انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ظاهر شدن مشکلات جدید بعد از خواندن ویکی همین سایت  (دفعات بازدید: 1023 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یک پنگوئن تازه متولد شده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
  • زنده باد لینوکس
خطا موقع آپدیت کردن + سیدرام رو نمیشناسه
( در واقع بعد از خواندن ویکی این مشکلات ظاهر شدن )
  • موقع اپدیت این خطا ظاهر میشه " Requires installation of untrusted packages " ( این خطا برای اولین بار بعد از خواندن مطلب  پیرامون تغییر محتویات فایل source.list  رخ داده )

یه دیسک هما  دارم ک اجرا نمیشه

تو قسمت SOFTWRE SOURCE > تب ubuntu  software چجوری باید سیدرام رو معرفی کنم

میدونم شاید سوال تکراری باشه ، میدونم باید برا رفع مشکلم جستجو کنم ولی با این اوصاف مشکل حل نشده و مطالب  ویکی رو خوندم ولی باز مشکلم حل نشده  ( صفحه راهنماییهای  مربوط ب نصب نرم افزار )

مرسی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بعد از خوندن ویکی که مشخصا تغییری تو سیستم اتفاق نیفتاده. یه کدی رو زدی که این‌جوری شده. ببین چی رو زدی که این‌جوری شد. برای معرفی سی‌دی هم برو تو ترمینال و$ sudo apt-cdrom add
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
خطا موقع آپدیت کردن + سیدرام رو نمیشناسه
( در واقع بعد از خواندن ویکی این مشکلات ظاهر شدن )
  • موقع اپدیت این خطا ظاهر میشه " Requires installation of untrusted packages " ( این خطا برای اولین بار بعد از خواندن مطلب  پیرامون تغییر محتویات فایل source.list  رخ داده )

یه دیسک هما  دارم ک اجرا نمیشه

تو قسمت SOFTWRE SOURCE > تب ubuntu  software چجوری باید سیدرام رو معرفی کنم

میدونم شاید سوال تکراری باشه ، میدونم باید برا رفع مشکلم جستجو کنم ولی با این اوصاف مشکل حل نشده و مطالب  ویکی رو خوندم ولی باز مشکلم حل نشده  ( صفحه راهنماییهای  مربوط ب نصب نرم افزار )

مرسی
محتویات sources.list رو بزار بگم چه کنی