انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درسته بیشتر سرورهای دنیا گنو/لینوکسی اند؟  (دفعات بازدید: 1909 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
نقل‌قول از: mehrad
خیلی خوش خیالیه که فکر کنیم سیستمی در دنیا پیدا شده که قابل دسترس نیست ,اگر لینوکس جذابیتی برای هکر ها نداره به دلایل کاملا منطقیه که از جمله اونها اولا تعداد کم لینوکس نصب شده است و هم چنین چون قالب لینوکسها روی لب تاب های دانشجوها و بچه مدرسه ای ها و صد البته سیستم های دانشگاهیست پس چیز دندون گیری توش پیدا نخواهد شد (کارت اعتباری درست و حسابی و..) من اگر دز باشم و تو شهری زندگی کنم که از 100 تا خونه ای که توش هست قفل درب 90 تا از اونها از یک نوع خاص باشه و 10 تای دیگه که اتفاقا میدونی صاحبانشون وضع آنچنانی هم ندارند سعی میکردم برم و باز کردن اون 90 تا قفل شبیه هم رو یاد بگیرم و عطای اون ده تا رو به لقایش ببخشم ... روشهای جدید هک هیچ ارتباطی با سیستم عامل شما نداره عزیز دل

نقل‌قول از: حسام
لابد گوگل و ناسا و اینتل و آی بی ام و بازم بگم؟ فیسبوک و اچ پی و اوراکل و دیگه بسه! حالا که اسرار میکنی بازم میگم :) سان و ناول و فوجیتسو و هیتاچی و … هیچکدوم پروژه خفنی انجام نمیدن احیانا!! یا مثلا همشون دانشگاهن!!

نقل‌قول از: mehrad
کسی از سرور صحبت کرده بود ؟
ما داریم در مورد لب تاب و پی سی استفاده میکنیم . میزان بالای استفاده لینوکس در سرور ها هم اونقدر ها میگید ربطی به امنیت نداره و دلیل منطقیش
بیشتر بر میگرده به مسائل مالی و ارزانی برپاکردن سرور و صد البنه تغیراتی که شرکت ها میتونن به سادگی و هزینه کم در سرور بدن !
استفاده اون شرکت ها که اسم بردی از لینوکس هم دلیل منطقی دیگه ای داره و بر میگرده به تغیرات احتمالی مورد نظر اونها و شخصی سازی سیستم ها برای اهداف مورد نطرشون و گرنه امنیت رو با چیزهای دیگری تامین می کنند .
یادت باشه که فقط و فقط کامپیوتری امنه که خاموش باشه .
استفاده از لینوکس در ایران به جرعت تا 99 درصد توسط دوستان بعلت احساس خاص بودن و متفاوت بودن رواج پیدا کرده و گرنه یک کار درست و حسابی تا حالا با اون انجام گرفته بود که میبینیم نشده
با اون همه سر و صدای سیستم عامل ملی و اون همه ریخت و پاش الکی به جزع فارسی سازی ناقص و چند تا برنامه ترجمه شده و دیکشنری چی ازش در اومده بیرون ؟
ای دروغو که میگه راستَ؟

« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1391، 11:48 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : چرا بیشتر سرورهای دنیا گنو/لینوکسی اند؟
« پاسخ #1 : 18 خرداد 1391، 03:05 ب‌ظ »
ماها (بیشتر ماها) شوربختانه الکی زیاد حرف میزنیم

بیشتر سرورهای مهم گنو/لینوکس هستند و نه بیشتر سرورها و فکر می‌کنم اگه شبکه‌های در اندازه کوچیک به‌ویژه کشورهای عقب افتاده و خاورمیانه‌ای رو هم در نظر بگیریم باز هم ویندوز با اختلاف البته نه به اندازه سیستم‌های دسکتاپ جلو هست. نمونش کشور خودمون

من توی شبکه‌هایی که دیدم تنها بانک صادرات از گنو/لینوکس استفاده می‌کرد

در مورد سیستم عامل ملی که دولت متولیش هست و تنها یک عنوان دهان پر کن و برای استفاده خبری در داخل کشور هست و نه یک پروژه که بخوان انجام بدن و اگه چیزی هم از توش در نیاد هیچ خیالی نیست
و اگر هم در بیاد یکی مثل من ناممکنه که ازش استفاده کنم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 22 خرداد 1391، 10:38 ب‌ظ »
البته اوضاع ایران رو با سایر کشورها مقایسه نکنین. دولت‌های دیگه براشون مهمه که سرمایه‌گذاری‌شون بازگشت داشته باشه. اما این‌جا چون پولای دولت برکت داره زیاد براشون مهم نیست چه‌طوری حروم می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hannnndy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
« پاسخ #3 : 22 خرداد 1391، 11:13 ب‌ظ »
 :) سلام، آمار باحالیه با یه نگاه به اون میشه اوضاع رو درک کرد،

اما در مورد سرور‌ها و سوپر کامپیوتر‌ها کمی متفاوته قضیه
SourceDateMethodUnix, Unix likeMicrosoft WindowsReferences
AllLinuxBSDSolaris
W3TechsAugust 2011Units (Web)63.90%36.10%[51][52]
Security SpaceAugust 2009Units (Web)>60.00%[53][54]

