انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب و راه اندازی اوبونتو 12.04 در کنار ویندوز 7  (دفعات بازدید: 3848 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین $amad_esm

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان لطفا یه نفر اموزش تصویری نصب اوبونتو 12.04 در کنار ویندوز7 64bit رو برام بزاره.ممنون

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
با سلام و درود بر انتخاب شما

کافی بود همین موضوع تاپیکتون رو در گوگل سرچ می کردید:

http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1005655

اگر مشکلی داشتید اول سرچ بعد در همین تالار مطرح کنید.

تفاوتی خاصی بین نصب اوبونتو12.04 با نسخه های قبلیش نیست !
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین alefsad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
با سلام.چه طور می شه در حین نصب ابونتو به اینترنت هم متصل بود.تا آپدست ها رو بگیریم.
ضمنا شاید لازمه بگم،من الان یه سیستم با ویندوز 7 دارم،64 بیتی و ابونتوی 12.04 رو دانلود کردم(64 بیتی)و روی سی دی رایت کردم و حالا قصد دارم اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کنم.
دز ویندوز هم از طریق وایرلس به اینترنت ای دی اس ال کانکت می شم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با سلام.چه طور می شه در حین نصب ابونتو به اینترنت هم متصل بود.تا آپدست ها رو بگیریم.
ضمنا شاید لازمه بگم،من الان یه سیستم با ویندوز 7 دارم،64 بیتی و ابونتوی 12.04 رو دانلود کردم(64 بیتی)و روی سی دی رایت کردم و حالا قصد دارم اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کنم.
دز ویندوز هم از طریق وایرلس به اینترنت ای دی اس ال کانکت می شم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
برای گرفتن آپدیت‌ها که کافیه فقط به اینترنت متصل بشی، ولی خب توصیه نمی‌شه موقع نصب آپدیت‌ها رو بگیری، چون خیلی طول می‌کشه. بهتره اول نصب رو تموم کنی و بعد آپدیت‌ها رو بگیری.
برای نصبب و اتصال به اینترنت هم کار خاصی قرار نیست انجام بدی و اگه روند معمولی رو طی کنی خودت متوجه می‌شی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن