با درووود به همگی
یه مدتی نبودم با خودم گفتم جشن رو از دست دادم! با عرض شرمندگی باید بگم که خوشحالم عقب افتاده!!!
۱. میتونین تم یا لباس متحد تعریف کنین! (مثلا اونایی که بالای n تا پست دارن یا اونایی که قدیمی هستن گردن آویز نارنجی بندازن! مشکی بپوشن و...)
۲. کروکی و راه های رفت و آمد رو یه جوری مشخص کنین راحت باشه! (مثل کارت عروسی!)
۳. تو مراسم یه کاتالوگ (الکترونیکی) از نرم افزارهای جایگزین ویندوز معرفی بشن... (شاید به درد بخوره! هرچند هرکی نیاز داشته باشه خودش میگرده و پیدا میکنه)
۴. کارهای بزرگی که تا حالا با ابونتو (یا گنو / لینوکس) انجام شده معرفی بشه. (میتونه کارتون خفن توسط پیکسار، ابر کامپیوتر و غیره باشه - هرچی خفنتر بهتر!!!)
۵. هزینه های واقعی استفاده از نرم افزارهای پولی با نسخه آزاد مقایسه بشه... (مثلا: دوست عزیز! بله خود شما!!! آیا میدانستی این آدوب شما ۱۲۰۰ دلار قیمت داره؟ خداییش میدونستی؟ جان من؟)
۶. مسابقه کانکی برتر - میزکار خوشگل تر و اینا برگزار بشه! (قراره لپتاپ بیارن دیگه؟ نه؟)
۷. اگه کسی رو موبایلش ابونتو ریخته... من میمیرم برا دیدنش! (آرزو بر جوانان عیب نیس)
۸. به اونایی که پیراهن ابونتو بپوشن و بیان ۲تا کیک بدین!!!!
۹. سه راهی برق؟ (من باتری لپتاپم خرابه...)
۱۰. فروش یه سری از لوازم فروشگاهتون... من خودم میخرم! کم کم یه لیوان! (میشه؟)
این دو مورد رو تو یه دفتر میشه نوشت!
۱۱. معرفی بدترین لپتاپ ها از سوی حاضرین از نظر دردسر! (خوداظهاری و طرح مشکلات عمده - بعدا به درد میخوره!)
۱۲. معرفی اعصاب خورد کن ترین سوتی توی ابونتو! (من تاندربرد رو با مجوز ریشه اجرا کردم مثلا! - بعدا به درد شاید خورد!)
۱۳. دارت با تصویر بیل گیتس!!!! یا لوگوی ویندوز!!!!!
۱۴. ازین چسب برگردون ها هستش که مثلا آرم ایسوس داره، برا ابونتو نیستش؟
(خیلی نوشتم!
)
به امید دیدار