من فکر می‌کنم دنیا به خوبی‌های لینوکس پی برده و به خوبی هم میدونه در کجا باید ازش استفاده کنه یه ظاهر خوشگل و راحت برای مردم و یک چیز سخت و پایدار برای سرور‌ها اما نکته خیلی مهم که دیدم شما هم به اون یه جورایی اشاره کردین عدم جاری بودن این معادله تو ایرانه.
تو کشور ما این خیلی رایجه که هیچ چیز سر جای خودش نباشه من تو یه پروژه ی یه آمار سر انگشتی گرفتم آمار سرور‌های ویندوزی حدود ۹۵٪ دوستان، چون: ادمین‌های سازمان‌ها ویندوز بلدن دوستان با ویندوز بزگ شدن دوره آی سی دی ال دیدن بعد پیشرفت کردن رفتن ام سی اس ای گرفتن.
واقعیت سرور تو کشور ما اینه، حالا تو این شرایط اگه چهار نفر دارن سعی می‌کنن هم جهت با نظر من و شما در مورد لینوکس کاری بکنن دیگه خودمون که نباید جلوشون وایسیم خدا رو شکر اصطکاک تو این مملکت برای کارای درست و اساسی زیاده.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 23 خرداد 1391، 10:38 ق‌ظ »
دوست عزیز hannnndy این آماری که در مورد سرورها ارائه کردید مربوط به سرورهای مهم و شرکتهای بزرگ هستش و نه همه سرورها
درسته تو کشور ما بیسوادی - فقر فرهنگی - تعصب - نادانی و .... بیداد می‌کنه ولی توی کشورهای دیگه هم این مسائل هست ولی بسیار کم رنگ‌تر استفاده از ویندوز به عنوان سرور در سازمانهای کوچیک بالاست یکی از دلایلش راحت‌تر بودن پیدا کردن ادمین مسلط به ویندوز سرور هستش و در ضمن پول کمتری هم پرداخت می‌کنن (البته به ادمین) لایسنس رو هم خیلی‌ها می‌دزدن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 23 خرداد 1391، 01:32 ب‌ظ »
سوال الان اصلا چیه؟ (:
منظور از سرور چیه؟ وب سرور؟ سرورهای مخابراتی؟ بانک ها؟
منبع چیه؟ چجوری می گی توی بقیه کشورها هم «سرورها» ویندوزی هستن اکثرا؟

سوال خوب،‌ جواب خوب (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #6 : 23 خرداد 1391، 01:37 ب‌ظ »
+۱ @جادی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 23 خرداد 1391، 10:45 ب‌ظ »
سوال الان اصلا چیه؟ (:

سوال خوب،‌ جواب خوب (:
زیاده گویی نمی‌کنم چون برق رفت و هرچه نوشته بودم به فنا رفت خلاصه بگم

من فرض رو همه سرورها چه در شبکه‌های در مقیاس کوچیک و چه بزرگ و با هر تسکی که براشون تعریف شده در نظر گرفتم

منبعی وجود نداره برای درصد استفاده از سیستم عامل سرور چون بسیاری از سرورها به اینترنت متصل نمی‌شن و بسیاری از شبکه‌ها اطلاعات سرورهاشون رو لو نمی‌دن و معمولا توی آمارها سیستم‌عامل سرورهای شبکه‌های بزرگ و یا سرورهای قوی و شناخته شده رو به حساب میارن
ولی چیزی که خودم دیدم و یا از دیگران که خارج از ایران هستند پرسیدم ویندوز سرور بیشتر از گنو استفاده میشه به‌ویژه برای شبکه‌های کوچیک

یه لینک پیدا کردم هرچند به برتری گنو اشاره داره ولی آمارش باورپذیر تره
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

در کل آماری که ارائه میشه به هیچ عنوان دقیق نیست و نمیشه بهشون تکیه کرد

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #8 : 24 خرداد 1391، 11:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f4/Wikimedia_OS_share_pie_chart.png/220px-Wikimedia_OS_share_pie_chart.png
لینوکس دسکتاپ اوضاش از ویندوزهای قبل xp هم خرابتره؟!

سوال الان اصلا چیه؟ (:
موضوع تاپیک که مشخصه: با این پیش فرض که گنو لینوکس بیشترین امار سرورای دنیا رو داره میپرسه چرا بیشترین امار رو داره! چون یکی دلیل اورده که "بیشتر بر میگرده به مسائل مالی و ارزانی برپاکردن سرور و صد البنه تغیراتی که شرکت ها میتونن به سادگی و هزینه کم در سرور بدن !"
ولی موضوع بعدی که MustafaJF مطرح کرد پیش فرض موضوع اولی رو زیر سوال برده!

نقل‌قول
سوال خوب،‌ جواب خوب (:
منظور از سرور که مشخصه -> هر چیزی که به درخواست کاربر روی شبکه (مثلا ping) پاسخ بده! این کاربر میتونه یک سرور دیگه باشه یا من که از سیتو یک سی دی میخرم :)
@جادی
یک شروع خوب میتونه این باشه که اگه حوصله داری یک تعریف/تفکیک خوب از سرور/وب سرور ارایه بدی (و هدف هر کدوم چه نوع کاربریه؟) و بعد روی لیست خودت بگی چی گنو بیشتره یا ویندوز یا مک یا بی اس دی یا ...؟ و چرا؟
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1391، 11:54 ب‌ظ توسط identi.ca »