban terror, ....
 در ضمن من بیشتر بازی های ویندوزی رو که نسخه اصلی بودن و از دبی خریده بودم تونرم افزار wine اجرا کردم حتی euro 2008
با تشکر

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین varnic

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
    • وارنیک
واقعا ضد حاله وقتی با لینوکس کار میکنی و از بازی های جذاب و مهیج ویندوز محرومی.
گرچه این استدلال درستی نیست ولی حد اقل من رو راضی میکنه. فکرش رو بکنید که میخواهید یکی از بازی های معروف روز مثل Bioshock رو با یک رزولوشن متوسط مثلا 1024 * 1280 با سرعتی بین 40 تا 50 فریم در ثانیه روی DX 10 اجرا کنید و لذت ببرید. اما این کار نیاز به یک کارت گرافیک خوب مثل 8800 GT داره به علاوه ی یک منبع تغذیه 450 وات با اتصالگر 6 پین. امروز قیمت این کارت با حداقل 256 MB رم بین 300 تا 330 هزار تومنه و حداقل 50 هزار تومن هم باید بابت منبع تغذیه بپردازید.البته این فقط قیمت کارته و هزینه ی بقیه سیستم رو هم باید محاسبه کنید. اما قیمت بهترین کنسول بازی بازار از 600 هزار تومن فراتر نمیره. که تقریبا نصف هزینه اون سیستم میشه. بااین احوال اخیرا چند بازی 3D با گرافیک نسبتا خوب برای گنو / لینوکس طراحی شده که نصب کردن اون روی سیستم خالی از لطف نیست.

از : http://www.it-rasht-pnu.blogfa.com/post-18.aspx

آفلاین AMiRCyber

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
ببین انها بازی های لینوکسین: assaultcube Quack2,3,4, Unreal Tournomen 2003,2004,2007,Unreal 2,;wolfenstein enemy territory ,urban terror, ....
 در ضمن من بیشتر بازی های ویندوزی رو که نسخه اصلی بودن و از دبی خریده بودم تونرم افزار wine اجرا کردم حتی euro 2008
با تشکر

تورنت از این Unreal نداری؟

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
با تشکر

تورنت از این Unreal نداری؟
سلام
تو گوگل سرچ  كن.
دي وي دي كاملش هم   setup  ويندوزي داره هم لينوكسي

موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی