سلام خدمت همه دوستان عزيز
واقعا خوشحالم كه با جمع صميمي شما آشنا شدم و بسيار خوشحالتر هستم كه بگم از امروز من هم به خانواده لينوكس ملحق شدم
البته من 2 سال پيش لينوكس رو با سوزي تجربه كردم كه تجربه تلخي هم بود با موفقيت هم نصبش كردم ولي واقعا هيچي بلد نبودم و منبع كاملي هم در اختيارم نبود كه بتونم ازش كمك بگيرم فقط سايت technotoux بود كه اون هم ما شا ءالله جواب هيچ يكي از سوالاتم رو نميداد و البته يه سوال كه الان يادم نيست رو ازشون پرسيدم كه خوشبختانه اون رو جواب دادن ولي در حدي كه بايد حداقل 1 سالي با لينوكس كار ميكردي تا ميتونستي بفهمي چي گفتن !!!!!
در كل تجربه بدي بود و من رو از لينوكس زده كرد تا اينكه اينبار تصميم جدي خودم رو گرفتم كه هرطور شده لينوكس رو ياد بگيرم كه خوشبختانه با سايت شما آشنا شدم و همين سايت باعث شد كه من تصميمم رو عملي كنم .
به صورت گذرا مطالب جامع شما رو مطالعه كردم و تا حدودي با لينوكس ubuntu و kubuntu آشنا شدم و دي وي دي هاي اونها رو از فروشگاه لينوكس سفارش دادم و يه مدتي در حالت live باهاشون كار كردم و در آخر تصميم گرفتم كه از kubuntu استفاده كنم چون تو محيط kde راحتتر از gnome هستم و خوشبختانه همين چند ساعت پيش با موفقيت kubuntu رو در سيستمم نصب كردم .
درخواستي كه از شما دارم اينه كه به چند تا از مشكلات اوليه من رسيدگي كنيد :
1: وقتي وارد محيط لينوكس ميشم اين مانيتور تصويرش خيلي پرپر ميزنه و چشمم رو خيلي اذيت ميكنه چشمهاي منم آستيگماته وهمين باعث ميشه بعد از 10 يا 15 دقيقه كار كردن واقعا خسته بشم .البته خواستم refresh rate رو تنظيم كنم كه از 65 بالاتر نداشت ولي در ويندوز روي 85 ميزارم و اين پر پر زدن به كلي از بين ميره . مانيتور من LG Studio Works 775E هستش و درايورش هم يه فلاپي هستش . اين مشكل رو چطور بايد رفع كنم ؟
2:مشكل بعدي هم مربوط به رزولوشن تصوير هستش كه روي 800 by 600 هستش ولي بايد روي 1024 by 768 باشه كه متاسفانه همچين گزينه اي رو هم نداره كه فكر ميكنم به اين دليل باشه كه كارت گرافيك نصب نشده . البته درايور كارنت گرافيك رو از رو دي وي دي نصب كردم ولي مثل اين كه جواب نداده . كارت گرافيك من nVidia Geforce MX400 هستش
فعلا اين دو مشكل براي من خيلي دردسر درست كردن . خواهشا كمك كنيد تا اين مشكلات رو رفع كنم
ميدونم كه ميگيد اگه سرچ كني كلي مطلب پيدا ميكني ولي به خدا به خاطر انتخاب واحد و حذف و اضافه و.... سرم حسابي شلوغ شده و اگه ممكنه شما يه لطفي كنيد اين دو مشكل رو برام حل كنيد ديگه قول ميدم براي ساير سوالاتم حتما حتما كل سايت رو زير و رو كنم
واي ي ي ي ي ي ي چقدر حرف زدم
به خدا شرمنده از اين كه اينقدر سرتون رو درد آوردم
ممنونم