نمی خواهم الان خاطرات تعریف کنم که به خاطر یه همچین حرف هایی چه ضررهایی کردم اما، بنده ی حقیر فقط VBرو اونم در حد سوم دبیرستان خودندم و در یکی از شب های دوران مدرسه (یکی دو سال پیش) به یکی از دوستام تو تکلیف دانشگاهیش کمک کردم و اون داشت تکالیف دانشگاهیش رو با زبان سی یا سی ++ می نوشت من هیچ کدوم از این زبان ها رو بلد نیستم اما با خوندشون متوجه می شدم چه خبره بلد نبودم بنویسم اما توی ذهنم اون ها رو به الگوریتم تبدیل می کیردم و الگوریتم می دادم تحویلش و اون می نوشت هدف کلی این بود که بگم می شه درک کرد کدها چه خبره اما پردازش زیادی می بره یه کمی سخته ولی شدنیه چون من کردم تو هم می تونی انجامش بدی.
توی پروژههای بزرگ دیگه از این خبرها نیست !
احتمال اینکه کد C++ برنامههای بزرگ رو ببینی و سر در بیاری بسیار کمه و حتی متوجه هم بشی بکارت نمییاد تا زمانی که برنامهنویسی نکنی
یک کتاب هست با نام Accelerated C++ Practical Programming by Example که اومده با نوشتن برنامه C++ رو آموزش داده برای شروع این رو بخونی بسیار بهتره تا اینکه کدها رو بررسی کنی
شما شروع کن به برنامهنویسی بعد که کمی برنامهنویسیت بهتر که شد یک پروژه برای خودت تعریف کن و شروع کن به برنامهنویسی اون موقع خوندن کد برنامههای دیگه بکارت میاد