انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

کدام IDE را برای زبان

Anjuta
2 (1.3%)
C++Builder
3 (2%)
Code::Blocks
18 (11.9%)
CodeLite
1 (0.7%)
Dev-C++
6 (4%)
Eclipse CDT
30 (19.9%)
Geany
15 (9.9%)
GNAT Programming Studio
0 (0%)
KDevelop
1 (0.7%)
LabWindows/CVI
0 (0%)
LccWin32
0 (0%)
MonoDevelop
4 (2.6%)
NetBeans C/C++ pack
19 (12.6%)
OpenWatcom
0 (0%)
PellesC
1 (0.7%)
Philasmicos Entwickler Studio
0 (0%)
Qt Creator
28 (18.5%)
Sun Studio
0 (0%)
Rational Software Architect
0 (0%)
Turbo C++ Explorer
2 (1.3%)
Turbo C++ Professional
1 (0.7%)
Ultimate++ TheIDE    BSD
0 (0%)
Microsoft Visual Studio
16 (10.6%)
Microsoft Visual Studio Express
2 (1.3%)
wxDev-C++
1 (0.7%)
Xcode
1 (0.7%)

مجموع آرای اعضا: 82

نویسنده موضوع: از کدام IDE برای برنامه نویسی C++/C استفاده می کنید؟  (دفعات بازدید: 10052 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین satanix7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
یاد قدیما افتادم که تازه از ویندوز اومده بودم لینوکس و عادت نداشتم با ادیتور کد بزنم. اون موقع یه IDE بود به اسم Anjuta که تازه نسخه ۱ اش اومده بود.من تو ردهت ۹ ازش استفاده میکردم. خیلی حال میداد.

یه کم بعدش با vim آشنا شدم و تا امروز بهش وفادار بودم  \\:D/

آفلاین irangigsmaster

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • برنامه نویسی متن باز و چند سکویی
یک مشکلی که محیط های برنامه نویسی متن باز دارند تقلید انها از هم و عدم قبول نواوری می باشد. علت برتری سبک ویژوال استدیو به سبک رایج کد نویسی در لینوکس دارد استفاده از تکنیک ویژوال و درگ دراپ ابزار ها می باشد . به نظر من ایجاد محیط برنامه نویسی مانند ویژوال  استدیو برای لینوکس یک حرکت انقلابی خواهد بود.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
یک مشکلی که محیط های برنامه نویسی متن باز دارند تقلید انها از هم و عدم قبول نواوری می باشد. علت برتری سبک ویژوال استدیو به سبک رایج کد نویسی در لینوکس دارد استفاده از تکنیک ویژوال و درگ دراپ ابزار ها می باشد . به نظر من ایجاد محیط برنامه نویسی مانند ویژوال  استدیو برای لینوکس یک حرکت انقلابی خواهد بود.

تا وقتی vim,gedit,emacs و ... هست، ویژوال استادیو میخوایم چکار  ;D
برنامه نویس های حرفه‌ای از همین ادیتور ها و IDE‌های لینوکسی استفاده میکنن. من ندیدم ویژوال استادیو استفاده کنن  :)
من خودم با vim کد میزنم. مگه برنامه نویس بودن به ویژوال استودیو داشتنه؟ برنامه نویس یعنی بلد باشی برنامه بنویسی. حتی روی کاغذ! حیف که کاغذ کامپایلر نداره وگرنه کلاسش هم بیشتر بود  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
تکبیر!

آفلاین irangigsmaster

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • برنامه نویسی متن باز و چند سکویی
اولا دوستان عادت کنیم که خوب خواندن را یاد بگیریم و مهمتر از اون خوب جواب دادن را هم یاد بگیریم . من گفتم سبک ویژوال استدیو نگفتم ویژوال استدیو ! پس مسلما نمی شود که خودمان را فریب بدهیم و چشم بسته چند تا ویراستار را مثل طوطی تکرار بکنیم . این ویراستار ها محیط برنامه نویسی IDE (Inrergrated development envirement) نیستند. محیط اکلیپس نت بینز پای چارم خوب هستند ولی برای برنامه نویسی تجاری مسلما عالی نیستند. مخصوصا در زبانی مثل جاوا واقعا تمرکز بالایی برای تنظیم یک برنامه سخت است . صد در صد محیط ویژوال استدیو روش صحیحی را اجرا می کند. ولی خوب ما دوست داریم چنین محیطی به صورت متن باز ساخته شود.
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1394، 02:31 ب‌ظ توسط irangigsmaster »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
اولا دوستان عادت کنیم که خوب خواندن را یاد بگیریم و مهمتر از اون خوب جواب دادن را هم یاد بگیریم . من گفتم سبک ویژوال استدیو نگفتم ویژوال استدیو ! پس مسلما نمی شود که خودمان را فریب بدهیم و چشم بسته چند تا ویراستار را مثل طوطی تکرار بکنیم . این ویراستار ها محیط برنامه نویسی IDE (Inrergrated development envirement) نیستند. محیط اکلیپس نت بینز پای چارم خوب هستند ولی برای برنامه نویسی تجاری مسلما عالی نیستند. مخصوصا در زبانی مثل جاوا واقعا تمرکز بالایی برای تنظیم یک برنامه سخت است . صد در صد محیط ویژوال استدیو روش صحیحی را اجرا می کند. ولی خوب ما دوست داریم چنین محیطی به صورت متن باز ساخته شود.

چه جالب شما که لالایی بلدی خوابت نمی بره  :)
بشین بنویس شما که نیاز داری به همچین محیطی  ;)
بقیه از همون ویراستارها که طوطی وار تکرارشون می کنن، استفاده میکنن و خیلی هم راضی‌ان. به جای وقت گذاشتن روی توسعه‌ی یه ابزار غیرضروری، وقت میذارن برنامه‌ی خودشون رو می نویسن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت